Všechno vrací správné cesty, několikrát kontrolované, pro jistotu i teď znovu a cesty jsou na 110% správné.
Ta předpona file:// by tam být měla, podle všech článků na stackoverflow, kdy to lidem pomohlo vyřešit problém se stejným errorem.
Pravda, že to, co jsem posílal v předchozím postu, byl privátní klíč bez hesla. I když jsem zkusil podle @TTTTTTT privátní klíč vygenerovat s heslem, problém je pořád stejný.
Když jsem zkusil
openssl cms -sign -signer sign.pem
, tak mi to bash vrátil bohužel jako neplatný command.
---
@fantomas - tak by ta konverze měla být správně, našel jsem to tak na stackoverflow, ale i na jiných zdrojích (
https://www.sslshopper.com/ssl-converter.html).
Problém je, že ten .pfx nese úplně všechno, certifikační autoritu, veřejný i privátní klíč. Po jeho konverzi tak je potřeba ten soubor otevřít a jednotlivé klíče z toho vytáhnout každý zvlášť.. Ale problém je i tak pořád stejný, stále stejný error.
---
I když zkusím do funkce dát jako argument .pfx certifikát, nikam se nepohnu.
A je pravda, že pkcs7 je používaný i mimo jiné k podepisování mailů, ale přesně tato funkce je použita v knihovne TCPDF, která dělá vlastně totéž..
openssl_pkcs7_sign($tempdoc, $tempsign, $this->signature_data['signcert'], array($this->signature_data['privkey'], $this->signature_data['password']), array(), PKCS7_BINARY | PKCS7_DETACHED);
Přesně tuhle konstrukci jsem zkoušel jak s pfx, tak s .pem, jak s heslem, tak i bez hesla..