Web hosting zdarma, vlastní doména, bez reklam

Rhinox

Web hosting zdarma, vlastní doména, bez reklam
« kdy: 09. 09. 2015, 17:46:55 »
Tohle tu uz tady par krat bylo, taky sem prohledal forum a neco nasel, jenze vesmes prilis stare, neaktualni, nebo nevyhovujici. Takze o co mi jde:

Hledam webhosting pro "malej" projekt (php, mysql, drupal, databaze kolem 500MB, celkove prostor na disku tak 10GB, traffic snad par GB za mesic). Prozatim neco "free" na jakekoli domene. Vyhledove (dle toho jak by se projekt rozvijel) bych pak v budoucnu presel na hostovani svy domeny, a mozna taky placenej hosting. Muzete mi neco odporucit?

Je mi jasne, ze u free webhostingu se nedaji cekat zazraky, staci kdyz to jakz-takz pojede, nebude mi tam cpat svou reklamu, a pak umozni plynulej prechod na hostovani sve domeny a placenou verzi...
« Poslední změna: 09. 09. 2015, 19:34:07 od Petr Krčmář »

kupa

Re:Free webhosting (vlastni domena, bez reklam)
« Odpověď #1 kdy: 09. 09. 2015, 18:11:40 »
Nevim o nikom kdo pracuje zadarmo a bez reklam, kdo by tě ve finále nenatáhnul. Dej do toho pár korun měsíčně (cca kilo)

MartinP

« Odpověď #2 kdy: 09. 09. 2015, 18:34:49 »
Wedos má hosting za 30 Kč/měs., ten je lepší než všechny free, ale zase tolik nestojí.

j

« Odpověď #3 kdy: 09. 09. 2015, 18:56:52 »
A to si to prozatim neumis pustit doma? Mno jasne, bude te to stat elektriku. Fakt miluju, kdyz nekdo resi desetikoruny mesicne.

kolemjdoucí

« Odpověď #4 kdy: 09. 09. 2015, 18:59:09 »
Ona ta dtb bude asi u jakéhokoliv free problém a k tomu jestě bez reklam.
Pokud jestě platí akce na hostingpark tak měli slevu na první rok 75% což je něco málo přes kilo za rok. Na tom si otestuješ jestli ano nebo ne.

samalama

Re:Web hosting zdarma, vlastní doména, bez reklam
« Odpověď #5 kdy: 09. 09. 2015, 20:16:54 »
mam jeden sukromny server. ak by si mal zaujem...

werwer

McFly

• 633
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 10. 09. 2015, 08:38:15 »
U Wedosu hosting za 30kč/měs - můžeš na první rok použít slevový kupón WEDOS50, takže ve výsledku to bude 150kč/rok. Celková velikost db u nejlevnějšího tarifu je 1GB. K tomu jako dárek, pokud chceš, dostaneš EU doménu zdarma dle výběru na 1 rok.

blic2

« Odpověď #8 kdy: 10. 09. 2015, 09:48:01 »
Nechapu, co je spatneho na AWS na rok zdarma.
Takove moznosti jinde nemate ani omylem.
Domenu si nejakou snad zaregistrujete - asi 150 Kc na rok.
To snad neni takovy problem ;)

C-S

« Odpověď #9 kdy: 10. 09. 2015, 09:52:48 »
AWS používám a jsem spokojen. Jinak je ještě na dobu neomezenou fajn základní Openshift a Heroku.

awsfan

« Odpověď #10 kdy: 07. 01. 2016, 15:21:14 »
Dear AWS Customer,

We are pleased to announce the immediate availability of the new AWS Asia Pacific (Seoul) Region. Seoul joins Singapore, Tokyo, Sydney, and Beijing as the fifth AWS Region in Asia Pacific and as the twelfth region worldwide, bringing the total number of AWS Availability Zones to 32 worldwide.