Vyměním iPad za adekvátní Android

Samufaj

Vyměním iPad za adekvátní Android
« kdy: 12. 05. 2015, 22:01:59 »
Zdravím,

vlastním iPad Retina 32GB WiFi 3G/4G, který jsem dostal jako dárek na minulé Vánoce. Vzhledem k tomu, že z 95% používám jen notebook, je tento tablet nevyužitý. Vyjímečně se na něm učím, když mám před zkouškama. Je v záruce do konce letošního roku.

Nabitý v pohotovostním stavu mu vydrží baterka několik týdnů. Vše je plně funkční a od prvopočátku je používán jen a pouze v originálním gumovém Apple obalu. není na něm jediné škrábnutí.

Vyměnil bych iPad za Android, přičemž preferuju něco skladnějšího do 8". Mělo by to mít WiFi, GPS a podporovat LTE. Nejvíce by se mi líbila výměna za tablet NVidia Shield.

Veškeré fotografie a další věci rád ukážu, preferuju osobní předání.
« Poslední změna: 12. 05. 2015, 22:23:08 od Petr Krčmář »

Samufaj

kontakt: dev.null(zavinac)post.cz (není to joke, jen tu nechci veřejně dávat můj oficiální email)

Re:Vyměním iPad za adekvátní Android
« Odpověď #2 kdy: 08. 06. 2015, 14:02:09 »
Máte stále zájem?

TVL

Re:Vyměním iPad za adekvátní Android
« Odpověď #3 kdy: 08. 06. 2015, 18:35:30 »
Nemám zájem ani o ipad ani android tablet k nabídnutí.
Jenom mě zajímá, proč se nesnažíte vyměnit ipad za peníze. A potom (nebo nezávisle na tom) peníze vyměnit za android tablet.
Nepeněžní směny mají smysl u nějakých omezených, regulovaných zdrojů. U zdrojů jejichž cena je značná pro běžného kupce, nebo u zdrojů které potřebujete mít nepřetržitě. Skoro všechno z toho splňuje např. byt.
Ale tablety? Vážně, proč?