cau ferdo,
asi mi to nebudes verit, ale ja som jednu zakazku ziskal tak, ze som surfoval na webe a zistil som, ze jednej zahranicnej firme chyba k ich softveru kniznica v nejakom programovacom jazyku. tak som ju mesiac programoval a potom som im napisal mail s tym, ze to proste potrebuju

a oni to naozaj potrebovali a kupili to odomna. musis sa vediet dobre predat. boli so mnou mega spokojni a navrhli mi ci im neprepisem nieco dalsie. tak som s tym suhlasil a skoro som si ukodil zadok na par mesiacov ale vyplatilo sa a dostal som sa k naozaj slusnym prachom.
mal som brutalne stastie, nikdy predtym som nic take nerobil a odvtedy sa mi nic take nepodarilo zopakovat.
ja by som ti poradil aby si surfoval dost vela po nete a hladal co ta ci ona firma / softver nema a navrhnut im, ze to dorobis. moj pripad s tym, ze som to najprv naprogramoval a potom som im o tom dal vediet bol trocha extremny pretoze som nemal absolutne ziadnu zaruku, ze to vyjde, ale mal som vtedy cas a robil som to popri praci a bolo mi to viac menej jedno ci to vyjde alebo nie ale aj napriek tomu som nejako podvedome vedel ze to bude uspesne a ze to dokazem predat.