Ja uz jen cekam, kdy to tu vylepsi tak, ze bez JS se nezobrazi ani logo.
Na "normalnich" strankach je to uz celkem bezne. Ale roota jsem si take predstavoval presne naopak. Myslel jsem, ze co pujde, na to pouziji jen styly a zbytek v duchu progressive-enhancement, tj. stranky by z velke casti mely byt pouzitelne bez JavaScriptu. Asi chteli usetrit a tak s malymi upravami nasadili to same, co pro "normalni" lidi. IMO na tom akorat prodelali - ztratili hodne ctenaru (minimalne z fora to tak vypada), vyhodili penize oknem za nedodelek (jsou neschopni mesice opravit kriticke bugy, ktere jsou od spusteni; napr. odskoky) a myslim si, ze ani reklamy nebudou ruzove, po tom co predvadeji. Osobne jsem zacal blokovat vsechny reklamy po redesignu a beru to tak, ze jsem si musel svym casem zaplatit za alt. skin, abych roota vubec mohl pouzivat, tak nebudu platit znovu. Zvazoval jsem i primou podporu za konkretni clanky/ficury, ale k tomu se vyjadrili, ze to ani neplanuji zavadet, prestoze si myslim, ze by to byla na implementaci trivialni. No, jejich ztrata.
K te nemoznosti zoomu - z toho co jsem cetl, tak to rozhodne neni nikde tesane do kamene, ze responzivni stranky musi mit povoleny zoom. Naopak, ze zacatku se rikalo, ze spravne udelana resp. stranka ani nema potrebovat (a tudiz nemusi umoznovat) zoom. Ja zastavam nazor, ze prestoze ma byt pouzitelna bez zoomu, tak by jej mela povolit a ve vetsine pripadu se i spravne zobrazit (extremy bych neresil). Vypada to, ze ke stejnemu nazoru se priklani nyni vetsina.