Bezpečnostní rada státu - cílové IP adresy

fox

Re:Bezpečnostní rada státu - cílové IP adresy
« Odpověď #105 kdy: 11. 06. 2015, 17:38:14 »
Cože?! Říkám, že necítím potřebu sledování obhajovat a ty mi na to řekneš, že se "zase mýlím"?

Už názor že když ISP sledují klienty už dlouho tak o nic nejde je jasná obhajoba sledování. Jestli z toho vyvozujete jiné pocity, tak to není můj problém.

« Odpověď #106 kdy: 11. 06. 2015, 17:44:24 »
Už názor že když ISP sledují klienty už dlouho tak o nic nejde je jasná obhajoba sledování. Jestli z toho vyvozujete jiné pocity, tak to není můj problém.
No tak co ti na to mám říct, tak asi nerozumíš psanému textu no.

Obhajoba střílení koček: Kočky by se měly střílet! Střílením koček se totiž z kluků stávají muži a to naše společnost velmi potřebuje! Každý mladý muž by měl zastřelit nejmíň pět koček, než mu bude dvacet.

Zpochybnění argumentů proti střílení koček: Oponenti střílení koček sice tvrdí, že kočky u toho trpí, ale faktem je, že fakt je, že víc trpí když loví myš, protože musí moc dlouho ležet nehnutě a bolí je z toho packy.

- toto NENÍ obhajoba střílení koček

Zpochybnění vážnosti problému střílení koček: No to je hrozně zajímavý, že vám tak leží na srdci střílení koček, ale že se někteří mladíci baví zapalováním bezdomovců, to je vám jedno.

- toto NENÍ obhajoba střílení koček

strepty

« Odpověď #107 kdy: 11. 06. 2015, 18:06:54 »
No to je teda hrozný, došlo k vynucení dodržování platného zákona, tak to je tragédie! Kdyby to samý dělalo deset tisíc úřednic, bylo by to úplně něco jinýho! Mimo jiné by ta úřednice vyrazila z úřadu, zazvonila u mě doma a zeptala se "Nemáte náhodou auto v garáži?"
To vidite moc poeticky, platny zakon schvalili zakonodarci aby vybrali nejake peniaze, nie pre bezpecnost a blaho ludi. Podobne to vymyslel Heydrich ak chcel zid emigrovat z Nemecka musel odovzdat majetok, vtedy nezvonili uradnicky ale Gestapo.

« Odpověď #108 kdy: 11. 06. 2015, 18:48:02 »
To vidite moc poeticky, platny zakon schvalili zakonodarci aby vybrali nejake peniaze, nie pre bezpecnost a blaho ludi. Podobne to vymyslel Heydrich ak chcel zid emigrovat z Nemecka musel odovzdat majetok, vtedy nezvonili uradnicky ale Gestapo.
Ufff. Srovnávat zákon vynucující platnou STK s Gestapem, to chce fakt silnej žaludek...

Nicméně opět: nic takovýho jsem přece neřekl. Jenom naznačuju, že pokud je v něčem chyba, tak právě v tom, že ten zákon je špatně napsaný. Ne v tom, že se vynucuje a už vůbec ne v nějakém plošném sledování. Takže argumentovat tímhle je úplně mimo téma...

strepty

« Odpověď #109 kdy: 12. 06. 2015, 00:03:36 »
Ufff. Srovnávat zákon vynucující platnou STK s Gestapem, to chce fakt silnej žaludek...
Nicméně opět: nic takovýho jsem přece neřekl. Jenom naznačuju, že pokud je v něčem chyba, tak právě v tom, že ten zákon je špatně napsaný. Ne v tom, že se vynucuje a už vůbec ne v nějakém plošném sledování. Takže argumentovat tímhle je úplně mimo téma...
Podobnost vidim vo viacerych bodoch.
1.Stat potrebuje peniaze (Nemci na vojnu a u nas na socilalnu politiku). 2.Stat si vyberie skupinu obyvatelov ktory ziju nadstandardne (Zidia v Nemecku , soferi u nas. Tu sa uplatni plosny zber informacii. 3.Schvali sa zakon ktory predpoklada automaticky vinu. 4.Vynucuje sa represivnymi zlozkami.   Nas zakon dava urcitu logiku a aj ten Nemecky daval, svojim sposobom branil vyvozu kapitalu z Nemecka. Take zakony mozno prijme aj Grecko. Asi by v Grecku uvitali plosnu zber IP. Stacilo by identifikovat ktory obyvatelia pristupuju na IP zahranicnych bank, lebo tam maju konto a po schvaleni zakona im ho zablokovat pripadne ich rovno dat do vezenia koli tomu ze navstivili IP adresu zahranicnej banky ked to uz bolo zakazane.

Peta Kellneru

« Odpověď #110 kdy: 12. 06. 2015, 02:13:12 »
Nebezpeci vykradeni neni hypoteza, kradeze se deji. Tvrzeni, ze by me nejaka budouci zla vlada mohla poslat do vezeni, protoze jsem si cetl iDnes, je uplne jiny level.

Mirku, je to relativni. Dnes ma zapad ve stredni evrope vetsi moc. iDnes je jejich hlasna trouba. Az si od Putina koupim 2 000 jadernych hlavic a par Armat, zapad se sesype ekonomicky a prozmenu si ve stredni evrope udelam piskoviste ja, nebudu zde trpet vyplachnute ovce. nez je preucovat, je jednodussi je odstrelit a zacit na zelene louce s jejich detma.

Peta Kellneru

« Odpověď #111 kdy: 12. 06. 2015, 02:16:24 »
Ta stara tetka na vesnici u Lvova si taky myslela, ze kdyz si cte ruske zpravodajstvi v rustine, tak se ji nemuze nic stat. No patricne uskupeni si necha vyjet seznam, natiskne to podomnim hlidkam a ty uz se postaraji o ty kremlem placene agenty.

strepty

« Odpověď #112 kdy: 12. 06. 2015, 08:28:20 »
postaraji o ty kremlem placene agenty.
Je naivne si mysliet ze to potrebuje policia lebo vzrastla pocitacova kriminalita v poslednom roku. Nic take nepozorujem. Zato Slobodny vysielac vidim skoro vsade, skoro je to az na nervy kde vsade som nan narazil.

« Odpověď #113 kdy: 12. 06. 2015, 08:49:44 »
 :o  :o

Tak ještě střílet kočky, jo?
To už jste vážně přepískli!

>:(

« Odpověď #114 kdy: 12. 06. 2015, 09:03:17 »
pokud je v něčem chyba... Ne v tom, že se vynucuje a už vůbec ne v nějakém plošném sledování.
Marný, je to marný. Pokud nekdo schvaluje plosne spehovani tak se mu evidentne styska po totalite. Nastesti takove hovado ma dneska moznost volby - je dost statu ktere mu zajisti skvelou ochranu a bezpeci vymenou za ztratu svobody.

Citace
Tož běž! Běž! Běž! Val! Val! Už sa nevracaj!
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Not

« Odpověď #115 kdy: 12. 06. 2015, 09:07:29 »
Muhehe. Pořád tady ještě řešíte toho blbečka? Ten zmrd by klidně pálil židy, kdyby to bylo podle zákona. Nacisti podle tehdejších zákonů taky nic špatnýho nedělali. A ještě argumentuje Běloruskem, blb. Právě kvůli takovým lidem jako je on se i u nás můžou ty lidi začít ztrácet taky. Ale blbec je v klidu. U nás? U NÁS PŘECE NIKDY! Neskutečná idiocie a nic na tom nezmění, že se vyjadřuje kultivovaně a chce vést rádoby dialog, o to hůř.

« Odpověď #116 kdy: 12. 06. 2015, 10:28:28 »
Ten zmrd by klidně pálil židy, kdyby to bylo podle zákona.
Takže koukám, že ty taky nerozumíš psanému textu. Tak speciálně pro tebe: strepty uvedl jako příklad neblahého dopadu elektronizace to, že se automaticky pošle pokuta za něco, za co (zřejmě) pokuta má být. Já jsem na to řekl, že jestli tohle je ten děsivý dopad, tak mně teda nijak děsivý nepřijde.

Jakou logikou jsi z toho vydedukoval, že zastávám legalismus, to je mi záhadou. Zřejmě jsi nikdy nečetl žádný text o legitimitě a spravedlnosti v právu.

« Odpověď #117 kdy: 12. 06. 2015, 10:47:19 »
Muhehe. Pořád tady ještě řešíte toho blbečka? Ten zmrd by klidně pálil židy, kdyby to bylo podle zákona. Nacisti podle tehdejších zákonů taky nic špatnýho nedělali. A ještě argumentuje Běloruskem, blb. Právě kvůli takovým lidem jako je on se i u nás můžou ty lidi začít ztrácet taky. Ale blbec je v klidu. U nás? U NÁS PŘECE NIKDY! Neskutečná idiocie a nic na tom nezmění, že se vyjadřuje kultivovaně a chce vést rádoby dialog, o to hůř.

? ? ?
A to sis vydedukoval z čeho?

« Odpověď #118 kdy: 12. 06. 2015, 11:19:02 »
Docela chapu, ze dal do souvislosti ty jeho kecy. Protoze kdyz to bude podle zakonu tak je to dle nej ok. A totalita zacina prave timhle smirovanim. Driv domovnici, dneska internet. Vysledek je stejnej. Nelibis se aparatu? My uz se postarame! A clovek nemusi nutne hned zmizet. Sve by mohl o takove likvidaci povidat treba jisty Danhel... A prave tam ta "civilizace" miri. Postupna pliziva, ale o to systematictejsi ztrata svobody a soukromi. Clovek ktery nedokaze najit pouceni v nedavne historii a schvaluje plosny monitoring vsech to je proste
Děkuji za možnost editace příspěvku.

« Odpověď #119 kdy: 12. 06. 2015, 11:39:55 »
Docela chapu, ze dal do souvislosti ty jeho kecy. Protoze kdyz to bude podle zakonu tak je to dle nej ok. A totalita zacina prave timhle smirovanim. ...

Dřist.

Podle mne se Mirek celou dobu jen snaží vybalancovat tu strašně tenkou a hranici mezi "šmírováním", které by "mohlo něčemu zabránit" a zbytečným, celoplošným sbíráním údajů o každém prdu - "co kdyby náhodou".

Tu hranici má každý jinde a Mirek se jen snažil říct, že si dovede představit situace, kdy nějaké rozumné(?) může k něčemu být.
Rozhodně nikde netvrdil (alespoň já si toho nevšiml), že "čím více šmírování, tím lépe, a jen houšť ..."

Já osobně s tím mám taky problém, rozumím i Mirkovým argumentům, ale nějaké "plošné, preventivní" sbírání je mi docela proti srsti.
Necháváme se nějakýma šmejdama tlačit od svobodné společnosti někam do ... a stejně je to asi jedno, protože ti šmejdi budou vždycky o nějaký krůček před náma a když něco budou chtít udělat, tak to prostě udělají.

Předhazování "upalování židů" je naprosto dementní a spíš naznačuje něco o myšlenkách autora toho splašku ...