Nový Root již dnes?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #1065 kdy: 06. 05. 2016, 14:31:31 »
Pred chvili jsem padnul na krasnou ukazku toho, jak se moderne a responzivne ma delat socialni lista, aby to lidi sralo co nejvic, kdyby se vyvojar chtel inspirovat. Lze dale vylepsit napriklad zvetsenim tlacitek. ;-)

Tahle čuňárna se dělala daleko před responsivními weby a filištíni ji cpou i do responsivních dnes. Legrace je vidět, jak jim to rozbíjí koupený responsivní web, protože na mobilu jsou tyhle fixní plovoucí tlačítka paráda.

Problém je v tom, že běžní lidi na to vážně reagují. Kdyby to bylo bez užitku, určitě to tam dávat nebudou...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1066 kdy: 06. 05. 2016, 15:18:37 »
Hlavně doufám, že to průběžně scrolluje spolu s textem. Jinak by to nebylo ono.  ;D 8)

Je to prilepene na miste. Ale uz jsem videl i hezci. Takovou, ktera nejprve odscroluje s textem a pri zastaveni scrolovani pomalu sjede zpet na misto.

Tahle čuňárna se dělala daleko před responsivními weby a filištíni ji cpou i do responsivních dnes. Legrace je vidět, jak jim to rozbíjí koupený responsivní web, protože na mobilu jsou tyhle fixní plovoucí tlačítka paráda.

Problém je v tom, že běžní lidi na to vážně reagují. Kdyby to bylo bez užitku, určitě to tam dávat nebudou...

Tak ja hlavne nechapu, jak si predstavuji, ze to ma clovek cist, kdyz mu zakryvaji kus textu.

« Odpověď #1067 kdy: 06. 05. 2016, 15:26:52 »
...
Tak ja hlavne nechapu, jak si predstavuji, ze to ma clovek cist, kdyz mu zakryvaji kus textu.

To je jen náhled.
Musíš kliknout na tu asociální lištu, někam to nasdílet a přečíst si to až tam, přecik!

j

« Odpověď #1069 kdy: 08. 05. 2016, 09:31:59 »

Tak ten text je tam prece nepodstatnej, podstatny je, ze si prisel, zobrazil reklamy, vygeneroval kliky ... a pokud se budes 5 minut srat s tim, jak se toho zbavit, tak i zlepsujes statistiky.

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1070 kdy: 08. 05. 2016, 18:50:25 »
>:(  >:(  >:(  >:(

Co mne ale doopravdy vytáčí, je to, že se jednou za čas označí všechny příspěvky (zprávičky/fóra/články) jako nepřečtené (= barva vyblitá holandská oranžová).
Jako třeba zrovna teď.
KU...ÁÁÁ!!!

NE, NEmazal jsem si sušenky, jen jsem se vrátil z oběda...

Tak jsem se taky dočkal, všechny diskuze u článků a zpráviček jsou jako nepřečtené :-D. A to jsem se nemusel ani vracet z oběda. Vtipné je, že jsem ani nemusel zavřít a otevřít prohlížeč, protože běží trvale pár dnů :D

« Odpověď #1071 kdy: 09. 05. 2016, 09:27:39 »
>:(  >:(  >:(  >:(

Co mne ale doopravdy vytáčí, je to, že se jednou za čas označí všechny příspěvky (zprávičky/fóra/články) jako nepřečtené (= barva vyblitá holandská oranžová).
Jako třeba zrovna teď.
KU...ÁÁÁ!!!

NE, NEmazal jsem si sušenky, jen jsem se vrátil z oběda...

Tak jsem se taky dočkal, všechny diskuze u článků a zpráviček jsou jako nepřečtené :-D. A to jsem se nemusel ani vracet z oběda. Vtipné je, že jsem ani nemusel zavřít a otevřít prohlížeč, protože běží trvale pár dnů :D

Jsem rád, že chyba není na mé straně.
Něco špatně děláme my oba...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1072 kdy: 09. 05. 2016, 09:49:47 »
Nebylo tehdy destivo? Vy jste sli na obed, nechali pocitac otevreny a susenky vam navlhly. A vite, jak jsou dnesni elektronicke obvody citlive? To je dnes samy CMOS a co ja vim, co jeste a jiz pouha navlhlost zpusobi zkrat. Root otestoval susenky a zjistil, ze jedinym resenim je vymazat je a poslat nove, protoze jejich obsah nesel precist. A ty nove, defaultni jsou ty, kde jste odhlaseni a diskuse oznaceny za neprectene.

koroptev

« Odpověď #1073 kdy: 10. 05. 2016, 20:00:43 »
http://imgur.com/a/87K7S

prej kdyby to bylo moc siroky, ze by se to spatne cetlo
PS:
reklamy nikdy blokovat neprestanu, pokud se to nekomu nelibi, vypadnete z ideoveho prostoru vsech adres, ktere mohu zapsat do adresniho radku ve svem prohlizeci..

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #1074 kdy: 10. 05. 2016, 22:24:35 »
@koroptev: No dyk to porad rikame, je to moc siroky. Ja bych to vsechno hodil do jednoho responzivniho sloupce.

Hmm

« Odpověď #1075 kdy: 11. 05. 2016, 13:09:12 »
reklamy nikdy blokovat neprestanu, pokud se to nekomu nelibi, vypadnete z ideoveho prostoru vsech adres, ktere mohu zapsat do adresniho radku ve svem prohlizeci..
Preco by oni mali padat? Ty odmietas splnat ich podmienky, tak na tie stranky nechod.

Aj na ulici vyhanas vsetky obchody, pretoze ti odmietaju dovolit odist s nakupom bez platenia?

« Odpověď #1076 kdy: 11. 05. 2016, 13:14:46 »
...
Aj na ulici vyhanas vsetky obchody, pretoze ti odmietaju dovolit odist s nakupom bez platenia?
;D  ;D  ;D  ;D

koroptev

« Odpověď #1077 kdy: 11. 05. 2016, 14:28:57 »
Ve kterem obchode na ulici maji takovou drzost a nedostatek sebeucty, ze misto penez (univerzalniho platidla) po tobe chteji si nechat dobrovolne nakalet do huby?

Jo aha, vona ta metafora s ulici proste nesedi.. :(

« Odpověď #1078 kdy: 11. 05. 2016, 14:44:55 »
Prosím trošku úrovně.

Většina lidí by byla ráda, kdyby je obchod nechal nabrat zboží a o peníze by se staral sám jinde. Tady to tak je, jen už to po dvaceti letech není novinka přijímaná s nadšením, ale samozřejmost. Postupně se ale po ukazuje, že to taková samozřejmost být nemusí.

koroptev

« Odpověď #1079 kdy: 11. 05. 2016, 16:24:06 »
To je ale blbost. Preci konzumace reklamy me poskozuje. Kdyz pominu zkratkovite videni sveta atd. tak 50% klepu na mobilu skonci kvuli zpusobu, jakym jsou stranky zmrsene, neumyslne na reklame. A vy rikate: Sory, nase zbozi neni dost atraktivni, abysme si za nej rekli o penize, tohle si o nasem zbozi myslime.. I ten posledni zelinar na malomeste ma vic sebevedomi a nenuti me sam sebe poskozovat. Naopak, chce po mne neco, co ziskam za praci, ktera me bavi, zajima, naplnuje.

Co to tu teda melete s tou reklamou za demagogii?