Nový Root již dnes?

Re:Nový Root již dnes? [BUG?]
« Odpověď #810 kdy: 30. 03. 2016, 17:17:47 »
(pořád mám za to, že tu chybí ten seznam Fíčur/Známých chyb/Řešených chyb/Chyb, na které kašleme/...)

Tak to nahlaš jako chybu ;D

Ale co když už to někde v tom seznamu je?
 ;)

Hmm

Re:Nový Root již dnes?
« Odpověď #811 kdy: 31. 03. 2016, 00:11:27 »
(pořád mám za to, že tu chybí ten seznam Fíčur/Známých chyb/Řešených chyb/Chyb, na které kašleme/...)

Jo no, mohli by se pochlubit, co planuji resit a co jim za to nestoji, at si to komunita muze opravit sama. Takto si kutilove mohou donekonecna rikat, ze tak trivialni bug prece museji opravit zitra a tak to prece nebudu opravovat ja.
Och nestras. Este nahodou by sa dotkli Javascriptu a ruky by im uhoreli.

Rcz

« Odpověď #812 kdy: 01. 04. 2016, 14:35:05 »
Dnes jsem našel asi další chybku.
Otevřel jsem galerii z titulní stránky (nejlepší aprílové vtípky). Zmáčkl jsem ESC a prásk, url odkazuje na https://www.root.cz/galerie/april-2016/undefined

Re:Nový Root již dnes? [bug nebo fíčura?]
« Odpověď #813 kdy: 07. 04. 2016, 11:29:48 »
Zlepší se nějak to odsazovanání příspěvků ve vláknech?
To se nedá číst.

Viz třeba https://www.root.cz/clanky/recenze-knihy-functional-thinking-paradigm-over-syntax/

Lol Phirae

« Odpověď #814 kdy: 07. 04. 2016, 11:45:11 »
To se nedá číst.

Viz třeba https://www.root.cz/clanky/recenze-knihy-functional-thinking-paradigm-over-syntax/

Evidentně ne. Vlákna jsou zcela zbytečná, protože vůbec není vidět, na co se reaguje, ani neexistuje možnost, jak to zjistit (viz např. "Link" vedle na abclinuxu.)¨

Nejsou zdroje.  ::)

« Odpověď #815 kdy: 07. 04. 2016, 12:13:12 »
To se nedá číst.

Ano, vývoj má zadaný úkol, už před časem k tomu byla schůzka a dělaly se návrhy. Bohužel netuším, kdy to bude a ani to neumím nijak popohnat.

« Odpověď #816 kdy: 07. 04. 2016, 12:28:57 »
To se nedá číst.

Ano, vývoj má zadaný úkol, už před časem k tomu byla schůzka a dělaly se návrhy. Bohužel netuším, kdy to bude a ani to neumím nijak popohnat.

>:(

...
Pokud se to už řeší, omlouvám se.
Ale pořád tu nikde nevidím ten (již zmiňovaný) "Seznam známých chyb / Seznam řešených chyb / Seznam chyb, na které kašleme"...

...
Jo no, mohli by se pochlubit, co planuji resit a co jim za to nestoji, at si to komunita muze opravit sama. Takto si kutilove mohou donekonecna rikat, ze tak trivialni bug prece museji opravit zitra a tak to prece nebudu opravovat ja.

« Odpověď #817 kdy: 07. 04. 2016, 12:36:34 »
Takový seznam neexistuje. V bugtrackeru je toho halda, ale neříká to nic o tom, jak, kdy a jestli vůbec se to bude řešit. Jen to říká to, že to poctivě hlásím. Tím to ale pro mě končí, o dalším postupu rozhoduje někdo jiný. Ty bugy jsou v různém stavu od: děláme na tom až po nový = nesáhlo se na to.

Teď jsem se dozvěděl, že ty nové diskuse už se dokončují a počítá se s nasazením příští týden.

« Odpověď #818 kdy: 07. 04. 2016, 13:24:56 »
Takový seznam neexistuje. V bugtrackeru je toho halda, ale neříká to nic o tom, jak, kdy a jestli vůbec se to bude řešit. Jen to říká to, že to poctivě hlásím. Tím to ale pro mě končí, o dalším postupu rozhoduje někdo jiný. Ty bugy jsou v různém stavu od: děláme na tom až po nový = nesáhlo se na to.

Teď jsem se dozvěděl, že ty nové diskuse už se dokončují a počítá se s nasazením příští týden.

Jako díky za odpověď a rozhodně jsem neobviňoval Tebe osobně, ale uznej, že to je potom na pytel, reportovat tu něco, když jeden neví, zda se to už třeba neřeší, nebo ani řešit nebude.

« Odpověď #819 kdy: 07. 04. 2016, 13:37:18 »
To samozřejmě uznávám. Já bych byl nejraději, kdyby to bylo všechno opravené za týden. Ale bohužel to nejde tak, jak si my představujeme. Těch vývojářů je málo a už jsou zase zavalení další prací. Ale budu se snažit to postupně urgovat, jak vidíš, přeci jen se to hýbe – třeba ty diskuse jsou prý skoro hotové.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #820 kdy: 07. 04. 2016, 13:45:41 »
Ale no tak, vzdyt i Cibulka ma seznam a Root nic? To nejde napsat skript, ktery ve tri rano z bugtrackeru vyjede seznam hlaseni a status, hodi to do textaku a ten by byl nekde nalinkovan na hlavni strance?

« Odpověď #821 kdy: 07. 04. 2016, 13:58:57 »
To samozřejmě uznávám. Já bych byl nejraději, kdyby to bylo všechno opravené za týden. Ale bohužel to nejde tak, jak si my představujeme. Těch vývojářů je málo a už jsou zase zavalení další prací. Ale budu se snažit to postupně urgovat, jak vidíš, přeci jen se to hýbe – třeba ty diskuse jsou prý skoro hotové.

Petře, já nemám problém s tím, že to není opravené během 20 minut, to rozchodím.
Ale...
 ;)

j

« Odpověď #822 kdy: 07. 04. 2016, 19:10:00 »

Petře, já nemám problém s tím, že to není opravené během 20 minut, to rozchodím.
Ale...
 ;)

Rek bych, ze vetsine lidi by stacilo do mesice ... ale kdyz se to zacne pocitat na roky ... navic jeden bug opravej, a 10 dalsich pridaj, a to jde o vylozene skolacky chyby. Navic casto chyby trivialne detekovatelny zcela automaticky.

« Odpověď #823 kdy: 07. 04. 2016, 20:30:31 »
A bude se něco dít s tou asociální lištou? ( =do (_!_)  s ní )

Dívám se zase přes matlafoun a nechápu, opravdu nechápu...

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #824 kdy: 07. 04. 2016, 22:11:08 »

Ale...
 ;)

Rek bych, ze vetsine lidi by stacilo do mesice ... ale kdyz se to zacne pocitat na roky ... navic jeden bug opravej, a 10 dalsich pridaj, a to jde o vylozene skolacky chyby. Navic casto chyby trivialne detekovatelny zcela automaticky.

Bohužel to je pravda. Kvalita tvorby designu Roota je tristní. To už jsem dlouho neviděl...