Taky mám android 4.x v kapse. HW je OK, baterka je OK a po stránce funkčnosti je OK. Bohužel, obsahuje již nepochybně celou řadu bezpečnostních děr a CM pro něj není... Když si koupím novej android, budu na tom asi brzo stejně... :-( telefon jsem rootnul a co šlo jsem vymazal.
Když si koupím novej android, budu na tom asi brzo stejně... :-(
Zřejmě zde existuje poptávka po zařízení, které není na trhu. Nechcete se domluvit a něco podobného vytvořit? 
Presne jste vystihl duvody proc, muj je sice potluceny po padech, display OK, baterka taky jeste vydrzi a hlavne nejde o to to koupit tento mesic, ale rok je uz realny.
Bohuzel komunita kolem Lenova, ktera kolem toho je nevzbuzuje moji duveru, nehlede na chut na zcela odpoutani od google, m$ a podobnych "bajecnych" sluzeb.
Nejsem developer ani programator, takze projekt kolem toho nevytvorim, ale v ramci svych moznosti jsem ochoten prispet.
it expert: Diky za navrh, ale ja kupuji mobil na 3-4 roky, takze Blackberry pada.
Firefox OS je tusim na mobilech take mrtvy.
noname: UbuntuPhone - neni to takovy adroid v blede modrem? Ptam se, nemam zadne zkusenosti, na x86,64 je to docela "rozpustily" OS.
Takove to "zabezpeceni" uz provedeno mam, ale neprijde mi nejak zvlast bezpecne.
Na alternativni verze androidu se podivam, diky.
Ystrem: Nejsem si jist, jestli je to to co hledam, kvuli mechanicko/elektrickym vlastnostem spis ne. Jde mi spise o zabezpeceny OS, bezny vzhled bez hlouposti navic = funkcnost , nez mi za kazdou cenu vyjimecny vzhled.