Instalace tiskárny HP Photosmart ve Windows

Instalace tiskárny HP Photosmart ve Windows
« kdy: 21. 03. 2016, 12:32:31 »
Zdravim
Kupil osm novu masinu lenovo m800 a pri nahadzovany tlaciarne hp photosmart (na starom win7-64b ficala ako diva) mi teraz vyhadzuje chybovu hlasku.
Este som sa st ym nestretol a vsetky usb funguju a skusal som tlaciaren vypnut alebo zapnut a nic nepomaha....
nestretli ste sa uz nekto s tymto problemom???
« Poslední změna: 21. 03. 2016, 12:58:41 od Petr Krčmář »

Re:Instalace tiskárny HP Photosmart ve Windows
« Odpověď #1 kdy: 21. 03. 2016, 15:33:25 »
V prve rade sem napis aktualne pouzivany OS a presny typ tiskarny. Dale se ujisti, ze postupujes podle navodu, tiskarny casto vyzaduji NEJPRVE spustit instalaci ovladace a az POTOM pripojeni USB konektoru.

« Odpověď #2 kdy: 22. 03. 2016, 06:51:25 »
jedna sa o win7 pro sp1 64b  a tlaciaren HP photosmart

http://support.hp.com/us-en/product/HP-Photosmart-e-All-in-One-Printer-series---D1/4023244/model/4023245/drivers

a isiel som presne a skusal aj odpojit a potom zapojit a nic vzdy vyhodi hento a tam pise ze ako keby nebola zapojena a pritom je...

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 22. 03. 2016, 08:31:37 »
Smaž soubor usbready.exe ve složce s rozbalenou instalačkou ovladačů.

Lol Phirae

« Odpověď #4 kdy: 22. 03. 2016, 08:39:32 »

P.S. Nutno provést buď tak, že počkáš na obrazovku "Please allow all HP processes..." a až potom ho smažeš ze složky

Kód: [Vybrat]
%LOCALAPPDATA%\<náhodný_adresář>\Setup
nebo tak, že tuto složku někem zkopíruješ, ten soubor smažeš, až potom instalaci zrušíš a potom z té zkopírované rozbalené složky znova spustíš setup.exe.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 22. 03. 2016, 08:41:10 »

Ještě oprava, správné umístění je

%LOCALAPPDATA%\Temp\<náhodný_adresář>\Setup

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #6 kdy: 22. 03. 2016, 09:33:52 »

P.S. Nutno provést buď tak, že počkáš na obrazovku "Please allow all HP processes..." a až potom ho smažeš ze složky

nebo tak, že tuto složku někem zkopíruješ, ten soubor smažeš, až potom instalaci zrušíš a potom z té zkopírované rozbalené složky znova spustíš setup.exe.
Proto jsem od HP upustil. Takovýho patlání kvůli instalaci na podporovanym OS, na to jsem prostě neměl nervy.

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 22. 03. 2016, 10:00:11 »
Ovladače HP tiskáren instalovat až pouze v případě totální krize. Většinou se dá přes Windows Update vyhledat jakási minimalizovaná varianta, která instaluje pouze ovladač, nikoliv gigabajty dalších sraček.

« Odpověď #8 kdy: 23. 03. 2016, 11:40:41 »
oki diki
Ked sa dostanem ku tomu skusim aj tvoju variantu.
Zatial som to obisiel ze som cez device manazera dal nainstalovat ovladac, instalacku ovladaca som rozbalil a vybral len ten urcity ovladac a preslo.
Moze aspon tlacit akurat to je nahovno ze sa takto nenahodil komplet cely ovladac aj s programami pre tlaciaren.
Cize skener nevidi moze len tlacit. Ked tam pojdem skusim tvoju variantu a dam vediet.

diki za nakopnutie.

Sranda je ze hp tlaciarne uz dlho instalujem a toto sa mi stalo poprvy krat..

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 23. 03. 2016, 13:10:32 »
Cize skener nevidi moze len tlacit.

Tak ten ovladac scanneru by tam nekde mel byt zabaleny take. Nejaky ten Twain nebo co je dnes v mode. Scanovat pak muzete treba z FastStone Image Vieweru nebo cehokoliv, co umi ziskavat obrazky ze scaneru. Nejaky program, co vymysleli v HP nepotrebujete, tak jako tak je pravdepodobne uplne tragicky. Oni soudruzi z HP jsou totiz schopni i dodat ovladace, kde nelze nastavit A4. Patrne jim uniklo, ze cast sveta nepouziva letter.

« Odpověď #10 kdy: 23. 03. 2016, 14:34:22 »
No zrovna nedavno jsem u znameho resil multinesmysl od HP, ktery mel v obsluznem programu moznost nastaveni tisku zepredu dozadu a odzadu dopredu. Akorat ze to nastaveni fungovalo presne opacne nez popisky. A nejnovejsi verze byla z prosince 2015, cili nikdo to ani nevyzkousel, natoz aby se to resilo.

Medo

« Odpověď #11 kdy: 24. 03. 2016, 07:30:40 »
Light off-top

Uz som mal v ruke HP multi, ktore chcelo NEt Framework x (napr. 4.0). Vtip bol v tom, ze zatial co na CD sa to nachadzalo aj nainstalovalo, na full instalacke z netu to nebolo, a ten pripeceny instalator to ani nevyhlasil, ze to chce ...
(CD s ovladacmi ludia zasadne niekam zalozia, a nevedia kde, a potom nastavaju u zakaznikov taketo zaujimave situacie).

Tak ako si postupoval s tlaciarnou, mam odskusane, ze je mozne nainstalovat aj skener.
Naozaj ho spravca zariadeni nevidi ?

Co sa tyka origo setupov, pouzivam ich len pri instalacii viacerych tych istych tlaciarni na jeden pc.
(1 driver, 2 zariadenia=2 ipcky).
Tlaciaren je mozne nahodit rucne, ale skenery som rucne zatial nezlomil.

Lol Phirae

« Odpověď #12 kdy: 24. 03. 2016, 08:56:50 »
Uz som mal v ruke HP multi, ktore chcelo NEt Framework x (napr. 4.0). Vtip bol v tom, ze zatial co na CD sa to nachadzalo aj nainstalovalo, na full instalacke z netu to nebolo, a ten pripeceny instalator to ani nevyhlasil, ze to chce ...

Jak už jsem psal, od "progamátorů" ovladačů HP nelze očekávat žádný funkční produkt.

(CD s ovladacmi ludia zasadne niekam zalozia, a nevedia kde, a potom nastavaju u zakaznikov taketo zaujimave situacie).

No, já je rovnou vyhazuju, verze HP ovladačů dodávané na CD spolu s HW jsou často takový předprodukční zmetek katastrofické kvality. Už jsem mj. viděl například to, že instalace znefunkčnila všechny ostatní HP tiskárny, případně po každém rebootu znovu naběhla instalace a přidávala další a další kopie téže tiskárny. Prostě kvalita, jak má být.

:o ::) >:(