konzultace srovnání dohledovcý systémů

Milan

konzultace srovnání dohledovcý systémů
« kdy: 10. 04. 2016, 03:01:41 »
Ahoj, hledám člověka nebo více lidí, kteří mají zkušenost resp. znají některý z následujících dohledových systémů, které se snažím nějakým způsobem porovnat v rámci mé bc. práce.
Nagios Core/XI, Icinga, OpsView, Centreon, Zabbix, Zenoss, Cacti, TheDude, SmokePing a Munin.

Text mám už napsaný, ale opravdu konkrétní zkušenosti z nasazení mam např. jen s některými a zbytek čerpám z dostupných zdrojů, které ale třeba již nemusí být aktuální. Proto bych ocenil konzultaci a připomínky především těchto systémů: Icinga, OpsView, Zabbix, Zenoss. Jsem trochu perfekcionista, tak bych to měl rád opravdu hezky zmáknuté. :-) Počítám s odměnou, určitě se dohodneme pokud se ozvete.

Díky Milan

MadMax

Re:konzultace srovnání dohledovcý systémů
« Odpověď #1 kdy: 10. 04. 2016, 13:29:31 »
Ahoj,
Rozmyslas a tom ze to niekde zverejnis? Urcite ten dokument by bol spica, pretoze este nikde som nenarazil na takyto sumar pohromade.
Dik

MadMax

« Odpověď #2 kdy: 10. 04. 2016, 13:30:29 »
Ahoj,
Rozmyslas a tom ze to niekde zverejnis? Urcite ten dokument by bol spica, pretoze este nikde som nenarazil na takyto sumar pohromade.
Dik

Milan

« Odpověď #3 kdy: 10. 04. 2016, 16:11:59 »
Ahoj až to bude hotové a obhájené tak určitě, ale zatím si to fakt netroufnu, určitě k dokonalosti ještě chybí hodně moc. :(

yenn

« Odpověď #4 kdy: 07. 05. 2016, 17:16:05 »
Tohle srovnání by mě taky zajímalo a budu rád, když ho pak zveřejníš.

Jestli máš zájem, můžu nabídnout zkušenosti se zabbixem.

Milan

« Odpověď #5 kdy: 09. 05. 2016, 01:04:05 »
Ahoj, zájem o Zabbix určitě mám. Můžeš mne prosím zkontaktovat na cizek.milan(pecenac)seznam? Mimochodem Zabbix mi ve veřejném šetření vyšel jako nejčetněji používaný spolu s Nagiosem. Díky