Rada ohledně bludište

xmis

Re:Rada ohledne bludište
« Odpověď #15 kdy: 08. 12. 2015, 13:22:05 »
v: o takového sem rekl ? vzdit mne setrel tak sem si reknul svoje, aby sam vedel jake to je...

« Odpověď #16 kdy: 08. 12. 2015, 13:37:30 »
v: o takového sem rekl ? vzdit mne setrel tak sem si reknul svoje, aby sam vedel jake to je...
(brecim v koutku)

Ale vazne - domaci ukoly sem nepatri. Rekl jsem ti, co mas hledat, abys pochopil, kudy na reseni. Sam jsi ocividne nevyvinul ani trochu snahy to vyresit sam (dokonce jsi to ani sam nespustil, jinak bys vedel, ze se to chova jinak, nez si predstavujes).

lamka

« Odpověď #17 kdy: 08. 12. 2015, 13:49:24 »
som zvedavy kam to vyeskaluje... je to troll a snazi sa tu ludi nasrat... :D

ehmmm

« Odpověď #18 kdy: 08. 12. 2015, 14:17:19 »
Nevyeskaluje to nikam, protoze:
* Uz to je vice nez hodina a pul, takze uz mu nejspis skoncil blok a momentalne ma jine starosti.
* Sezene se na to nekoho ochotnejsiho, kdo mu za 500 Kc odmaze "height" a o radek niz dopise "height = width".
* Sezene uplne jiny zdrojak, nebo si rekne o jine zadani, ke kteremu uz treba nejaky funkcni zdrojak ma.

atarist

« Odpověď #19 kdy: 08. 12. 2015, 14:33:40 »
Nevyeskaluje to nikam, protoze:
* Uz to je vice nez hodina a pul, takze uz mu nejspis skoncil blok a momentalne ma jine starosti.
* Sezene se na to nekoho ochotnejsiho, kdo mu za 500 Kc odmaze "height" a o radek niz dopise "height = width".
* Sezene uplne jiny zdrojak, nebo si rekne o jine zadani, ke kteremu uz treba nejaky funkcni zdrojak ma.

A za dalsi stovku odmaze info o puvodnim autorovi :/

karel

« Odpověď #20 kdy: 08. 12. 2015, 14:56:23 »
jako vtip kekny dotaz,
jestli je to ale realny dotaz tak se zamysli nad zmenou oboru, treba s kyblem a kostetem ti to pujde lip

Karel

« Odpověď #21 kdy: 08. 12. 2015, 15:02:22 »
Ondra: rád bych ale tolik času bohužel nemám....

Zatímco všichni ostatní mají času mraky a jen čekají, až budou moci pomoci někomu, kdo není ochoten věnovat pět minut svému vlastnímu úkolu.

Cek

« Odpověď #22 kdy: 08. 12. 2015, 15:12:07 »

Zatímco všichni ostatní mají času mraky a jen čekají, až budou moci pomoci někomu, kdo není ochoten věnovat pět minut svému vlastnímu úkolu.

Sak to je prece idealni materiál na managera - dostane úkol a posle ho dal  8) 8), on na to cas nema ::)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #23 kdy: 08. 12. 2015, 16:46:46 »
Na zdroják jsem nekoukal, postup bych zvolil následující:

1. Najít dotaz na čtení hodnoty ("Zadej šířku" a "Zadej výšku"). Jedno z toho přepsat, druhé smazat.
2. Bude použita řekněme proměnná "šířka" a proměnná "výška", kam se původně načetly zadané hodnoty. Stačí jen dopsat "výška = šířka"
3. ...
4. PROFIT

Karel

« Odpověď #24 kdy: 08. 12. 2015, 16:48:25 »

Sak to je prece idealni materiál na managera - dostane úkol a posle ho dal  8) 8), on na to cas nema ::)

Ne, manažer musí umět tuto svou vlastnost skrývat. Alespoň dokud se nestane nevyhoditelným. Tohle je spíše materiál na úřad práce a rozhněvaného mladého muže, kterému společnost nerozumí.

Karel

« Odpověď #25 kdy: 08. 12. 2015, 16:51:04 »
Na zdroják jsem nekoukal, postup bych zvolil následující:

1. Najít dotaz na čtení hodnoty ("Zadej šířku" a "Zadej výšku"). Jedno z toho přepsat, druhé smazat.
2. Bude použita řekněme proměnná "šířka" a proměnná "výška", kam se původně načetly zadané hodnoty. Stačí jen dopsat "výška = šířka"
3. ...
4. PROFIT

Tam je tohle:

width = atoi(argv[1]) * 2 + 3;
   height = atoi(argv[2]) * 2 + 3;

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 08. 12. 2015, 17:04:45 »
Zdar, mam zdroják který mi nakreslí bludište když na vstup zadám 2 hodnoty, tedy výšku a šířku a potřeboval bych ho upravit tak aby sem zadal jenom jedno číslo a podle toho by se bludište vykreslilo např při zadaní 10 na 10x10. Děkuji moc, hadam se najde někdo schopný..

Kristova noho! Vidim budoucnost CR v nejcernejsi barvach. Nechtel bys radsi, aby ti nekdo vysvetlil, jak se pouziva koste? Na nic jineho se asi nehodis. Po vecerech pak muzes otevrit ucebnici cestiny a trochu se zdokonalit.

Nicmene chvalim, ze jsi nesel studovat medicinu. To aby se pak clovek bal nechat si nekde nalepit flastr na palec u nohy.

neruda

« Odpověď #27 kdy: 08. 12. 2015, 17:20:59 »
Zdar, mam zdroják který mi nakreslí bludište když na vstup zadám 2 hodnoty, tedy výšku a šířku a potřeboval bych ho upravit tak aby sem zadal jenom jedno číslo a podle toho by se bludište vykreslilo např při zadaní 10 na 10x10. Děkuji moc, hadam se najde někdo schopný..

Kristova noho! Vidim budoucnost CR v nejcernejsi barvach. Nechtel bys radsi, aby ti nekdo vysvetlil, jak se pouziva koste? Na nic jineho se asi nehodis. Po vecerech pak muzes otevrit ucebnici cestiny a trochu se zdokonalit.

Nicmene chvalim, ze jsi nesel studovat medicinu. To aby se pak clovek bal nechat si nekde nalepit flastr na palec u nohy.

Zdar, mam tu pacienta, z kteryho trochu strika krev. potřeboval bych ho nejak zalepit, naplasti to neslo.  Děkuji moc, hadam se najde někdo schopný..

j

« Odpověď #28 kdy: 08. 12. 2015, 17:37:46 »
no kéž že to řeknou i tobě když budeš něco surne rychlo potřebovat.. pak se sám neco naučíš....

Ok, kam ti mam poslat fakturu? A boty ti poranu nazouva matinka? A co pleny?

Tam je tohle:

width = atoi(argv[1]) * 2 + 3;
   height = atoi(argv[2]) * 2 + 3;

Ty brdo ... a nechces k tomu napsat nejakej rozbor co to vlastne dela? Zajimaly by me predevsim ty divny znaky ... jako * ... + ...

Neblbni, na to koste potrebuje nejdriv minimalne inzenyra

Zdar, mam tu pacienta, z kteryho trochu strika krev. potřeboval bych ho nejak zalepit, naplasti to neslo.  Děkuji moc, hadam se najde někdo schopný..
Ja bych pockal, bude toho maximalne neco kolem 5l, a pak uz to bude dobry.

« Odpověď #29 kdy: 08. 12. 2015, 21:17:10 »
... hadam se najde někdo schopný..
Že jdu zrovna kolem :-) ... To dáš. Já jsem se s algritmem páral měsíce... nu a nakonec jsem vymyslil "růstový algoritmus" spočívající v tom, že "nedlabu chodby" ale nechávám růst stěny různými směry. Náhodně se stěna rozvětví. Nikdy neproroste do druhé stěny. Vše nad jednoduchým polem x,y. Vstupní pole mělo pouze "ohradu kolem a díru pro vstup a výstup." Parametrizováno: náhodná četnost větvení, náhodná průměrná délka stěny, samosebou náhodný směr). Výstup v HPGL (nic jiného neumím. Pak jsem dělal čb bitmapy)...
Výsledky vskutku fascinující (na ty největší  plachty A3 - 1000 na 1000 jsem s tužkou v ruce už neměl nervy).