Docela chapu, ze dal do souvislosti ty jeho kecy. Protoze kdyz to bude podle zakonu tak je to dle nej ok. A totalita zacina prave timhle smirovanim. ...
Dřist.
Podle mne se Mirek celou dobu jen snaží vybalancovat tu strašně tenkou a hranici mezi "šmírováním", které by "mohlo něčemu zabránit" a zbytečným, celoplošným sbíráním údajů o každém prdu - "co kdyby náhodou".
Tu hranici má každý jinde a Mirek se jen snažil říct, že si dovede představit situace, kdy nějaké rozumné(?) může k něčemu být.
Rozhodně nikde netvrdil (alespoň já si toho nevšiml), že "čím více šmírování, tím lépe, a jen houšť ..."
Já osobně s tím mám taky problém, rozumím i Mirkovým argumentům, ale nějaké "plošné, preventivní" sbírání je mi docela proti srsti.
Necháváme se nějakýma šmejdama tlačit od svobodné společnosti někam do ... a stejně je to asi jedno, protože ti šmejdi budou vždycky o nějaký krůček před náma a když něco budou chtít udělat, tak to prostě udělají.
Předhazování "upalování židů" je naprosto dementní a spíš naznačuje něco o myšlenkách autora toho splašku ...