Windows nespouští některé služby, nefunguje WMP

Re:Windows nespouští některé služby, nefunguje WMP
« Odpověď #30 kdy: 12. 06. 2015, 15:23:11 »
V mém případě se jedná o překladatelský software. Asi v třetině případů je výběr na mně, v ostatních případech rozhodují klienti, což pro mne znamená, že dostanu buď projektový balíček určený pro práci offline v příslušném aplikaci (teoreticky mohu pracovat v jiném kompatibilním softwaru, v praxi ale kompatibilita hapruje), nebo se z daného softwaru přihlásím na klientův server a pracuji online. V posledně uvedeném případě nemám na výběr vůbec a shodou okolností se to týká mých nejlukrativnějších klientů. Takže o přechodu na Linux momentálně nemá cenu uvažovat. :)

Lael.Ophir

« Odpověď #31 kdy: 12. 06. 2015, 16:06:08 »
Není vyloučitelné, že se v Remondu něco popletlo, aby lidé houfněji přecházeli na windows 10.
 jako windowsovská plocha a navíc má proti windows 8 jeden obrovský trumf - má tlačítko start.

Tohle je samozřejmě nesmysl. Napsal to jistý zdejší fanoušek, který občas píše blbosti a "podepisuje" to mým jménem.

Navrácení počítače do staršího stavu a odstranění nežádoucího SW Avastem mohlo problém vyřešit, ale bohužel to nelze zaručit. Osobně bych stáhnul nástroj Sysinternals Autoruns, spustil to pod adminem, a kouknul jestli se při startu systému nespouští něco co do systému nepatří. Jenže když nevíte co v systému má být, tak vám to moc nepomůže. Proto doporučuji počítač normálně používat, občas ho kompletně zkontrolovat Avastem, a pokud se bude problém opakovat, tak vyhledat servis.
https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

« Odpověď #32 kdy: 12. 06. 2015, 21:15:46 »
Ad Tohle je samozřejmě nesmysl. Napsal to jistý zdejší fanoušek, který občas píše blbosti a "podepisuje" to mým jménem - to ale vůbec není pravda. Naopak se zde vyskytuje nějaký podivín, který se vydává za moji maličkost a je přesvědčený, že já jsem on a on je já :) Snadno ho poznáte podle té tečky mezi Lael a Ophir.
Dokáži Vám přiloženým obrázkem plochy KDE. No, nevypadá to přesně jako tlačítko start?

nobody

« Odpověď #33 kdy: 13. 06. 2015, 15:34:06 »
Abobrinha: jen pro informaci... v tvem pripade by fungovalo nasledujici:
1. na pocitaci byl nainstalovan Linux, stabilni-kvalitni-nezavirovavaci system...
2. mela by jsi tam VirtualBox, program umoznujici beh virtualnich pocitacu
3. ve VirtualBoxu nainstalovane Windows pouzivane na prekladatelske nastroje
4, stav Windows ve virtualboxu lze lehce primo VirtualBoxem zalohovat zklonovanim, nebo vytvareni stavu obnoveni(fungujiciho 100% narozdil od bodu obnoveni ve Windows, kdy nevis co vse jeste mohlo zustat zavirovane, vraceni ke stavu "Po nainstalovani programu" ve VirtualBoxu se regulerne zapomene VSE co se od te doby stalo, vraceni ke stavu ke dni X.Y. ve Windows prekopiruje zpatky nejake soubory ktere si Windows vsimnuli ze se zmenili pri nejake instlaci, neresi to ale hromady dalsich souboru kde muze byt viry)
5. pokud by se Windows chovali divne, ve VirtualBoxu das ostranit PC a zlonujes znovu z cisteho na jedno tuknuti...