Jak dostat peníze z kreditní karty na bankovní účet?

P.R.T.

Vlastním virtuální kreditní kartu MasterCard (pro platby na internetu) a potřeboval bych z ní dostat peníze na český bankovní účet (EquaBank). Jedná se o větší částku, takže bych nerad nějaký způsob zahrnující procentní zpoplatnění částky. Víte o nějaké službě, nebo nějakém způsobu? Potřeboval bych je tam nejpozději ve čtvrtek, tzn. 3 prac. dny.

Předem díky za radu

MadMax

Re:Jak dostat peníze z kreditní karty na bankovní účet?
« Odpověď #1 kdy: 11. 04. 2016, 17:52:48 »
Peniaze nie su na karte ale na bankovom ucte. Asi najrychlejsia cesta je kupit nejaky tovar v eshope a potom ho bez udania dovodu vratit. Viem nie je to fer ani slusne ale vsetko je v ramci zakona

P.R.T.

« Odpověď #2 kdy: 11. 04. 2016, 18:01:43 »
No používám službu advcash.com,do které můžete vložit mnoha způsoby a poté si vytvořit virtuální kreditní kartu. Na té mám teď ty peníze. Ještě mě napadlo převést to na Alza kredit (kam jde vkládat kartou), který bych si pak nechal zaslat na bankovní účet, ale bojím se, aby mi to tam z nějakého podezření Alza nezmrazila, nechtěli to nějako ověřit a já bych to pak nestihl do čtvrtka... Kdyby někdo měl nějaký jiný nápad budu rád, nerad bych zase nějakému obchodu vystavoval objednávku a pak ji rušil, je to takové nefér...

j

« Odpověď #3 kdy: 11. 04. 2016, 19:51:36 »
A to tam mas miliony ze resis 1%? Jinak jestli to bude jako mezinarodni prevod ... tak na 3 dny zapomen.

Mozna, ciste hypoteticky by si prachy z ty karty mohla umet sosnou primo banka (defakto technicky ji v tom jiste nic nebrani - proste platba kartou).

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. 04. 2016, 20:20:49 »
A to tam mas miliony ze resis 1%? Jinak jestli to bude jako mezinarodni prevod ... tak na 3 dny zapomen.

Mozna, ciste hypoteticky by si prachy z ty karty mohla umet sosnou primo banka (defakto technicky ji v tom jiste nic nebrani - proste platba kartou).

Kdyby nevadilo nějaké to procento, tak jde použít Skrill - z karty převést na Skrill a pak na účet.

P.R.T.

« Odpověď #5 kdy: 11. 04. 2016, 20:48:24 »
Miliony ne, ale přijít o sešt kil jen za poplatek se mi nechce... Co vím, tak SEPA převod trvá D+1 do 17:00 (tzn podání platby do 17 hodin bude připsáno následující prac den.

Zkusil jsem jim napsat, ale zatím se neozývají a ženská na tel. podpoře tyhle věci neví (říkala právě ať napíšu autorizovaný poožadavek přes mail)

Kdyby nevadilo nějaké to procento, tak jde použít Skrill - z karty převést na Skrill a pak na účet.
A nevíš kolik má Skrill a jestli by to stihl takto rychle?

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 11. 04. 2016, 20:58:33 »
Miliony ne, ale přijít o sešt kil jen za poplatek se mi nechce... Co vím, tak SEPA převod trvá D+1 do 17:00 (tzn podání platby do 17 hodin bude připsáno následující prac den.

Zkusil jsem jim napsat, ale zatím se neozývají a ženská na tel. podpoře tyhle věci neví (říkala právě ať napíšu autorizovaný poožadavek přes mail)

A nevíš kolik má Skrill a jestli by to stihl takto rychle?
Skrill má 1%, ale karta musí být ověřená, a to trvá.

« Odpověď #7 kdy: 11. 04. 2016, 21:18:40 »
asi mi neco nedochazi... ja to v takovem pripade resim proste bankomatem te banky kde mam debetni kartu a pak slozeni hotovosti na ten ucet. poplatky presne 0.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

zboj

• 1 507
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 11. 04. 2016, 21:45:16 »
asi mi neco nedochazi... ja to v takovem pripade resim proste bankomatem te banky kde mam debetni kartu a pak slozeni hotovosti na ten ucet. poplatky presne 0.
On psal, že má virtuální kartu, to bude asi ten zásadní problém.

hu

« Odpověď #9 kdy: 11. 04. 2016, 21:54:23 »
On psal, že má virtuální kartu, to bude asi ten zásadní problém.

Bude muset vybrat z virtualniho bankomatu.

j

« Odpověď #10 kdy: 11. 04. 2016, 22:33:06 »
Oni maj na tom webu primo cenik, a tam maj poplatek na libovolnou existujici kartu (respektive ucet k ni) za tusim +- 10Ecek + 1%. Takze za 100k calnes neco pres litr. Holt cena za ty free khuul a in platebni metooody ... Nemaj tam ovsem napsano, jak dlouho to bude trvat a jaky mechanismus to pouzije ...

v8

« Odpověď #11 kdy: 12. 04. 2016, 11:04:03 »
No používám službu advcash.com,do které můžete vložit mnoha způsoby a poté si vytvořit virtuální kreditní kartu. Na té mám teď ty peníze. Ještě mě napadlo převést to na Alza kredit (kam jde vkládat kartou), který bych si pak nechal zaslat na bankovní účet, ale bojím se, aby mi to tam z nějakého podezření Alza nezmrazila, nechtěli to nějako ověřit a já bych to pak nestihl do čtvrtka... Kdyby někdo měl nějaký jiný nápad budu rád, nerad bych zase nějakému obchodu vystavoval objednávku a pak ji rušil, je to takové nefér...

Jake jsou ty "mnoha zpusoby", jak lze na advcash.com vlozit penize?

P.R.T.

« Odpověď #12 kdy: 12. 04. 2016, 13:50:01 »

Jake jsou ty "mnoha zpusoby", jak lze na advcash.com vlozit penize?

Bankovní převod SWIFT, SEPA, karta, Bitcoin, vklad SMSkou, a různý elektronický peněženky atd.

Ado

« Odpověď #13 kdy: 12. 04. 2016, 18:31:04 »
Zaloz si ucet v intern. stavkovej kacelarii. Dobi kartou, vyplat na ucet. Par eur neriesia.

MN

« Odpověď #14 kdy: 13. 04. 2016, 00:54:45 »
Oni maj na tom webu primo cenik, a tam maj poplatek na libovolnou existujici kartu (respektive ucet k ni) za tusim +- 10Ecek + 1%. Takze za 100k calnes neco pres litr. Holt cena za ty free khuul a in platebni metooody ... Nemaj tam ovsem napsano, jak dlouho to bude trvat a jaky mechanismus to pouzije ...

Tohle je presny :) Omlouvam se za OT, jen pro priste. Vzdycky kdyz vidim tyhle cool platebni metody, tak je nechapu. At uz je to virtualni platebni karta, BLESK penezenka atd. Kdyz chci oddelenou platebni kartu od mych beznych penez, proste si zalozim nejaky ucet zadarmo v nejake z nizkonakladovych bank a nic se nedeje :) FIO ucet nestoji nic, je k nemu plnohodnotna karta /prip. nekolik/, muzu si zalozit ucty v jinych menach, dokazu si tu i vymenit penize za skvele kurzy (a nemusim pouzivat bankovni kurz/paypal kurz atd.) a pritom mam penize vzdycky likvidni +- bez poplatku :)