uz je to druha firma, kde pracujem a opat je to na statnych zakazkach. je to velmi znicujuce hlavne z toho hladiska, ze statne zakazky su len bana na peniaze pre danu firmu a projekty sa robia tak, aby sa nepovedalo. cize clovek sa ani moc nenauci a ked aj nieco, tak mozno len zlozvyky, a hlavne ked nad sebou nemate niekoho, kto by vas viedol, pretoze aj ked je tam niekto skuseny, tak ten je zatazeny X projektami a nema na vas tolko casu. ja v tom zial nevidim ziadnu vasen pracovat na niecom takom a skor ma to ubija, ako by ma to tesilo. pracujem v C#/asp.net momentalne, mam rad tento jazyk, ale mojou pracou nenadobudam pocit, ze robim fakt nieco dobre a uzitocne. Dnes je velmi moderne robit vsetko webove, kde od vas firmy pozaduju znalost programovacieho jazyka, X frameworkov, a inych webovych veci ako HTML, javascript, jquery. ja osobne si nemyslim, ze clovek moze byt dobry vo vsetkych tychto technologiach, ale firma to pozaduje za ucelom usetrenia penazi, aby nemusela nato najimat dalsich ludi. podla mna je to pre cloveka znicujuce.
mate niekto nejake skusenosti s firmami, ktore sa zameriavaju na vyvoj v C#, kde robia desktop, alebo aj web, ale hlavne nerobia statne zakazky, a kde to fakt stoji zato? budem rad za slovenske aj ceske firmy. dakujem