Fb

PreyGroja

Fb
« kdy: 18. 07. 2015, 21:57:37 »
Je zde někdo kdo by byl schopen obnovit vymazanou konverzaci na fb? PROSÍM JE TO VÁŽNÉ A DŮLEŽITÉ!!!

jarka

Re:Fb
« Odpověď #1 kdy: 18. 07. 2015, 22:06:43 »
Samozřejmě, napiš své přihlašovací udaje a podíváme se na to.

PreyGroja

« Odpověď #2 kdy: 18. 07. 2015, 22:23:04 »
Podle policie která to  má tak to nejde, prý by se to muselo hnát přes USA a ti prý moc nechtějí spolupracovat. Takže opravdu to jde i když to neni archivovány?

PreyGroja

« Odpověď #3 kdy: 18. 07. 2015, 22:29:33 »
A právě proto že je v tom i policie a toto by dost pomohlo nebudu přístup psát veřejně. Kontakt na mě je janagrosslova@seznam mužů i tel.

PreyGroja

« Odpověď #4 kdy: 19. 07. 2015, 08:47:54 »
A to je jako vše? Jen jakási odpověď a pak nic ..prosím jestli to někdo umí pomozte mi.

PreyGroja

!!!
« Odpověď #5 kdy: 19. 07. 2015, 15:29:39 »
Opravdu zde není vůbec nikdo,kdo mi pomůže z vymazanou konverzací na fb. Bohužel nechci veřejně a podrobně probírat o co jde,ale pokud někdo ví jak na to a bude prvně chtít vědět o co jde prosím kontaktuje mě na janagrosslova@seznam vše vysvetlím. Mohu napsat jen,že jde o dítě a dospělého. V případě pomoci zjistíme u právníka jak je to s anonymitou pomoci. MOC PROSÍM, JESTLI JE TU NĚKDO KDO MŮŽE POMOCI, POMOZTE NÁM.

Pomoc
« Odpověď #6 kdy: 19. 07. 2015, 22:05:41 »
To se někomu nelíbí, že žádám o pomoc s vymazanou konverzací na fb? Nechci se nabourat do cizího účtu, jde o komunikaci dospělého s dítětem. Policie se kroutí a pachatel se cítí na koni, že mu dle fb nic nedokážeme. Dítě komunikaci smazalo a teď nás znovu čeká výslech,ale už s psychologem jestli nelže. Proto prosím, pokud někdo ví jak POMOZTE prosím. Pokud jde o právní stránku, zjistíme co a jak. Pokud někdo bude chtít zaplatit zaplatíme. Jde nám opravdu jen o to,aby jsme prokázali bez nějakého nátlaku na dítě, že došlo k tomu čemu došlo. Nevím kam jinam se obrátit, než na lidi co se v tom vyznají.Kontakt je janagrosslova@seznam.cz pak dle dohody i tel. Děkuji

Maj

« Odpověď #7 kdy: 25. 02. 2016, 23:46:47 »
Ja by som poziadal o pomoc priamo Facebook.
Skuste im napisat, opisat situaciu a dat im udaje ako den a cas, ked bola konverzacia zmazana.
Snad Vam pomozu.