Malé repráčky na cesty

Malé repráčky na cesty
« kdy: 03. 05. 2016, 13:04:09 »
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli mi můžete doporučit nějaký repráčky, třeba i pod stan a na fesťáky na léto. dík
« Poslední změna: 03. 05. 2016, 14:37:34 od Petr Krčmář »

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:Malý repráčky
« Odpověď #1 kdy: 03. 05. 2016, 13:15:19 »
Bluetooth? Na baterky? Jak velký jsou "malý"? Jakou hudbu budeš poslouchat? Já Ti neporadím, ale Tvoje otázka je moc obecná, musíš to trochu upřesnit...

fish

Re:Malý repráčky
« Odpověď #2 kdy: 03. 05. 2016, 13:34:55 »
Drahá možnost je JBL Go. Mám jej a do kapsy super. Basy má dobré, ale výšky pokulhávají, na jedno nabití přes BT vydrží klidně 5 hodin (a ještě pořád hrál), ale tadyi bude záviset na hlasitosti. Ta je překvapivě poměrně velká, v místnosti to na maximum řve příliš nahlas.

DIY lowcost varianta je sehnat nějaké laciné plasťáky k PC tak, aby byly napájené usměrněnými 9V z 230 a místo trafa tam vrazit 2x 4.5V baterku, nebo nějaký ekvivalent.

Re:Malé repráčky na cesty
« Odpověď #3 kdy: 03. 05. 2016, 14:56:17 »
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli mi můžete doporučit nějaký repráčky, třeba i pod stan a na fesťáky na léto. dík

Repráky hír,dráty hír,kazeťák hír!
https://www.youtube.com/watch?v=vxJ_ao5OWqw&t=2m47s

Lael.Ophir

« Odpověď #4 kdy: 03. 05. 2016, 15:04:50 »
Vozím je s sebou na cesty BOSE SoundLink Mini II. Kvalita zvuku je u tak malého zařízení opravdu překvapivá, stejně jako maximální hlasitost. Není to úplně levné, ale za tu kvalitu to stojí. Koukněte na to někde v showroomu, určitě vás to také překvapí.
http://www.rstore.cz/zbozi/bose-soundlink-mini-ii-carbon-black.html

« Odpověď #5 kdy: 03. 05. 2016, 15:20:15 »
jj bluetooth a nejlíp, aby se nabíjeli přes USB.. malý jsou tak do batohu, aby moc nezabírali. Nějaký cca do 1200. Jinak poslouchám nějak tak všechno, ale zas aby to nebylo jak ze záchodu.. takže i trošku basový.

« Odpověď #6 kdy: 04. 05. 2016, 11:51:23 »
tak jsem si nakonec objednal Lamax sentinel, nevypadaj vůbec špatně, jsou i voděodolný, takže i klidně pod stan nebo k vodě, tak uvidim. Pak dám nějak vědět jak jsem spokojenej :)

stan

« Odpověď #7 kdy: 04. 05. 2016, 15:09:34 »
Já se jenom chci zeptat, jaké tyhle repráčky mají využití? Docela mi VADÍ, když jsem někde na veřejně přístupném místě a někdo mi vnucuje svůj hudební vkus. Za pevnými zvukotěsnými zdmi si pouštěj co chceš, doporučuji z přiměřeně kvalitních beden, ale ve stanu, na pláži, v MHD apod., prosím, použij sluchátka. Děkuji.

fish

« Odpověď #8 kdy: 04. 05. 2016, 16:31:38 »
Já se jenom chci zeptat, jaké tyhle repráčky mají využití?

Ony se využijí poměrně hodně i doma(nebo alespoň já to tak mám). Mám Lenovo x201 a integrované repráčky jsou dost slabé a trochu hluku je snadno přehluší(stačí vařit). Když něco dělám a nesedím zrovna u pracovního stolu s notebookem v docku je fajn mít možnost si pustit něco jako zvukovou kulisu a nemuset neustále napínat uši. Dtto s telefonem.

Docela mi VADÍ, když jsem někde na veřejně přístupném místě a někdo mi vnucuje svůj hudební vkus.

Jako kretén se člověk může chovat i jen s telefonem bez repráčku...

Yarda

« Odpověď #9 kdy: 04. 05. 2016, 17:00:25 »
Já pamatuji doby, kdy se pod stan vozila kytara.

stan

« Odpověď #10 kdy: 04. 05. 2016, 17:39:16 »
Jako kretén se člověk může chovat i jen s telefonem bez repráčku...

Pravda

Já pamatuji doby, kdy se pod stan vozila kytara.

To já taky. A taky si pamatuju, že někteří kytaristi byli dost otravní. Výhodou bylo, že kytaristů bylo málo, a eliminovat (ožrat) jedince je snadnější, než bandu smradů s mobilama...

« Odpověď #11 kdy: 05. 05. 2016, 10:48:08 »
Jak psal Fish, ono je to pohodlný i na doma a když jsou ještě bluetoothový, tak je zas o jeden kabel míň, což oceňuju a hlavně jsou příjemně přenosný. Ono by bylo na dlouhou diskuzi řešit jak se lidi chovaj ohledně poslechu hudby, třeba zrovna dneska jsem jel v MHD a vedle mě seděl kluk se sluchátkama, který nebyly vůbec utěsněný proti hluku, takže celej autobus slyšel co poslouchá.

« Odpověď #12 kdy: 05. 05. 2016, 11:02:37 »
Moje žena nedá dopustit na "RAIKKO XSplus Vacuum Speaker". Používa i doma na kuchynské lince.