A třetí dodatek. V práci se setkáš s dvěma typy programátorů.
1) Maj/měly přítelkyni/manželku. Žádný problém pro tebe.
2) Neměly nikdy přítelkyni. Problém pro tebe. Protože:
a) budou se chovat divně, ignorovat tě či s tebou nemluvit. Nutně to nemusí být urážka, prostě jen strach.
b) budou se tě snažit silně neobratně sbalit, takže se leckdy budeš cítit trošku trapně.
c) budou se tě snažit zlikvidovat a házet ti klacky pod nohy. Pochop, když s ženami neumíš
komunikovat (nebo ony s tebou
) a ony tě již několikrát poslaly do pryč nebo se vysmáli, začneš se trošku
uzavírat do svého oboru. A taky trošku nesnášet ženy. Poté když nějaká nebožačka vstoupí
do tvého svatého území kde moc máš pro změnu ty ... jaj, lov (v tom negativním slova smyslu) na kočku začne.
Jaký je poměr mezi 1 a 2 nevím, nikdy jsem to hloubš nestudoval. To samé s poměrem mezi a:b:c. Tak jako tak, doporučuju se připravit na to že po tobě může nadstadardně jít více či méně spolupracovníku. Ostatně, to platí pro muže programátory také, jen ne tolik. IT je hodně soupeřivej obor se sklonem k elitářství. V jedný mojí práci se na mě jeden idiot taky fakt nepěkně nabalil ...
Jediná obrana je asi jen bejt fakt dobrej a nenechat se ochcat. A pochopit proč po tobě druhá strana de a pokusit se to s ní vykomunikovat.
Osobně, já jsem se teda s komunikací neobtěžoval ...