Přihlášení ke Google ze starého Androidu

JmJ

• 332
    • Zobrazit profil
Přihlášení ke Google ze starého Androidu
« kdy: 17. 09. 2015, 10:48:23 »
Zdravim,

mam stary telefon s androidem 2.2. Pri pokusu o pridani google uctu "je nam lito, login a heslo neodpovidaji" a od googlu prijde mail, ze doslo k pokusu o prihlaseni z neduveryhodne aplikace. Nekde sem nasel, ze snad by se dalo prihlasit ke google marketu pres webovy prohlizec a pak provest nejake aktualizace marketu atd, ale "tento prohlizec jiz neni podporovan".

Mate prosim nekdo napad jak z toho ven? :-)
« Poslední změna: 17. 09. 2015, 10:55:16 od Petr Krčmář »

ByCzech

Re:Prihlaseni ke google uctu ze stareho android telefonu
« Odpověď #1 kdy: 17. 09. 2015, 10:52:54 »
Někde v nastavení google účtu (na netu ne v mobilu) by měla být možnost povolit přihlašování ze starších aplikací.

JmJ

• 332
    • Zobrazit profil
Re:Prihlaseni ke google uctu ze stareho android telefonu
« Odpověď #2 kdy: 17. 09. 2015, 11:00:45 »
Někde v nastavení google účtu (na netu ne v mobilu) by měla být možnost povolit přihlašování ze starších aplikací.
Parada, diky, nasel jsem to a funguje to.

freeacer

Re:Přihlášení ke Google ze starého Androidu
« Odpověď #3 kdy: 24. 10. 2015, 16:10:15 »
Ahoj....a kde jsi to prosim v nastaveni nasel? mam stejny problém...

freeacer

« Odpověď #4 kdy: 24. 10. 2015, 22:21:09 »
Tak uz jsem to nasel i ja....musite nejdriv vypnout dvoufazove overeni prihlaseni a pote najet do nastaveni  Přidružené aplikace a weby a tam se vam najednou objevi polozka Nastavení Povolit méně bezpečné aplikace: Zapnuto musite to vypnout a pote zapnout a pak se prihlasite z cehokoliv odkudkoliv...

pistelak

« Odpověď #5 kdy: 25. 10. 2015, 08:35:28 »
Tak uz jsem to nasel i ja....musite nejdriv vypnout dvoufazove overeni prihlaseni a pote najet do nastaveni  Přidružené aplikace a weby a tam se vam najednou objevi polozka Nastavení Povolit méně bezpečné aplikace: Zapnuto musite to vypnout a pote zapnout a pak se prihlasite z cehokoliv odkudkoliv...

Jo, stejně tak se přihlásí k tvému účtu i půlka Číny..

freeacer

« Odpověď #6 kdy: 27. 10. 2015, 07:31:11 »

Jo, stejně tak se přihlásí k tvému účtu i půlka Číny..
To jako vážně?

tomasfuk

« Odpověď #7 kdy: 27. 10. 2015, 08:21:09 »
Však je to stejně nějake šit mej in čajna s 100 backdoorama a 1000 neopravenejma chyba. Co za bezpečnost čekáte od Androidu 2.2.?