Komprese JS a CSS v jednom HTML

mise

Re:Komprese JS a CSS v jednom HTML
« Odpověď #15 kdy: 29. 02. 2016, 15:17:26 »
To právě nemohu. Jde jenom o pár dat z měření. Zkouším teď výrobce, jestli nezmění hlavičky ve firmwaru. V podstatě by se v něm změnila  hlavička a možná přípona souboru, více práce by s tím neměli. Určitě by se to hodilo více lidem.

Obrázky do svg už mám částečně převedené.

ehmmm

« Odpověď #16 kdy: 01. 03. 2016, 08:37:27 »
Mozna off-topic, mozna ne:

Podle popisu vlastnosti mi to pripomina SDS Micro/Macro, se kterym jsem koketoval cca pred 2 roky.
http://www.onlinetechnology.cz/
Kdyz jsem porad objevoval nove a nov drobne zrady, tak jsem dal nakonec do kotelny normalni PLC a k nemu nejake OvocePi.

mise

« Odpověď #17 kdy: 01. 03. 2016, 09:41:37 »
Ano, je to SDS, psal jsem to dříve. FW je už lepší než před dvěma roky. Pravda, má to svá omezení, ale pro tyhle účely to stačí.

ehmmm

« Odpověď #18 kdy: 01. 03. 2016, 10:22:52 »
Ano, je to SDS, psal jsem to dříve. FW je už lepší než před dvěma roky. Pravda, má to svá omezení, ale pro tyhle účely to stačí.

Tenkrat to ani neumelo v tom jejich klonu jazyka C poslat nebo prijmout UDP paket delsi nez cca 512 bajtu. Nemelo to baterku, takze si to nepamatovalo stav citacu po odpojeni napajeni. Jejich "cloud" pro archivaci hodnot byl tragickej. Pokud si chces usetrit starosti, tak kup jakykoliv nejlevnejsi CokolivPi a udelej si webovy nebo jakykoliv jiny server pro lidi na nem. Ten server v SDS byl tenkrat dobrej fakt jenom na cteni/ovladani vstupu/vystupu.

mise

« Odpověď #19 kdy: 01. 03. 2016, 13:05:30 »
To C je tragické, ale mají novější jednotku BIG s lepším C (nemám odzkoušené). Baterku také mají už v jednom hw. Neměl jsem s tím větší problémy a sdsc program dělá co má a hlavně se neseká - mluvím o části PLC. Mám v tom napsanou docela velkou aplikaci. HTML je sice takové malé neštěstí, ale asi to stačí.

Mě to funguje, jenom jsem to chtěl rozšířit. Nedělám to pro sebe, proto tam nechci mít RPi (server, o který bych se musel starat).  Mám sice další projekty s SDS, tam bude server nevyhnutelný.