Proc je jim k nicemu?
Protože půlku její funkcionality nepotřebují?
No, z toho predchoziho postu to vyzniva, ze je jim k nicemu = na nic ji nepouziji. Pritom podoru pro JS obsahuje - stejne hloupou jako ma IDEA.
Jako on neni problem si pohrat, ale pokud mate v praci narizeny JavaScript, tak je jedno kolik lepsich jazykum typu LiveScript nebo PureScript existuje.
To máš blbý. Ten jazyk za tvoje podmínky v práci ale tak nějak nemůže. Vyjednej si lepší. Jinak pro čistý JS ještě pořád zbývá třeba Flow, pro který je už teď v IDEA základní podpora - dá se očekávat, že za nějakou dobu bude stejně dobrá jako podpora pro TypeScript. Pokud budeš pořád jenom hledat záminky, proč to nejde, tak to opravdu nepůjde.
Opet - rec byla o JavaScriptu. Srovnaval jsem Java a JavaScript "chytrost" IDE.
Jsem se hodne z rychliku podival na flow, ale je tam stejny problem jako TS - pokud se uvadeji ty typove definice, tak uz to neni cisty JS a jsme zase mimo JS. A ten TypeScript taky nebyl zadna vyhra, co jsem zkousel pred par mesici, tak ani zakladni refaktoring (tusim ze slo o prejmenovani metody ve tride) IDEA nepodporovala...
Vim, ze existuji super mega cool jazyky, ktere se prekladaji do JS, pokud ale ma slabou podporu i ten nejsilnejsi - TS (alespon myslim, ze je nejsilnejsi), ktery navic pusobi dost konzervativne a velmi podobne stavajicimu JS, tak co cekat od tech "lepsich" jazyku?
I pres (podle me) spatnou podporu ve vyvojovych prostredich se ten TS snazim protlacit (porad to v zaveru asi bude lepsi nez JS, pac cast chyb zachyti prekladac, nebude potreba tolik testu atd.), ale neni to jednoduche...
Take by me zajimalo, zda jste nekdy vyvijel v Jave/Scale v IDEA. Protoze napsat, ze podpora TS je dobra, hmm, to bych chapal jen pokud jste nezkusil nic opravdu silne typovaneho.