Kromě toho, že to chce na každé dva multiplexy jeden USB port na desce (jeden USB header na čtyři multiplexy pro USB 2; pokud jsou USB 3 tunery, tak tenhle problém opadá), jsou dvě možnosti.
Jedna je to, co píší nade mnou, prostě rozsekat multiplex a poslat do sítě, jak to přijde ze vzduchu. Výkonově bez problémů v podstatě na čemkoliv, velké nároky to ale může mít na síť (vhodný je gigabit nebo alespoň WiFi n). IMO nejvhodnější řešení, které jsem používal, když jsem se ještě díval na televizi, je koupit dva duální USB tunery (či víc, pokud je u vás víc muxů).
Druhá možnost je překódování do něčeho, co míň žere. Tím se výrazně sníží nároky na síť (a často i přehrávací zařízení) a půjde to tlačit i přes upstream od UPC či přehrávat více kanálů přes levnou WiFi, ale pokud to má zvládnout víc než jeden kanál (kanál, ne multiplex), bude to potřebovat výkonný stroj s velkým množstvím jader a paměti. Dnes už tohle není problém, ale na dual-core 2.5 GHz Turionu s 16 GiB RAM, který jsem měl, to moc nezvládalo ani dva kanály.