iPod nekomunikuje správně s notebookem

iPod nekomunikuje správně s notebookem
« kdy: 03. 11. 2010, 08:22:06 »
Prosím, poraďte, proč mi správně nekomunikuje IPOD 15 GB s mým notebookem, který ho sice načte, ale ne zcela, filmy se z IPODu na PC neukáží a když jsem mu tam nahrál hudbu, tak to tam ve skutečnosti nebylo - špatná kompatibilita, či sdílení?!

František as Polbo
« Poslední změna: 03. 11. 2010, 10:21:22 od Petr Krčmář »

Hlavaty Ivo

Re: IPOD 15 GB nekomunikuje správně s Notebook Toshiba AD 300
« Odpověď #1 kdy: 03. 11. 2010, 10:01:00 »
Zdravim,
pouzivate pro nahravani software Itunes? A dalsi vec, provedl jste v itunes synchronizaci se zarizenim?(po pripadni pisnicek)

Hlavatý

Re: iPod nekomunikuje správně s notebookem
« Odpověď #2 kdy: 03. 11. 2010, 10:30:38 »
S tou synchronizací souhlasím, ale proč daší SW ITUNES, to co citujete neznám, můj externí HD komunikuje bez problémů, načte se jako fleška, ale tento IPOD prostě má asi novější hardware a já msím udělat tu synchronizaci, ale nevím jak - mám Vista Home premium, jinak mi pracují dobře

Franta

Franta

« Odpověď #3 kdy: 03. 11. 2010, 10:32:09 »
S tou synchronizací souhlasím, ale proč daší SW, to co citujete neznám, můj externí HD komunikuje bez problémů, načte se jako fleška, ale tento IPOD prostě má asi novější hardware a já msím udělat tu synchronizaci, ale nevím jak - mám Vista Home premium, jinak mi pracují dobře

Franta

PCnity

• 706
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. 11. 2010, 16:44:42 »
Pretoze dementne produkty rotten apple sa nespravaju ako nejaka obycajna flashka.
*Clovek nemoze "len tak" proste nahrat hudbu alebo filmy na iPod, treba na to pouzit vhodny SW.

Pod windowsom asi ludia pouzivaju original rotten apple iTunes.
Pod GNU/Linuxom bez problemov cez Rythmbox alebo Amarok

Ako "flashka" sa da rottep pod pouzit iba na prenos dat... Ako file storage.
« Poslední změna: 03. 11. 2010, 16:46:44 od PCnity »

Martin Tomasek

« Odpověď #5 kdy: 04. 11. 2010, 17:18:20 »
Me pod windows s ipodem funguje vyborne floola.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 05. 11. 2010, 12:46:35 »
Pokud vas iPod je dostatecne stary (tedy podporovany), hodte na nej Rockbox. Tim z nej udelate pouzitelny prehravac a nebudete se muset rozcilovat kokotinami, jako iTunes. Ja Rockbox mam a od te doby se mi iPoid libi. Podobne jedna moje znama, ktera na iPod drive akorat chytala prach, protoze pridavani fajlu na iPod ji privadelo k silenstvi.

Jinak by neskodilo trochu lepe popsat, jak jste tu hudbu na ten iPod nahral. Pokud pouze nakopiroval, tak ji pak v menu nenajdete. iPod ma tituly zapsane v databazi a tu si sam neumi updatovat. To mu musi zaridit iTunes nebo nektery alternativni software. Soubory samy jsou pak iTunes rozhozeny do adresaru s obskurnimi jmeny a samy prejmenovany na obskurni jmena. Pokud mate Rockbox, tak hudbu jednoduse nakopirujete a spustite si update databaze, coz je primo funkce v Rockboxu. S originalnim jablecnym firmwarem musite pouzivat iTunes nebo treba Yamipod nebo Floola. Tedy pokud je vas iPod podporovany a pokud zase Apple nezmenil format databaze.

PCnity

• 706
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 05. 11. 2010, 12:48:48 »
Dakujem za posledny prispevok. Priatelka ma iPod a urcite by ju taketo daco potesilo. Aj jej lezie Rythmbox na nervy.