Sraz trollů

hu

Sraz trollů
« kdy: 26. 02. 2016, 16:32:12 »
Nazdar,

tak jsem si říkal, že bych některé lokální ikony snad i chtěl vidět naživo, navrhuji tedy učinit takový malý, pragocentrický srázek otevřený všem rootem postiženým.

Měl by ještě někdo zájem, nebo páteční večer zůstane v duchu frenetického refreshování indexu ve snaze zvěčnit svoji variantu Prvního?

robotron

Re:Sraz trollů
« Odpověď #1 kdy: 26. 02. 2016, 17:17:54 »
Chtelo by to dat vic casu. Doufam ale, ze prijde Zelenac a Ivan Novy, jinak by to byla slabota.

robotron

« Odpověď #2 kdy: 26. 02. 2016, 17:18:27 »
A predevsim teda pan Semestralka!

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #3 kdy: 26. 02. 2016, 17:40:46 »
Nevím, jestli bych chtěl aby přišel nebo aby nechodil ;D

Ale co, je to součást komunity (navíc zabanovanej), tak ať se staví taky...

Je to strašně narychlo a nevím, kdo by dorazil. Ale rád bych poznal osobně minimálně hawrana, JarduP., Mirka Prýmka a určitě Petra Krčmáře. Jsou tu i další, ale tihle jsou registrovaní, dlouhodobí a u mě vážení uživatelé.

Tímhle komentářem by se z toho vlastně nestal sraz trollů, ale sraz elity (mě samozřejmě také počítaje ;D )

hu

« Odpověď #4 kdy: 26. 02. 2016, 18:07:33 »
Vsak to muzeme vymyslet na jinej termin, treba pristi patek :-)

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 26. 02. 2016, 18:13:52 »
Úplně jste zapomněli na agitačního pošuka z Redmondu... to od vás teda není hezké.  ;D

Lama

« Odpověď #6 kdy: 26. 02. 2016, 20:37:52 »

Je to strašně narychlo a nevím, kdo by dorazil. Ale rád bych poznal osobně minimálně hawrana, JarduP., Mirka Prýmka a určitě Petra Krčmáře. Jsou tu i další, ale tihle jsou registrovaní, dlouhodobí a u mě vážení uživatelé.

Tímhle komentářem by se z toho vlastně nestal sraz trollů, ale sraz elity (mě samozřejmě také počítaje ;D )

Nějaké ty srazy už proběhly, p. Krčmáře jsi mohl vidět třeba tady: https://forum.debian-linux.cz/index.php?topic=1215.0
Byly i srazy fandů Mandrivy, tuším v Brně.
Ale já bych rád viděl třeba Lenina, už jen proto, že Lenin je věčný.

Lama

« Odpověď #7 kdy: 26. 02. 2016, 20:41:06 »

« Odpověď #8 kdy: 26. 02. 2016, 21:26:22 »
Mám lepší nápad: příští týden je na Strahově InstallFest a bude tam spousta zajímavých lidí. Oba dny (pátek a sobota) večer bude nějaké posezení ve Strahovské Rychtě (blok číslo 8) a tam se vejde hodně lidí, dobře tam vaří a i něco k pití tam nalejí. Takže se můžete přidat.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 26. 02. 2016, 23:53:42 »
No moment, troly bych nezval. Mohlo by se stát, že by se tam Lael při tom počtu nevešel :D

« Odpověď #10 kdy: 27. 02. 2016, 13:31:44 »

:o
Ja sa hambím...

robotron

« Odpověď #11 kdy: 07. 03. 2016, 09:23:39 »
V sobotu jsem do hospody prisel, ale nevidel jsem zadneho jasaveho blba s trickem Windous, ba ani sportovni vuz oveseny botickou, gorilama a odbarvenejma stetkama s kremikovymi implantaty, z cehoz usuzuju, ze Lael se Semestralkou se na to vybodli -- stydte se. Ostatni jsem nepoznal, jen pana sefredaktora.

Mimochodem, mam takovej neurcitej pocit, zdali po mne nezbyl nezaplacenej jeden hermelin prave u stolu Petra Krcmare. Snazil jsem se teda servirku presvedcit o revizi uctenky, ale zdala se z toho pokladniho UI nejaka zmatena, tak uz to pak ani neudelala.

xxar3s___

« Odpověď #12 kdy: 08. 03. 2016, 17:23:39 »
Ja by som dosiel keby tam bol lenin. Dalsi zraz v BA :D

BLEK.

« Odpověď #13 kdy: 09. 03. 2016, 11:42:31 »
nech pride lenin aj s mainframom a odprezentuje cobol

hu

« Odpověď #14 kdy: 09. 03. 2016, 12:05:32 »
nech pride lenin aj s mainframom a odprezentuje cobol