Conky: zmizely všechny grafy

co_to

Conky: zmizely všechny grafy
« kdy: 08. 04. 2015, 15:22:38 »
Ahoj, jen tak náhodou, nepotkaly někoho zmizivší grafy z conky? Absolutně vše šlape tak jak dřív, jen prostě kdekoliv byl graf (ze seamod, taková ta kolečka), je prázdné místo. :) Po logách jsem zatím nepátra, napadlo mě že by tady mohl někdo už vědět.

Díky.
« Poslední změna: 08. 04. 2015, 15:30:46 od Petr Krčmář »

OMG

Re:Conky: zmizely všechny grafy
« Odpověď #1 kdy: 09. 04. 2015, 14:18:53 »
Ahoj, jen tak náhodou, nepotkaly někoho zmizivší grafy z conky? Absolutně vše šlape tak jak dřív, jen prostě kdekoliv byl graf (ze seamod, taková ta kolečka), je prázdné místo. :) Po logách jsem zatím nepátra, napadlo mě že by tady mohl někdo už vědět.

Díky.
nevim co jsou conky, ale me zadne grafy ktere bych nechtel nepotkali... u me slape vsechno jak driv, grafy v excelu i mrtg se mi zobrazuji, v logach same sra*ky jako obvykle...

co_to

« Odpověď #2 kdy: 09. 04. 2015, 14:43:51 »
Čéče, ty jsi ukázkový chudák.

OMG

« Odpověď #3 kdy: 09. 04. 2015, 15:15:53 »
vec nazoru... pokud jsi ale nedostal relevantni odpoved za par dnu, patrne nikdo netusi o cem mluvis...

co_to

« Odpověď #4 kdy: 09. 04. 2015, 16:08:18 »
http://seajey.deviantart.com/art/Conky-Seamod-v0-1-283461046
První odkaz na Googlu, zadal jsem zmíněné Conky + seamod. Vážně si nepřipadáš poněkud mimo?
Jenže tvé "grafy nepotkali" také nesvědčí o vysokém intelektu. To e na něco nedostaneš odpověď nemusí znamenat, že nikdo nechápe dotaz, vysvětlení by se pravděpodobně našlo více, jedno z nich například je, že nikdo nezná odpověď? Nebo to tě nenapadlo?

OMG

« Odpověď #5 kdy: 09. 04. 2015, 16:29:21 »
http://seajey.deviantart.com/art/Conky-Seamod-v0-1-283461046
První odkaz na Googlu, zadal jsem zmíněné Conky + seamod. Vážně si nepřipadáš poněkud mimo?
Jenže tvé "grafy nepotkali" také nesvědčí o vysokém intelektu. To e na něco nedostaneš odpověď nemusí znamenat, že nikdo nechápe dotaz, vysvětlení by se pravděpodobně našlo více, jedno z nich například je, že nikdo nezná odpověď? Nebo to tě nenapadlo?
::)
ja ti nevim, proc se nezeptas rovnou u zdroje (prvni link v google)? Napises minimum informaci (conky, seamod, zadne grafy) a cekas ze ti nekdo poradi? Ma krystalova koule dnes nefunguje... Pokud nenapises co jsi s tim delal (treba upgrade, uprava konfiguraku,...)...

Hmmm

« Odpověď #6 kdy: 09. 04. 2015, 16:52:11 »
vec nazoru... pokud jsi ale nedostal relevantni odpoved za par dnu, patrne nikdo netusi o cem mluvis...
Za par dnu? V dobe, kedy si napisal tento komentar neubehlo este ani 24 hodin od polozenia otazky... ;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 09. 04. 2015, 17:06:16 »
Jo, to asi nejak souvisi s teorii relativity. Nekterym lidem bezi cas rychleji. No, mozna to souvisi s nervozitou, kdy neklterym lidem pripada hodina jako den.

@co_to: Conky bych zavrazdil a pustil rucne z terminalu, jestli neco nenapise. Ja conky nepouzivam, takze presne neporadim. Ale predpokladam, ze je to jedna z tech veci, ktera se sama zdaemonizuje a clovek pak nic nevidi. Vetsinou u takovych byva k dispozici nejaky CLI prepinac, ktery tomu zabrani - viz man.

co_to

« Odpověď #8 kdy: 10. 04. 2015, 16:18:36 »
Vyřešeno, chyběly nějaké knihovny z balíku conky-all. Musel jsem o ně přijít při nějakých čachrech, nejsem si toho vědom.