Extrémně nenáročný linux/window manager

Re:Extrémně nenáročný linux/window manager
« Odpověď #45 kdy: 05. 04. 2016, 10:38:25 »
A to všechno kvůli jakémusi jojo...

#

« Odpověď #46 kdy: 05. 04. 2016, 11:15:00 »
No nic nobody-ho vesmir zrejme nema s tim nasim moc spolecneho, takze na dalsi debatu rezignuju.

nobody(ten pravej)

« Odpověď #47 kdy: 05. 04. 2016, 14:12:20 »
No nic nobody-ho vesmir zrejme nema s tim nasim moc spolecneho, takze na dalsi debatu rezignuju.

Dodal sem ti seznam baliku ktere jsou predinstalovane v Lubuntu o kterem byla rec, ty jsi prisel s vlastnim sestavenim DE v Gentoo ktere bylo totalne mimo, ty jsi psal ze ja tvrdil neco co sem netvrdil a ja jsem z jineho vesmiru ? Ty jses vazne vtipnej :-D

mimi

« Odpověď #49 kdy: 11. 05. 2016, 17:53:04 »
...
btw: opravdu vtipne ze se resi nenarocny window manager (pritom s 1GB je to zbytecne) aby se pak provozoval nenazranej browser (nenarocny browser by to nedal) a nenazrane zprasene na windows orientovane komercni videostreamovani :-D

+1
(taky jsem čuměl)

Mně zas připadá pošahané myšlení typu "když už máš tohle, tak tam můžeš rovnou strčit tamto" (nebo naopak). To vás třeba nenapadlo, že ty prostředky chci ušetřit právě pro něco náročného? Ať už jde o techniku, nebo třeba o pořízení baráku. Proto nechápu, co je tak nepochopitelného na tom, že když jsem si mohl pořídit byt za hotové, tak to neznamená, že mi kapsy přetékají penězma a v garáži pod barákem mi musí stát přinejmenším nová A8.

a proto tam mas stary skrap ktery sezere v elektrice nekolikanasobne vice nez je cena a provoz rpi ( jedno jake )  a nebo tablet s droidem schopny prehrat voyo ......

Rudolf Dovičín

« Odpověď #50 kdy: 13. 05. 2016, 02:30:25 »
Tu je síce starší, ale myslím, že stále užitočný prehľad:
L3Net: A Memory Comparison of Light Linux Desktops
8)