HTLM VS. C++

jsem v prvaku

HTLM VS. C++
« kdy: 12. 06. 2015, 19:54:10 »
Ahoj jsem v prváku na základní škole a chtěl bych se zeptat jestli je lepší se vjenovat htlm nebo C++.
Chtěl bych se zkusit  senějaký startub, ale zatím nejsem takový kink jak někteří tady. Mám lepku plnou různých projektů,
ale nemůžu se rozmyslet, jestli bude lepší htlm enbo c++. Jinak jsem fanda linuksu taky a taky jeho zakladatele billa gaytse.   

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
Re:HTLM VS. C++
« Odpověď #1 kdy: 12. 06. 2015, 20:05:35 »
Na to, že jsi prvňák na základní škole, píšeš celkem slušně.

HTML i C++ jsou jazyky na úplně něco jiného - záleží na tom, co chceš dělat. Nejprve je ale nejlepší se naučit pravopis - na tom si vytrénuješ schopnost "psát přesně". V češtině člověk pochopí, co jsi chtěl říct slovem "gaytse". Počítač to ale nepochopí. Teprve potom je dobré začít přemýšlet o něčem dál.

Jo a víš, co by bylo vůbec nejlepší? Přestat trollovat. A zjistit, jak se jmenuje zakladatel Linuxu.

lepka :-)

« Odpověď #2 kdy: 12. 06. 2015, 20:10:24 »
Ahoj jsem v prváku na základní škole a chtěl bych se zeptat jestli je lepší se vjenovat htlm nebo C++.
Chtěl bych se zkusit  senějaký startub, ale zatím nejsem takový kink jak někteří tady. Mám lepku plnou různých projektů,
ale nemůžu se rozmyslet, jestli bude lepší htlm enbo c++. Jinak jsem fanda linuksu taky a taky jeho zakladatele billa gaytse.

Pro tebe bude nejlepší neomezovat se HTML ani C++ a vrhnout se hned na ASIC.

Radovan.

« Odpověď #3 kdy: 12. 06. 2015, 20:18:54 »
Pro tebe bude nejlepší neomezovat se HTML ani C++ a vrhnout se hned na ASIC.
Jestli je fanda Vildy Branky, tak spíš BASIC :-D

Fantomas

« Odpověď #4 kdy: 12. 06. 2015, 20:20:52 »
Moje dcera, ktera konci taktez prvni trdu na zakladce, by urcite reagovala takhle: "Husty, zkus Lua"

Wololo

« Odpověď #5 kdy: 12. 06. 2015, 20:26:53 »
LeL Lepkoun Bill Gayts. Zakladatel Linuxu je Linuch Trollvalts a je to nasledovnik kinka RichHarda Stalkera.

Jinak bude urcite nejlepsi zacit programovat v HTLM a pak prejit na SCC a jak pise kolega pak teprve zkusit ten ASIC, protoze je hodne pokrocilej, ale muzes v tom naprogramovat treba skvely textury a bezi to i na Tatramatce, kterou je teda dost tezky sehnat. Kdyz ti to pujde dobre, do par let muzes delat pro DARPA, pro takovy jako ty tam maj rucite misto.

Urcite bych, ale zacal s tou gramatikou :)

jsem v prváku

« Odpověď #6 kdy: 12. 06. 2015, 20:33:25 »
Vi si z toho děláte srandu ale ono váz to přejde až udělám nákej projetk a budu milionář.

Wololo

« Odpověď #7 kdy: 12. 06. 2015, 20:44:40 »
Vi si z toho děláte srandu ale ono váz to přejde až udělám nákej projetk a budu milionář.

Dobre abych nebyl uplne zly, tak si doma rekni o nejakou knizku - http://www.albatrosmedia.cz/programovani.html

mmmm

« Odpověď #8 kdy: 12. 06. 2015, 21:04:18 »
první bych poslal chlapečkovi odkazy na učebnice češtiny a angličtiny. A s tím jak umí česky tak i matematiku pro základní školy.

Turban Legend

« Odpověď #9 kdy: 12. 06. 2015, 23:43:05 »
Víkend na Rootu začíná :-D

Ondra mr obvoius

« Odpověď #10 kdy: 13. 06. 2015, 11:36:46 »
Opravdu se da Linus pokladat za zakladele linuxu? Nenin to jen pozer, co si privlastni co muze a nekomu to ukradl?

« Odpověď #11 kdy: 13. 06. 2015, 12:53:04 »
Víkend na Rootu začíná :-D

+1 :D

« Odpověď #12 kdy: 13. 06. 2015, 13:17:50 »
Každopádně bys měl naprogramovat něco jako Facebook, ale lepšího. Takže HTML se bude hodit víc.

lisper

« Odpověď #13 kdy: 13. 06. 2015, 14:04:35 »
ja myslim, ze oboje je hovno. Byt tebou, zkusil bych LISP.

Jekyll

« Odpověď #14 kdy: 13. 06. 2015, 14:11:24 »
Začal bych učením jazyka českého. Protože jaksi nerozumím řeči tvého kmene.