Diskuze na root.cz kam to spěje ?

uu

Re:Diskuze na root.cz kam to spěje ?
« Odpověď #15 kdy: 26. 12. 2015, 20:37:36 »
To chytlo Kita. Za chvíli zase rozjede to svoje VIM je skoro jako IDE :D

TKL

« Odpověď #16 kdy: 26. 12. 2015, 20:46:24 »
Povinná registrace = ZLO
To proč ??? pokud máš čisté úmysly tak se není čeho bát .. tedy dle mne

A tento způsob myšlení je ještě větší zlo, než povinná registrace.

Nobody

« Odpověď #17 kdy: 26. 12. 2015, 22:55:39 »
. Kdyby měli do diskuze přístup  pouze registrovaní uživatelé tak by dle mne se tohle dalo eliminovat dočasným odstavením uživatele.

Jenze registrovat by se tu mohl kazdej hej nebo pockej. Podle mne by pristup mel byt mozny pouze pres Facebook nebo NSA account.

« Odpověď #18 kdy: 26. 12. 2015, 23:04:10 »
Já třeba FB nepoužívám a nejsem myslím sám ale registrace je dle mne minimální zlo , máš pravdu v tom že se může registrovat kdokoliv ale zas na druhou stranu komu by se chtělo si zřizovat 10 účtů jen aby znepříjemňoval druhým normálním život.. Mě by to třeba nebavilo a za tu práci by mi to jistě nestálo.
Ale to už jak pouze a jenom i intelektu.
Možná je moje myšlenka scestná ale mám pocit že by nebylo od věci se nad tím zamyslet..  Protože vím že jeden chronický přispěvatel na foru přes elektroniku tak mu omezili možnosti a je větší klid. 

« Odpověď #19 kdy: 26. 12. 2015, 23:43:11 »
Klid zase už začně škola, takže haranti nebudou mít tolik času ...

Lama

« Odpověď #20 kdy: 27. 12. 2015, 13:02:58 »
Kam to spěje? Tam, kam spěje jeho vzhled... )(

Turban Legend

« Odpověď #21 kdy: 27. 12. 2015, 15:34:23 »
Povinná registrace = ZLO

jo jo, kdo nedělá nic špatného, nemá se za co stydět. Soukromí zrušíme a pro jistotu zavedeme i cenzuru!

Vidím to tak, že největší troll jsi tady ty.

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 27. 12. 2015, 15:49:46 »
Na jiném fóru mají tzv roztřiďovací sekci kde se vyeliminuje balast co jen obtěžuje a nebo je mimo lidské chápání.

A kdo bude určovat, co je balast, co obtěžuje, a co je mimo lidské chápání? Někdo jako Mirek Čech? Děkuji, nechci!

AlYoSHA

« Odpověď #23 kdy: 27. 12. 2015, 16:34:16 »
Kdybychom tyto "obtěžovatele" (čti "trolly") nekrmili, tak časem chcípnou a zmizí. Jenže my jim na ty jejich bludy reagujeme a tím je krmíme. Nejjednodušší je ignorance. Ať si píše co chce, však ho to brzy přestane bavit.
Nereagovat - v tom je ten problem.  Aj tot nedavno Kulo.  Snad jeden z najprimnitivnejsich trolujucich zjavov.  Mozno ma 16 mozno 30 rokov, ale mentalne sa zasekol niekde na 13. Otrlejsi diskuteri odolaju - nereagovat.  Ty temperamentnejsi neodolaju.  A taketo reakcie (hoc aj na urovni) tychto dusevnych mrzakov pohanaju.

« Odpověď #24 kdy: 28. 12. 2015, 00:57:04 »
Na jiném fóru mají tzv roztřiďovací sekci kde se vyeliminuje balast co jen obtěžuje a nebo je mimo lidské chápání.

A kdo bude určovat, co je balast, co obtěžuje, a co je mimo lidské chápání? Někdo jako Mirek Čech? Děkuji, nechci!
Od toho jsou admini nebo se pletu ?

« Odpověď #25 kdy: 28. 12. 2015, 01:02:33 »
Povinná registrace = ZLO

jo jo, kdo nedělá nic špatného, nemá se za co stydět. Soukromí zrušíme a pro jistotu zavedeme i cenzuru!

Kde je dáno že tady i při registraci musíš vystupovat pod svým jménem ? V podstatě si můžeš vymyslet cokoliv a případě uživatele KULO si myslím že cenzura byla na místě... Pokud se ztotožňuješ s jeho postoji či názory tak je to tvá věc.. každý hledá sobě rovného 

Zdenek Henek nereg

« Odpověď #26 kdy: 28. 12. 2015, 10:30:50 »
Nesouhlasim. Nerad se prihlasuju a pokud je nekde diskuze a nemuzu pridat komentar bez registrace, tak tam vetsinou nic nenapisu. Na Rootu ucet mam, ale jsem si jisty, ze bych psal mene. Pokud chce do diskuze zasahnout nahodny kolemjdouci :), tak pokud se musi zaregistrovat a pockat az se bude moct prihlasit tak nekde v tomto procesu se na to vetsinou vykasle

Neodpovidej na ujete komentare. Drz se tematu zakladatele dotazu/komentare.  Na nikoho neutoc ani pokud ma uplne jiny nazor.
Nejlepe odpovidej jen na zadany dotaz a pokud to tak budou delat vsichni, tak debilnich komentaru ubyde.

Nevhodne komentare muzes nahlasit, pokud uz to je opravdu za hranou. Mazani sice neni nijak rychle, ale chapu, ze maji na praci i jine veci a kolem Vanoc si chcou taky odpocinout.

Turban Legend

« Odpověď #27 kdy: 28. 12. 2015, 10:35:27 »
Povinná registrace = ZLO

Kde je dáno že tady i při registraci musíš vystupovat pod svým jménem ? V podstatě si můžeš vymyslet cokoliv a případě uživatele KULO si myslím že cenzura byla na místě... Pokud se ztotožňuješ s jeho postoji či názory tak je to tvá věc.. každý hledá sobě rovného

Nevím, kdo je KULO, v diskusi jsem si ho nevšiml a to sem celkem chodím. To už mi spíš utkvělo v paměti tvoje jméno než nějaké KULO.

strepty

« Odpověď #28 kdy: 28. 12. 2015, 10:44:19 »
Kde je dáno že tady i při registraci musíš vystupovat pod svým jménem ? V podstatě si můžeš vymyslet cokoliv 
Vymyslat si mena dokazem rychlo, len  ich potom aj rovnako rychlo zabudam.

« Odpověď #29 kdy: 28. 12. 2015, 10:47:07 »
Tohle vlákno nebylo založeno jen tak z nedostatku jiné činnosti .. spíše to byla reakce výlevy jednoho diskutujícího. V podstatě ať si tu každý dělá co chce, mě to může  být zcela jedno ale jsou věci názory připomínky které mě dokážou zvednout z židle.