Skuste niejaky skript napisat, odskusat a poslat ho sem. Ja Vam ho velmi rad zrevidujem a dodam pripomienky. Nemam problem pre niekoho pisat skripty, ale vecsinou tieto prace fakturujem.
Urcite poznate porekadlo o hladnom cloveku a rybe...
presne tak.
Najvecsi rpoblem preco ti ten skript nikto nenapisal je tvoj pristup a vyjadrovanie. Pripominas mi mojho kolegu, co by chcel vsetko, najlepsie zadarmo a za co najmensiu namahu.
Ako som si precital tvoj prvy prispevok, tak som mal dost a nulovu chut pomoct ti.
Hladal si 20 minut a nic. A co si hladal? Nebodaj hotovy skript presne tebe sity na mieru? To nenajdes alebo len vynimocne. 20 minut je nic. Hladaj, skusaj a mi ti radi pomozeme. Ale ty si sa len tvaril, ze si hladal, neskusal si nic a chces niekoho aby to za teba cele urobil.
Ten skript musis by schopny napisat sam alebo aspon jeho nedokonalu podobu. Je to par riadkov s pouzitim zakladnych prikazov linuxe ako tar, cp, ftp.
Od teba nieje vidiet ziadna snaha a to je tvoj najvecsi problem. To sa potom len tazko pomaha. Hlavne tvoju lenivost nezakrivaj slovami
"Ahoj, hledal jsem už 20minut a nemůžu to najít. Kdyby prosím někdo měl čas a chuť to sem napsat i pro ostatní?" "

tak může to být užitečné nejen pro mě, ale i pro ostatní kteří si to v budoucnu přečtou. Kdyby prosím někdo se rozhodl odpověďět na toto téma a ukončit diskusi tím skriptem tak předem děkuji. Já ho bohužel sám nevymyslím a nenašel jsem vhodný."
Ty nepotrebujes najst vhodny ale urobit si vlastny skript.
Staci pouzit prikaz man tar , man cp, man ftp alebo pouzit google na najdenie manualovych stranok k tymto prikazom a za hodinku mas ten skript hotovy.