Google Play Music na Linuxu blbne

brk

Google Play Music na Linuxu blbne
« kdy: 10. 07. 2015, 16:22:43 »
Pokud máte předplatné, funguje Vám streamovaná hudba Google Play Music ve Firefoxu v Linuxu? Včera vše fungovalo normálně, dnes mi to v prací ve Firefoxu nechtělo hrát. Zkusil jsem Chromium a v tom to funguje normálně. Přijdu domů a naprosto stejný scénář. V práci mám Xubuntu 14.04 64b a distribuční Firefox, verzi netuším. Stejně tak Flash, co přijde přes aktualizace, to tam mám. Doma mám čistě 64b Gentoo povětšinou ve stable větvi, takže uzrálý Firefox ESR 31.7.0 a Flash Player 11,2,202,481.

Když chci něco přehrát, tak mi to jen píše:

Služba Google Play je nedostupná.
Načtěte prosím stránku znovu a zkuste to ještě jednou.

Včera na obou lokalitách to hrálo normálně. Zkusil jsem Google a nevyhodilo mi to podobné případy během posledních 24h, tak jsem z toho poněkud zmaten. Nemáte nějakou podobnou zkušenost?

brk

Re:Google Play Music na Linuxu blbne
« Odpověď #1 kdy: 12. 07. 2015, 09:40:15 »
Jak tak koukám, tak nejde o úplně ojedinělý problém. Google už něco zaindexoval.
https://productforums.google.com/forum/#!topic/play/h_GVQu3iUzw;context-place=mydiscussions

Docela mě překvapilo, že tady se nikdo nechytl. Vám to funguje? Používáte jinou službu, jiné formy nákupu, "čorky"?

Michal Lenc

« Odpověď #2 kdy: 12. 07. 2015, 09:57:27 »
Já google music all access používám. Ale protože jsem nedávno přešel na Blackberry a tam google music nefunguje korektně (různě se seká apod.), tak jsem si musel na PC nainstalovat emulátor androidu, do něj google play, přes něj google music + program na export hudby z google music, android total comander a hudbu si exportuju ven a přehrávám v nativním přehrávači.

peter

« Odpověď #3 kdy: 12. 07. 2015, 11:23:26 »
Vám to funguje? Používáte jinou službu, jiné formy nákupu, "čorky"?
Keďže som nemal žalúdok súhlasiť s všeobecnými podmienkami firmy google, tak mi to nefunguje. Kupujem fyzické médiá, alebo si rovno vypítam od interpretov nahrávky. A dostanem ich.

vaaaa

« Odpověď #4 kdy: 12. 07. 2015, 12:49:52 »
asi tak...

brk

« Odpověď #5 kdy: 12. 07. 2015, 12:54:02 »
Tak jenom pro pořádek, za problémem stojí Flash.

[ebuild     UD ] www-plugins/adobe-flash-11.2.202.468::my_local_overlay [11.2.202.481::gentoo] USE="(-debug) -kde (-selinux)" CPU_FLAGS_X86="sse2" 0 KiB

Downgrade to "vyřešil", ale na úkor bezpečnosti.

https://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb15-16.html

Nějak moc nechápu, proč to ten Flash vyžaduje. Na YouTube zvládnou po HTML5 audio i video a tady ani samotné audio. Zapnuté HTML5 v laboratoři to úspěšně ignoruje.

« Odpověď #6 kdy: 12. 07. 2015, 17:14:48 »
Jak tak koukám, tak nejde o úplně ojedinělý problém. Google už něco zaindexoval.
https://productforums.google.com/forum/#!topic/play/h_GVQu3iUzw;context-place=mydiscussions

Docela mě překvapilo, že tady se nikdo nechytl. Vám to funguje? Používáte jinou službu, jiné formy nákupu, "čorky"?

A proč bych jim měl ještě říkat, jakou hudbu poslouchám?
(nehledě k tomu, že tu moji tam asi mít moc nebudou a jejich sračky si vnutit nenechám)