Stažení článku včetně komentářů jako epub?

fuuuu

Re:Stažení článku včetně komentářů jako epub?
« Odpověď #30 kdy: 22. 07. 2015, 08:29:06 »
Jinak mě napadá následující:
- Kindle má pokud vím webový prohlížeč, mobilní verzi Roota by mohl zvládnout.

Šmankote, to jste tak blbý, nebo zblbnutý těma reklamama na xindl? Tazatel o xindlu vůbec nic nepsal, psal, že to chce do ePub, taxe prosím naučte číst, než přijdete se svýma blbýma radama pro tupá stáda...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 22. 07. 2015, 09:19:38 »
@fuuuu: A vy si zase jdete vzit prasky. Zda se, ze jste uz prilis dlouho vysadil.

Ondrej

« Odpověď #32 kdy: 22. 07. 2015, 18:19:29 »
Rozšíření do FF/Chrome.
http://www.grabmybooks.com/

Kit

« Odpověď #33 kdy: 22. 07. 2015, 20:17:34 »
Nechci žádné servery, chci si prostě stáhnout článek do čtečky.

Na svém tabletu před uložením kliknu na "Tisk". Tím se mi všechny příspěvky nacpou do jedné stránky se zjednodušeným formátováním.

Hmmm

« Odpověď #34 kdy: 23. 07. 2015, 09:21:58 »
Jinak mě napadá následující:
- Kindle má pokud vím webový prohlížeč, mobilní verzi Roota by mohl zvládnout.

Šmankote, to jste tak blbý, nebo zblbnutý těma reklamama na xindl? Tazatel o xindlu vůbec nic nepsal, psal, že to chce do ePub, taxe prosím naučte číst, než přijdete se svýma blbýma radama pro tupá stáda...
Ale pisal.

Citace
...máte někdo funkční postup, jak stáhnout z root.cz nějaký článek jako epub (nebo jiný formát vhodný pro Kindle)...

Ale teraz som cital o stahovani clankov cez Calibre, tak mozno by toto mohlo pomoct.

kolemjdoucí

« Odpověď #35 kdy: 23. 07. 2015, 11:38:20 »
Vážený Alberte!

Každé ráno si k vám chodím kupovat housky, máslo, sýr a šunku. Už mne to otravuje, potřeboval bych, abyste mi dopředu ten rohlík namazali a nakrájeli tam ten sýr a šunku, ať nemusím doma ztrácet čas a připravovat si to sám. Úplně nejlepší by bylo, kdyby to bylo připravené hned u pokladny, já bych si to jen vzal, zaplatil za ten rohlík, trošku másla, šunky a sýr. V nejhorším vám dám korunu dýško za to, že mi to připravíte, stejně tam ty vaše prodavačky nemají co dělat, tak je aspoň zaměstnáte.

Váš pravidelný zákazník

Franta NevímCoBychJeštěChtěl

a@a.a

« Odpověď #36 kdy: 23. 07. 2015, 13:52:36 »
Vážený Alberte!

Každé ráno si k vám chodím kupovat housky, máslo, sýr a šunku. Už mne to otravuje, potřeboval bych, abyste mi dopředu ten rohlík namazali a nakrájeli tam ten sýr a šunku, ať nemusím doma ztrácet čas a připravovat si to sám. Úplně nejlepší by bylo, kdyby to bylo připravené hned u pokladny, já bych si to jen vzal, zaplatil za ten rohlík, trošku másla, šunky a sýr. V nejhorším vám dám korunu dýško za to, že mi to připravíte, stejně tam ty vaše prodavačky nemají co dělat, tak je aspoň zaměstnáte.

Váš pravidelný zákazník

Prodava se to jako oblozeny rohlik/bageta, ten priklad je tak trochu mimo misu.

kolemjdoucí

« Odpověď #37 kdy: 23. 07. 2015, 15:07:16 »
Vážený Alberte!

Váš pravidelný zákazník

A taky to stojí několikanásobek ceny těch surovin

Hmmm

« Odpověď #38 kdy: 23. 07. 2015, 15:17:04 »
Vážený Alberte!

Váš pravidelný zákazník

A taky to stojí několikanásobek ceny těch surovin
Je v tom zapocitana praca.

A co teraz? Ako to suvisi so stiahnutim clankov do epub/mobi?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 23. 07. 2015, 16:16:03 »
A co teraz? Ako to suvisi so stiahnutim clankov do epub/mobi?

Jak souvisi jakakoliv diskuse na Rootu, pocinaje druhou strankou, s dotazem na jejim pocatku?