Poraďte jak ztohoven

jakdal

Poraďte jak ztohoven
« kdy: 25. 03. 2016, 07:01:08 »
Jsem vůl a šel jsem na školu na kterou nemám odpovídající schopnosti, taky nemám koule a navíc nemám ani na to si najít holku.

Jinak je pravda, že nejlepší by bylo obor i školu opustit a zkusit štěstí jinde, kdybych na to měl odvahu a kdyby i na to už nebylo trochu pozdě. Mě nemůže motivovat absolutně nic. Že bych byl někdy svým pánem a měl pocit, že něco umím a mám něco za sebou, můžu se svým hendikepem neschopnosti a lenosti dost pochybovat. Budu rád, když občas omylem vydělám na nájem a suchý rohlíky s jednim posouvanym kolečkem salámu.

Ve 30ti už budu vychlastaná vyfetovaná impotentní troska s obezitou a pleší, takže tou dobou už od života nemůžu moc čekat. Jestli mě ženský chtěj a jestli mám na ně čas, má tudíž pro mě význam TEĎ, nebude to pro mě mít nejmenší význam v nějaký pofidérní budoucnosti za 10 let. Tou dobou už se budu v ideálním případě koukat na kytičky zespoda a bude to tak správně. Jestli ne, tak ty ženský budou spíš už jenom hnusnou příteží. Antidepresiva s PSSD to jistěj...

Takže prostě musim brát taky v úvahu svůj zdravotní stav a životosprávu (kterou ve svojí současný situací nemůžu moc ovlivnit) a s tím související striktní časový limity. A v jejich světle je vidět, že jsem měl nejradši...

Hned po maturitě vypadnout od rodičů a zadlužit se, pár let šukat první ligu, pak se ožrat jak dobytek a zabít se taky. Konec by byl stejnej, ale aspoň průběh daleko míň tragickej...

mln

Re:Poraďte jak ztohoven
« Odpověď #1 kdy: 25. 03. 2016, 07:37:57 »
Ked budeš impotent tak už ženskú potrebovať nebudeš a budeš mať o jeden problem menej. JA by som to nevidel až tak špatne.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 25. 03. 2016, 07:43:59 »
A co presne je otazka?

Jinak jestli jsi blbej, muzes porad delat politika nebo manazera, staci mit velkou hubu a vypestovat si nezdrave sebevedomi.

Pokud chces problemy resit, zkus dobreho psychologa a hypnozu. Pokud problemy resit nechces, nech se vykastrovat a jdi se zivit homosexualni prostitci.

Yarda

« Odpověď #3 kdy: 25. 03. 2016, 08:02:44 »
Chlapče. Brečíš dobře, ale na špatném hrobě. Vylej si srdce na Zpovědnici.
Co se týká školy (střední, vysoké, jaké?) - dal ses na vojnu, musíš bojovat.
Já jsem dokončil školu ve 24, pak rok vojna a ve 27 jsem vstoupil do aeroklubu a začal jsem se učit pilotem větroňů. Ženské v té době nic moc. Ve 32 jsem se oženil a když jsme čekali druhého potomka, tak mi manželka lítání zatrhla.
Takže jsi vůbec nic nezmeškal.
A zapiš si za uši: Každý svého štěstí strojvedoucím.

true story

« Odpověď #4 kdy: 25. 03. 2016, 09:51:42 »
A zapiš si za uši: Každý svého štěstí strojvedoucím.

Pekna blbost, ve skutecnosti mas temer vsechno urcene uz od narozeni - jestli budes hezkej, jestli budes mit charisma, budes/nebudes inteligentni apod.. Proste tezkej random setup na zacatku  a pak uz si s tim dalsich 80 let delej, co ti to umozni.

čumil

« Odpověď #5 kdy: 25. 03. 2016, 10:05:59 »
Jsem vůl a šel jsem na školu na kterou nemám odpovídající schopnosti, taky nemám koule a navíc nemám ani na to si najít holku.

Jinak je pravda, že nejlepší by bylo obor i školu opustit a zkusit štěstí jinde, kdybych na to měl odvahu a kdyby i na to už nebylo trochu pozdě. Mě nemůže motivovat absolutně nic. Že bych byl někdy svým pánem a měl pocit, že něco umím a mám něco za sebou, můžu se svým hendikepem neschopnosti a lenosti dost pochybovat. Budu rád, když občas omylem vydělám na nájem a suchý rohlíky s jednim posouvanym kolečkem salámu.

Ve 30ti už budu vychlastaná vyfetovaná impotentní troska s obezitou a pleší, takže tou dobou už od života nemůžu moc čekat. Jestli mě ženský chtěj a jestli mám na ně čas, má tudíž pro mě význam TEĎ, nebude to pro mě mít nejmenší význam v nějaký pofidérní budoucnosti za 10 let. Tou dobou už se budu v ideálním případě koukat na kytičky zespoda a bude to tak správně. Jestli ne, tak ty ženský budou spíš už jenom hnusnou příteží. Antidepresiva s PSSD to jistěj...

Takže prostě musim brát taky v úvahu svůj zdravotní stav a životosprávu (kterou ve svojí současný situací nemůžu moc ovlivnit) a s tím související striktní časový limity. A v jejich světle je vidět, že jsem měl nejradši...

Hned po maturitě vypadnout od rodičů a zadlužit se, pár let šukat první ligu, pak se ožrat jak dobytek a zabít se taky. Konec by byl stejnej, ale aspoň průběh daleko míň tragickej...
Chlapče, a co čekáš s tvím přístupem? Když si ženská hledá chlapa, fakt si nevybere uzlíček neštěstí. Respektive, vybere pokud ji ma ten uzlíček co nabídnout a hraje dobře na city.

Co můžeš holce nabídnout krom vlastních depresí? Zamysli se nad tím.

Pokud nedáváš práci, jdi do nějaký neziskovky šířit mír a lásku. A nebo se zapoj do nějaký anti systemovy komunity, tam sou taky holky a umění zapalovat auta bude asi to jediný co budeš potřebovat.

Si zdravej, tak kolem sebe kopej.