Upraveno, otestováno, řešení s naskládáním parametrů do BLOBu v nově vytvořeném VIEW funguje pro moje potřeby dostatečně dobře. V podstatě by mě zajímalo řešení, jak to udělat bez toho nového VIEW (nevím, jestli to celý jde nějak naskládat do nějakýho jednoho selectu klidně s dalšíma vloženýma).
Co se týče různých profi řešení nahrát to celý do paměti a podobně, nápady jsou to pěkný, ale celý je to na virtuálu, kde toho běží víc a na takový fórky tam opravdu není HW a nebudu ho kvůli tomuhle řešit :-)
A co se týče přístupu Kolemjdouciho, "všichni jsou amatéři, já jedinej tu dělám s velkýma DB a já jedinej to umím dobře", tak k tomu nemám slov. Přiměřený funkční řešení odpovídající situaci nevymyslí, protože i když existuje (a jsem presvědčenej o tom, ze jich je víc a že nějaké hezčí ještě najdu i když už v podstatě o nic nejde), tak je asi moc deformovanej podnikovým prostředím na to, aby dokázal vytvořit řešení pro obyčejný lidi. Vidím to v práci, RAM, CPU a disky přihazuju do serverů pomalu vidlema, protože co chvíla přijde někdo z vývoje s tím, že něco předělává, aby to běželo o 10 procent rychleji a stačí mu k tomu jenom dvakrát víc jader CPU a 4x víc RAMky. Jestli jste si nevšiml, jedná se o malej projekt, nejedná se o žádnej kritickej systém s tisícema paralelních přístupů a nevydělá si to ve výsledku ani na kafe, který u něho vypiju, natož na cokoliv jinýho.