Ahoj.
IT je prilis siroke a univerzalne pravidla nie su. Moj sef nema VS ale nikto by to na neho nikdy nepovedal. Pred IT robil policajta, lebo vtedy zarabali naviac. Obycajneho pochodzkara, chodil s obuskom. Potom si niekto na policii vsimol, ze na strednej si naprogramoval vlastny OS a potom sa uz tahal v IT.
Si mlady, svojim sposobom nemas co stratit. Chces ist do zahranicia na rok, bez. O IT este nemas prehlad a chces toho fatk vela. Ono.. mozes skoncit typicky s nejakou pracou alebo si postupne ides za pracou, ktoru chces robit.
Niekto pisal, ze bez IT SS na IT VS by nesiel. To je blbost. Jednek SS IT su povacsine sracky a na MFF UK na Informatiku sa ide typicky s obycajneho gymnazia..
Ak Ti mozem nieco odporucit, tak skus toho co najviac a zisti, co by si vlastne v IT chcel robit. Mozno naozaj vsetko, OK. Poznam par takych ludi co to vsetko robia a robia to fakt dobre. Mna niekedy tiez lakala bezpecnost, ale potom som sa dostal ku kryptologii a to fakt nebolo pre mna. Ani sprava niecoho ma nebavi. Ja programujem, pripadne vediem programatorov alebo projekt.
Samozrejme, najlepsie, ak ti chyba nejaky program, tak si ho spravis sam. To je pomerne silna referencia :-)
Drz sa.