MF Dnes: stažení pro offline čtení

Kolemjdoucí

MF Dnes: stažení pro offline čtení
« kdy: 11. 09. 2015, 14:03:29 »
Digitální MF Dnes umožňuje přihlášení z 5-ti zařízení. A to je problém (tablet, mobil, komp doma -práci, manželka mobil, ...) a je tu problém. V jejich "čtečce" se dá prohlížet po stránce nebo stáhnout celé vydání. Kam si toto celé vydání dočasně stáhne-uloži FF? Napadlo mě stáhnout si to na uložiště a pak si to načíst, když potřebuji - mám čas (i na víc zařízení, než těch 5). Tušíte kam si FF dočasně načte soubor?
« Poslední změna: 11. 09. 2015, 21:45:20 od Petr Krčmář »

Re:MF Dnes digitální vydání - možnost stažení pro off line čtení
« Odpověď #1 kdy: 11. 09. 2015, 14:43:08 »
Digitální MF Dnes umožňuje přihlášení z 5-ti zařízení. A to je problém (tablet, mobil, komp doma -práci, manželka mobil, ...) a je tu problém. V jejich "čtečce" se dá prohlížet po stránce nebo stáhnout celé vydání. Kam si toto celé vydání dočasně stáhne-uloži FF? Napadlo mě stáhnout si to na uložiště a pak si to načíst, když potřebuji - mám čas (i na víc zařízení, než těch 5). Tušíte kam si FF dočasně načte soubor?
https://www.google.sk/#newwindow=1&safe=off&q=firefox%20offline%20files%20location

Filip Jirsák nepřihlášený

Re:MF Dnes: stažení pro offline čtení
« Odpověď #2 kdy: 12. 09. 2015, 09:36:35 »
Digitální MF Dnes umožňuje přihlášení z 5-ti zařízení. A to je problém [...] a je tu problém. [...] i na víc zařízení, než těch 5.
Pořiďte manželce další účet, se svými zařízeními se do těch 5 snad vejdete.

Pokoušet se to hacknout a číst na více zařízeních zcela jistě v rozporu se smlouvou. Vám by se asi taky nelíbilo, kdyby vám váš zaměstnavatel řekl, že vaši smlouvu není potřeba brát až tak doslova a že vám nadále bude vyplácet jenom polovinu platu.

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 12. 09. 2015, 11:30:11 »
Kristova noho - za tu hrůzu někdo platí?  :o

Kit

« Odpověď #4 kdy: 12. 09. 2015, 11:50:23 »

Musíme se smířit s tím, že někteří lidé neví, že informace jsou v informačním věku zpravidla bezcenné.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 12. 09. 2015, 12:43:38 »

Musíme se smířit s tím, že někteří lidé neví, že informace jsou v informačním věku zpravidla bezcenné.

Tak informace mozna. Ale snad byste nechtel, aby pro vas nekdo vymyslel lzi a dezinformace uplne zadarmo a platil elektriku z vlastni kapsy.

lusk

« Odpověď #6 kdy: 13. 09. 2015, 17:06:39 »
nastesti u MF si muzeme byt jisti, ze tam to vymysli ten ne-STBak Bures.