dobrý den
můj notebok se nechce připojit k bezdrátovému internetu po tom co jsem ho dnes ráno zapnula.
Je to nový notebok z léta který používám hlavně na stříhání videa, vlog, nějaké ty hry a komunikaci s vámi a na to je supr trupr.
Já jsem skromný člověk který nepotřebuje drahé věci. Stačí když to dělá co má, jenže teď zrovna nedělá co má a proto vás prosím o radu.
Notebok má windows 8 vylepšený na 10, procesor intel, 4 RAM a 500 místa. Dolů vám pak ještě napíšu odkaz a unboxing kde jsou další vlastnosti a kódy noteboku.
Už jsme ho byli s přítelem vrátit do obchodu ale nechtěli ho vzít protože k němu nemám tu nabíječku a je z boku kde jsou ty konektory maloučko prťavoučko ohnutý ale dá se to palcem vrátit.
To mi nevadí, jak jsem řekla já jsem skromný človek který nepotřebuje drahé věci, stačí když všechno funguje a dělá to co má, nic nechybí, jde se připojit k bezdrátovému internetu a tak dále pána krále.
Taky už tam nemám všechny samolepky a na nich je prý číslo bez kterých se nesmí počítač používat ale nevím jak by poznal že tam všechny ty samolepky nejsou. Tak to asi nebude pravda.
Když do noteboku strčím ten šedivý kabel tak všechno běží ale bez něj se nejde připojit k internetu. Ten kabel je spojený s telefonem a jde ho použít pro připojení k internetu. Napadlo mě ten šedivý kabel dát na skříň jestli třeba nefunguje taky jako anténa ale nefunguje. Já vím že to teď zní hloupě ale za pokus člověk nic nedá.
Asi se něco porouchalo v noteboku co ho připojuje k bezdrátovému internetu a tady končím s nápadama a nevím co s tím. Už jsem vyzkoušela notebok vypnou a zapnout, restartovat, přidělat do něj šedivý internetový kabel jako anténu, vypojit nabíječku ze zásuvky, vypojit myš a tak dále pána krále ale nikam to nevedlo, jak už jsem napsala tady končím s nápadamaa proto jsem tady a ze srdíčka vás prosím o radu.
Děkuji
https://www.youtube.com/watch?v=9jrJFS9L98sMaruška Matějková
Stachy 340
Stachy
38473