Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes? [BUG?]
« Odpověď #1245 kdy: 06. 06. 2016, 13:26:40 »
Na hlavní stránce nevidím u avíza na nový blog (Blog: Jak odvrátit zánik RDBMS) žádný údaj o tom, kolik už je u něj příspěvků (natož že tam jsou nějaké nové od doby, co jsem viděl ty první dva).

http://blog.root.cz/databaze/normalni-databaze/

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1246 kdy: 06. 06. 2016, 14:01:21 »
Protože to je jen ručně vložený odkaz na titulní stranu. Není za tím žádný automat, neumí to přebírat informace o komentářích.

« Odpověď #1247 kdy: 06. 06. 2016, 14:13:29 »
Protože to je jen ručně vložený odkaz na titulní stranu. Není za tím žádný automat, neumí to přebírat informace o komentářích.
Ajo, beru na vědomí.

Re:Nový Root již dnes? [BUG?]
« Odpověď #1248 kdy: 08. 06. 2016, 15:26:16 »
Přešel jsem na stránku "aktuální Sklizně" a po chvilce na mne vyskočila* v pravém dolním rohu lišta "Čtěte dále Softwarová sklizeň (1.6.2016)".
Nicméně, link za tím ukrytý vypadá takto:
4-5-2016[/b]/]https://www.root.cz/clanky/softwarova-sklizen-4-5-2016/
a taky mne na "Softwarová sklizeň (4. 5. 2016)" zavedl.

Apropo, ta lišta tam na mne bude jukat pořád? I když jsem už na tu lištu kliknul? I zavřel křížkem?

* Po pravdě, nejsem velký milovník těchto vyfikundací, v 99.99 % jsem zaostřený na nahoru na střed stránky a když periferně zaregistruju nějaký pohyb kdesi jinde - notabene v místě, kde se objeví hlášky z addonů - je to dost nepříjemné (eufeminismus).

« Odpověď #1249 kdy: 08. 06. 2016, 16:56:41 »
Je to experiment. Že to vodí na špatné linky víme, ve vývojové verzi je to už opravené.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1250 kdy: 08. 06. 2016, 17:05:01 »
Tady zase nekdo delal pokusneho hawrana...

« Odpověď #1251 kdy: 08. 06. 2016, 18:01:56 »
Je to experiment. Že to vodí na špatné linky víme, ve vývojové verzi je to už opravené.
No hlásit sem to musel...
 ;)

« Odpověď #1252 kdy: 08. 06. 2016, 18:03:36 »
Tady zase nekdo delal pokusneho hawrana...
;D

Martin Svoboda

« Odpověď #1253 kdy: 18. 06. 2016, 23:13:33 »
Na tabletu s chrome (jiné browsery jsem nezkoušel, ale na windows se to tak nechová) - otevřu root.cz, vidím že jsou nové komentáře u prvního článku. Kliknu tedy na čísílko a čtu. Problém přijde v momentě, kdy chci zpět na úvodní stránku - šipkou v chrome, nebo klávesou zpět. Úplně poslední krok, který by už měl ukázat homepage, tak ji přeskočí ... jak kdybych to stiskl dvakrát.

Je to dost otravné ...

Martin Svoboda

« Odpověď #1254 kdy: 18. 06. 2016, 23:15:57 »
Přihlášení na fórum nefunguje? Pro root.cz používám mojeid a přihlášen jsem.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1255 kdy: 19. 06. 2016, 01:10:16 »
Na tabletu s chrome (jiné browsery jsem nezkoušel, ale na windows se to tak nechová) - otevřu root.cz, vidím že jsou nové komentáře u prvního článku. Kliknu tedy na čísílko a čtu. Problém přijde v momentě, kdy chci zpět na úvodní stránku - šipkou v chrome, nebo klávesou zpět. Úplně poslední krok, který by už měl ukázat homepage, tak ji přeskočí ... jak kdybych to stiskl dvakrát.

Je to dost otravné ...

To se tu hlásilo mockrát a nic s tím nedělají měsíce, tak to mazání v historii takhle nejspíše zůstane ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1256 kdy: 19. 06. 2016, 11:52:20 »
Toz on to ten jeden vyvojar asi nema jednoduche. Pravdepodobne je to dost bastlir, ktery se snazi dat dokupy bordel, ktery vznikl z nedomysleneho pocatecniho navrhu, do ktereho postupne byly dolepovany vselijake dalsi vymyslenosti. Vysledkem je, ze Root je mnozinou bugu, kterou uz neda nikdo dohromady. To se ten responzivni web urcite vyplatil. Predelavat Root kvuli tem par lidem, co sem pravidelne chodi a obcasnym pruchozim, je nepochybne vinikajici a promyslena investice. Pocitam, ze na reklamach se ty clovekohodiny zaplati uz tak za padesat let.

Re:Nový Root již dnes? [CO jste změnili?]
« Odpověď #1257 kdy: 22. 06. 2016, 09:29:52 »
Chtěl jsem se podívat na fórum Daňový portál - elektronické podání a bezpečnost ( https://forum.root.cz/index.php?topic=13426.msg169709;topicseen#new ) a vyskočilo na mne toto:
Privacy Badger Alert!
Logging into Google User Content can allow it to track you around the web.

CO se kde zase změnilo?

Já jsem nezměnil NIC.

PS: uBlock mám na root.cz vypnutý, skripty z root.cz povolené. (a ještě ten ajax.googleapis.com, už ani nevím proč, hned ho vypnu)
PPS: zatím(?) jsem na to narazil jen na tomto konkrétním fóru

Franta Vomáčka

Re:Nový Root již dnes? [CO jste změnili?]
« Odpověď #1258 kdy: 22. 06. 2016, 12:15:16 »
Chtěl jsem se podívat na fórum Daňový portál - elektronické podání a bezpečnost ( https://forum.root.cz/index.php?topic=13426.msg169709;topicseen#new ) a vyskočilo na mne toto:
Privacy Badger Alert!
Logging into Google User Content can allow it to track you around the web.

CO se kde zase změnilo?

Já jsem nezměnil NIC.

PS: uBlock mám na root.cz vypnutý, skripty z root.cz povolené. (a ještě ten ajax.googleapis.com, už ani nevím proč, hned ho vypnu)
PPS: zatím(?) jsem na to narazil jen na tomto konkrétním fóru

Stejnej problém.
Koukal jsem na html ty stránky a zdá se, že to způsobuje vložený obrázek co visí někde na google drive.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1259 kdy: 22. 06. 2016, 14:10:47 »
Je to jasne. Root zkousi, jestl jste prihlaseni do Googlu. Pokud ano, snazi s vam vykrast Guugldisk a maily. To nasledovne prodava NSA, KGB a Mossadu.