Tak asi takhle.
Bohuzel i me to vytykaji zakaznici, ze muj web je malo duhovy, malo klikaci a ja nevim co.
Proste jako z praveku, kdy bylo snahou se co nejrychleji dostat k informacim.
Doba uz je bohuzel jinde a my stary konzervy pouze prezivame a snazime se nejak proplout neustale novejsimi www technologiemi a praktikami.
Co se tyka roota vcera, tak oni asi nejak predelali styly v divech.
Duvod nevim, je mi to jedno.
Predpokladam, ze to maji nejak automatizovane, takze je to neboli tolik, jako kdyz ja to musim projit rucne a hledat, co proc nefunguje.
Ja jsem konzerva, co pise html rucne v PSPadu.
Jine konzervy zase programuji MCU v assembleru, coz prijde naopak usmevne me.
(I kdyz nedavno jsem koukal na disassemblovany vystup zkompilovany pro Arduino a kdyz jsem videl, kolik tam je instrukci jenom proto, aby se sepnul jeden vystup, tak ten assembler chapu. Ale holt vykonu je spoustu, tak proc neco neudelat desetkrat pomalejsi, kdyz to budu mit naprogramovane desetkrat rychleji.)
A co redakce?
Redakce nic. Stejne my vsichni, co pouzivame alternativni styly (podle userstyles nas je cca 6), mame taky adblock, takze z nas jim koruna nekapne, nebo aspon ze me ne.
Takze jim to zily netrha.
Stejne si rekneme na rovinu, kolik je momentalne na hlavni strance zajimavych clanku?
Clanky pana Tisnovskeho jsou skvele a profesionalni, jenze treba me momentalne Rust fakt nezajima a u Z80 jsme si hezky zavzpominali a to je tak vse.
Pak tu je clanek od pana Stehule, ten jsem jeste v klidu necetl, ale predpokladam, ze bude dobrej, jako jeho ostatni clanky. To je proste kategorie p. Tisnovskeho.
A zbytek jsou bud vykriky ve stylu zive.cz nebo ruzne snahy ruznych dobroseru o lepsi svet.
Pod clanky se poradne diskutovat neda, protoze kazdou chvili nefunguje zvyraznovani novych prispevku, navic po responzivnim upgradu se blbe skace z noveho prispevku na dalsi novy prispevek.
Navic od asi pate urovne zrejme umyslne nefunguje odsazovani, coz zabiji jakoukoliv rozvinutejsi diskuzi, ktera nekdy byva i k tematu.
Diskuze ve foru nejpozdeji od treti odpovedi obsadi kokoti typu javaman.
Takze co? Takze nic. Kdyz bude potreba, tak upravime styl a obcas tu treba narazime na novy zajimavy clanek, nebo nekde zahledneme zajimavy nazor nebo postreh a to je tak vse.