obchodování na burze

obchodování na burze
« kdy: 02. 05. 2016, 14:41:06 »
Zdravím lidi, měl bych takový dotaz. Obchodoval/obchoduje někdo z vás na burze? Mám na mysli dva druhy obchodování binární opce a forex obchodování. Přemýšlím, že bych vyzkoušel forex, ale někde jsem zase četl, že jsou binární opce jednodušší pro začátečníky. Zajímalo by mě, za jakou dobu bych se zhruba mohl stát profitabilním obchodníkem a co pro to musím udělat. Je mi jasné, že budu muset ležet hodiny v učebních materiálech atd... ale pokud byste mi dali nějaké rady, tak bych vám byl vděčný. Díky!!

Mad Max

Re:obchodování na burze
« Odpověď #1 kdy: 02. 05. 2016, 15:10:43 »
Dam ti dve dobre rady zadarmo, tretiu si budes musit kupit za 100EUR.

1) na burzach je to prespikovane botmi, manualnymi prikazmi a triggermi nemas sancu
2) ak nespravis request/responce na burzu pod 10ms rovno to zabal - nemas sancu
3) posledna najcennejsia rada stoji 100 EUR

Vojta

« Odpověď #2 kdy: 02. 05. 2016, 15:17:05 »

1) na burzach je to prespikovane botmi, manualnymi prikazmi a triggermi nemas sancu

Vůbec si nemyslím, že bys měl pravdu. Proč by manuální příkazy neměly fungovat? Podle mě jsi na burze jen prodělal peníze a teď hledáš důvody - nic proti :-)

source

« Odpověď #3 kdy: 02. 05. 2016, 15:24:03 »
Pokud myslíš finančnictví vážně, napiš, jaké očekáváš roční výnosy. Pak se dá radit, jestli forex, britex, šmelc, nebo jiné finanční programy.  ;)

« Odpověď #4 kdy: 02. 05. 2016, 15:27:22 »
Pokud myslíš finančnictví vážně, napiš, jaké očekáváš roční výnosy. Pak se dá radit, jestli forex, britex, šmelc, nebo jiné finanční programy.  ;)

Tak chtěl bych si přijít zhruba na 100 - 200 tisíc za rok.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 02. 05. 2016, 15:32:07 »

Tak vyber 50-100 tisíc a vsaď ke v kasínu na červenou.  :P

Mad Max

« Odpověď #6 kdy: 02. 05. 2016, 15:32:40 »

Vůbec si nemyslím, že bys měl pravdu. Proč by manuální příkazy neměly fungovat? Podle mě jsi na burze jen prodělal peníze a teď hledáš důvody - nic proti :-)

pridi na kafe do Mnichova, ukazem ti 2 mesacnu karu za 90 litrov :)

Stan

« Odpověď #7 kdy: 02. 05. 2016, 15:35:50 »
Forex není burza.
Binární opce není burza.
Přečti si podmínky, za jakých se obchodují ty binární opce, zlaté kasíno.
Než do toho vrazíš peníze, zkoušej na demo účtech.
Pokud do toho vrazíš peníze, tak pouze ty, které můžeš postrádat, protože o ně téměř jistě přijdeš a to zatraceně rychle.

Může to být docela zajímavá zábava, vymýšlet strategie a programovat roboty. Ale stabilně na těchto trzích vydělává prý jen 5% účastníků, v tom jsou zahrnuti i brokeři.

Hodně štěstí.

PS: jestli přijdeš na nějakou geniální strategii, která bude vydělávat vždy a všude, tak to nikomu neříkej (jenom mně :-) ). Pokud by ji začali používat všichni, trh by přestal existovat - někdo těm 5 procentům ty peníze musí na ten trh nosit.

Mad Max

« Odpověď #8 kdy: 02. 05. 2016, 15:37:48 »
Forex není burza.
Binární opce není burza.
Přečti si podmínky, za jakých se obchodují ty binární opce, zlaté kasíno.
Než do toho vrazíš peníze, zkoušej na demo účtech.
Pokud do toho vrazíš peníze, tak pouze ty, které můžeš postrádat, protože o ně téměř jistě přijdeš a to zatraceně rychle.

Může to být docela zajímavá zábava, vymýšlet strategie a programovat roboty. Ale stabilně na těchto trzích vydělává prý jen 5% účastníků, v tom jsou zahrnuti i brokeři.

Hodně štěstí.

PS: jestli přijdeš na nějakou geniální strategii, která bude vydělávat vždy a všude, tak to nikomu neříkej (jenom mně :-) ). Pokud by ji začali používat všichni, trh by přestal existovat - někdo těm 5 procentům ty peníze musí na ten trh nosit.

do zadeke... kazis mi ksefty.... mohol som mat 100 EUR :)

« Odpověď #9 kdy: 02. 05. 2016, 16:01:11 »

Tak vyber 50-100 tisíc a vsaď ke v kasínu na červenou.  :P

;D  ;D  ;D
Joudo!

ddeveloper

« Odpověď #10 kdy: 02. 05. 2016, 19:39:33 »
Co se zkusit nechat zaměstnat ve firmě, která algoritmicky obchoduje na burze? V Praze vím minimálně o dvou takových...

j

« Odpověď #11 kdy: 02. 05. 2016, 21:42:39 »
Tos nepochopil, on chce sehnat pozici "rentier" ...