Jakou SD kartu do mobilu Samsung?

Tomas Holy

Jakou SD kartu do mobilu Samsung?
« kdy: 10. 05. 2015, 13:14:10 »
Ahoj, jsem jediny komu se stava ze po case proste telefon zahlasi ze karta je nedostupna, a data v cudu ?

obcas pomaha photorec apod, vetinou je prepsany superblock

kamos mi rikal, ze ma koupit original samsung kartu. mate nekdo nejakou zkusenost ?

vse android a tel samsung note ii note 3 neo sgs2 sgs3 apod ...

dekuji TH
« Poslední změna: 10. 05. 2015, 21:49:13 od Petr Krčmář »

Anonym

Re:jakou SD kartu do mobilu samsung ? galaxy note II galaxy s3 apod ...
« Odpověď #1 kdy: 10. 05. 2015, 15:37:10 »
Ahoj,

je to tak jak rikal ten kamos - chce to kartu samsung... Je to celkem znama chyba Samsung telefonu (alespon vim o SGS II, III, SG Advance), proste se to nema rado s kartami jinych vyrobcu a po case ji zacne odpojovat, pripadne ji zobrazi jako nezformatovanou, stalo se mi to asi u dvou karet, a od te doby co jsem si poridil kartu Samsung tak v pohode. Ale jakz takz dobra zprava je to, ze ta karta v jinych zarizenich (napr. ve fotaku) bude fungovat v pohode :)

Po tehle (a jinych negativnich zkusenostech) se radeji drzim od Samsungu dal..

Nekde jsem se o tom docetl i neco na XDA, tak kdyztak mrkni tam pokud te zajimaji detaily :)

Re:jakou SD kartu do mobilu samsung ? galaxy note II galaxy s3 apod ...
« Odpověď #2 kdy: 10. 05. 2015, 16:49:25 »
Teoreticky cokoliv sdhc a na rychlosti v telefonu moc nezáleží. Značka nemá absolutně vliv.

Prakticky bych šel s tou Samsung kartou protože když si na zcz porovnáš spolehlivost tak to neni špatné ... .

http://www.czc.cz/samsung-micro-sdhc-evo-32gb-class-10-uhs-i-adapter/152251/produkt