Zatím tady asi nebyl nikdo, kdo by smlouvu pochopil tak jako jejich právník
Já ale netvrdím že smlouva je zcela jednoznačná, možná máte dokonce pravdu a je zcela špatně.. Já akorát tvrdím, že byste je měl nechat být, aby mohli dělat to, co jim jde lépe než smlouvy :-)
Pochopil bych, pokud by se tu takové vlákno objevilo v souvislosti s kabelovkou, operátory a dalšími co nás ždímaj dnes a denně, ale u Turrisu? Čeho konkrétně chcete jejich zdržováním dosáhnout? Router máte, po skončení nájmu Vám zůstane, nemůžete nic získat.. Nedokáži si představit, že by nám 3 roky stará zařízení CZ.NIC sebral, co by s nimi dělali? Prodávali 2 tisíce kusů "starých" routerů na Aukru?
Takže spíše než o právní stránku věci mi šlo o to, abyste pokud už se chcete a máte čas dohadovat směřoval svou energii tam, kde může být přínosná :-)
A jsme u toho, káráte mne, že podepisuji smlouvy, že jsem se neseznámil s podmínkami, ale sám jim taky nerozumíte. A místo toho, aby jste byl rád, že to někdo řeší i třeba za vás (trošku přitažené za vlasy, vám je to jedno

, tak jste nepřátelský.
KLID NA PRÁCI
Jako by se vracela normalizace, kdy Husák chtěl klid na práci. Těch pár mailů nikoho nezdrželo.
Na tyto e-maily odpovídají lidé, kteří nemají s technickou stranou projektů nic společného (technické dotazy mají jinou e-mailovou adresu). Jsou v placeni za to, aby tyto netechnické e-maily řešili. Úvahy, že pár vyměněnými e-maily zdržuji technický pokrok čehokoliv jsou úplně mimo (ve velkých firmách to funguje úplně jinak než u OSVČ). Kdybychom jim čas od času nenapsali, neměli by co dělat a mohli by se stát nadbytečnými a hrozilo by jim třeba propuštění (firmy si nebudou platit člověka na to, aby seděl na facebooku, že). Tím, že občas jejich služeb využijeme, jím dáme práci a oni za práci dostanou zaplaceno od svého zaměstnavatele. Je špatné, že jsem dal paní z cz nic vydělat?