Nový Root již dnes?

#

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1530 kdy: 01. 03. 2017, 16:49:45 »
Vývojáři mi nabídli, že by se podívali na ten uživatelský styl, který podle nich pravděpodobně obsahuje prvky, které by tam být neměly, protože jsou náchylné na změny. Výsledkem by mohla být nějaká stabilizace, případně doporučení, jak by měl ten alternativní styl vypadat.
Palec hore :) Jarda uz link poslal.

j

« Odpověď #1531 kdy: 01. 03. 2017, 17:35:35 »
...To ale není changelog a nemáme potřebu někomu ukazovat náš kód. ...

Tomuhle se rika kod?

Bad value for attribute sizes on element img: Expected number but found (min-width: 1000px) at (min-width: 1000px),

Element style not allowed as child of element noscript in this context.

No space between attributes.

Saw " when expecting an attribute name. Probable cause: = missing immediately before.

Nj, html a js, to sou technologie kde je treba utajit to, co se posila uzivatelu, oni by se totiz mohli vydesit, co vic, treba by je mohla stihnout i mrtvice ... kdyby to videli.

oldschool

« Odpověď #1532 kdy: 01. 03. 2017, 19:40:03 »
Tomu alternativnimu stylu schazi jeste tenhle webfont :) http://int10h.org/oldschool-pc-fonts/readme/

noef

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1533 kdy: 02. 03. 2017, 07:41:05 »
nemáme potřebu někomu ukazovat náš kód

Diffy ke stylum, pripadne sablonam? Jn, to se vyplati tajit, jeste by nam to nekdo ukradl. Vzdyt se to neposila kazdemu ctenari...

Takhle si nepredstavuju, ze "spolupracuji s komunitou". Oni neudelaji nic a komunita si musi reverse-engineer vsechno po svem. Pokud se nepletu, tak doted (kolik? rok, vic?) nezverejnili zadnou dokumentaci nebo jakekoliv materialy k tvorbe alt. stylu.

Nechapu, ze meli tolik drzosti se v tech clancich vychloubat, jak krasne spolupracuji s komunitou. Alt. styly jsou jim od spusteni u pr*ele a ohledne vzhledu, chovani a chyb komunitu taky ignoruji (odstraneni blikajici ikony neberu jako "brat rady od nasi specialni komunity"; to byla trapna skolacka chyba, ktera je stejne zavazna i na kazdem ne-IT webu). Jak dlouho je tu ten bug s poskakovanim, za ktery muzou reklamy? Nebo to uz zvladli opravit, jen po tuctu mesicu? Ale co, ctenari si to opravi po svem - staci zablokovat reklamy. Co ty desitky pripominek k designu, na ktere ani nezareagovali (neodpovedeli, nezduvodnili, proc si mysli, ze je to jejich reseni lepsi [mozna vi, ze neni]) a kvuli kterym to musi opravovat alt. styly/skiny.

Dokumentace, changelogy a diffy - to povazuju za spolupraci s komunitou. Pokud z rychliku placnou par detailu k jednomu konkretnimu alt. vzhledu (neni jediny) a pak se uz nic dalsiho nestane, tak to bude jen dalsi plivnuti do tvare.

Zacinam vazne uvazovat o napsani toho ripperu/proxy, ktera ze stranky vyseka texty a preposle (REST) je necemu jinemu (napr. alt. front-endu). Pokud bych to v jednom zvladl splacat po par vikendech, tak by mozna mohli zacit neco resit, kdyz by alt. front-end konkuroval tomu jejich klenotu.

Z meho pohledu jediny, kdo vypada ze komunitu bere vazneji, je pan Krcmar. Vsichni ostatni (kravataci, vyvojari) pusobi, ze do prace chodi jen si to odsedet a komunita rootu je neco nepodstatneho, co lze jednoduse vyresit - ignorovat.

PS: Se divam, ze stale nemate vsechny styly minifikovane a mate je rozhazene do vice souboru. Je k tomu nejaky logicky duvod?
« Poslední změna: 02. 03. 2017, 07:44:23 od noef »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1534 kdy: 02. 03. 2017, 08:52:01 »
PS: Se divam, ze stale nemate vsechny styly minifikovane a mate je rozhazene do vice souboru. Je k tomu nejaky logicky duvod?

To je pro zmateni nepritele, ktery by si treba chtel udelat vlastni styl. Takto se v tom jednoduse nikdo nevyzna.

Franta <xkucf03/>

Kolotoč
« Odpověď #1535 kdy: 04. 03. 2017, 14:28:05 »
Pozor, dole v kolotoči je fotka nějakého nechutně vyžraného prasete. Mám si to zablokovat celé? Co třeba přidat nějakou volbu „nezobrazovat nechutné věci v kolotoči“ – stačilo by uložit sušenku a kategorizovat obrázky, implementace by nebyla složitá.

Zatím jsem si přidal do AbBlocku jen tenhle obrázek, ale je pouze otázkou času, kdy se to stane znovu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Kolotoč
« Odpověď #1536 kdy: 04. 03. 2017, 14:35:55 »
Pozor, dole v kolotoči je fotka nějakého nechutně vyžraného prasete.

To je v poradku, to je reklama ma McDonald.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1537 kdy: 07. 03. 2017, 14:49:00 »
Já s tím stejně nic neudělám.

Vy tam spolu nemluvíte?  ::) Já tady jen ilustruju, že ten matlal, co vám to tam programuje, to rozmrdává naprosto všude, nejen tady. Jestli si to spravíte nebo jestli spolu navzájem nemluvíte a to, že je to rozbitý je vám to u zádele je mi fakt volný, si trhněte třeba ploutví, mistři. Bugy se vám servírujou až pod rypák a výsledek velký HOVNO.

>:( >:( >:(

S tím bohužel musím souhlasit i když bych to určitě neřekl takhle hrubě. Zatímco jiné firmy běžně za objevení bugů odměňují nemalými částkami, tak tady klidně ani za přesný popis či dokonce patch třeba ani nepoděkují a nebo tvrdí, že to nejde replikovat neboli dle nich je vše v nejlepším pořádku - pokud mi nějaké poděkování za něco uniklo omlouvám se, ale celkový dojem z Iinfo mám v tomhle velmi špatný.

qwert

« Odpověď #1538 kdy: 07. 03. 2017, 23:33:15 »
Citace
nemáme potřebu někomu ukazovat náš kód. ...

Upřímně - kódy k tak amatérsky zpracovanému webu bych taky nikomu neukazoval. Plně vás chápu. Sice to tady dostáváte pěkně i tak, ale k tomu se prostě nedá nepřidat. Tohle bych nechtěl ani za referenci, natož za to platit. Je celkem paradoxní, že jedny z nejhorších webů mají typicky IT servery, takže v tom nejste sami, ovšem jste bezkonkurenčně na špici.

Lol Phirae

« Odpověď #1539 kdy: 08. 03. 2017, 01:44:27 »
Já s tím stejně nic neudělám.

Vy tam spolu nemluvíte?  ::) Já tady jen ilustruju, že ten matlal, co vám to tam programuje, to rozmrdává naprosto všude, nejen tady. Jestli si to spravíte nebo jestli spolu navzájem nemluvíte a to, že je to rozbitý je vám to u zádele je mi fakt volný, si trhněte třeba ploutví, mistři. Bugy se vám servírujou až pod rypák a výsledek velký HOVNO.

>:( >:( >:(

S tím bohužel musím souhlasit i když bych to určitě neřekl takhle hrubě. Zatímco jiné firmy běžně za objevení bugů odměňují nemalými částkami, tak tady klidně ani za přesný popis či dokonce patch třeba ani nepoděkují a nebo tvrdí, že to nejde replikovat neboli dle nich je vše v nejlepším pořádku - pokud mi nějaké poděkování za něco uniklo omlouvám se, ale celkový dojem z Iinfo mám v tomhle velmi špatný.

Mimochodem, ty rozsypaný sračky na Lupě jsou furt a nikoho to nezajímá. No, holt spolu fakt nemluví.

Lol Phirae

Re:Kolotoč
« Odpověď #1540 kdy: 08. 03. 2017, 01:46:59 »
Co třeba přidat nějakou volbu „nezobrazovat nechutné věci v kolotoči“ – stačilo by uložit sušenku a kategorizovat obrázky, implementace by nebyla složitá.

Zatím jsem si přidal do AbBlocku jen tenhle obrázek, ale je pouze otázkou času, kdy se to stane znovu.

Na pupínkový sračky madam Krbcové si tady lidi stěžují již několik let. Je to marný. Mimochodem, kvůli placení týhle krávy už na programátory nezbyla ani koruny, tak nehekej a klikej na reklamy.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1541 kdy: 10. 03. 2017, 09:15:41 »
Obrovská gratulace vývojářům iinfa.... implementace vlastního captcha mechanismu na fóru se velmi dobře vydařila... podle input políčka post_vv[q][číslo] (to je to s tou brokovnicí, lopatou...) lze poslat odpověď, protože ta je pro dané čislo vždy stejná. Vzhledem k tomu, že otázek se tu točí jen pár, tak je to BOMBA!  Jdu shánět odpovědi a pak asi udělám takovej anonymní malililinkatej root spammer skriptík.

Můžu? Přestanou potom vývojáři iinfa ignorovat komunitu na rootu? A neměl jsem jim nechat 90 dní na opravu?

« Odpověď #1542 kdy: 10. 03. 2017, 09:32:11 »
Fórum nepochází z Internet Infa, ale je to normální open-source fórum Simple Machine.

Lol Phirae

« Odpověď #1543 kdy: 10. 03. 2017, 09:33:18 »
Normální rozhodně není, na tom normálním např. funguje hledání.

Tuxik

• 1 473
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1544 kdy: 10. 03. 2017, 09:44:11 »
ehm... existuje X doplňků na captchu... Jestli je tohle něco standardního a běžně používaného, tak sním CD Windows 98