Zkušenosti s notebookem Eurocom

pupi1

Zkušenosti s notebookem Eurocom
« kdy: 07. 04. 2015, 12:00:14 »
ahojte,
ma niekto z vas skusenosti s touto znackou notebookov? rozmyslam o zakupeni, vyzeraju to dost nadupane stroje.
« Poslední změna: 07. 04. 2015, 13:11:00 od Petr Krčmář »

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil

nobody

Re:Zkušenosti s notebookem Eurocom
« Odpověď #2 kdy: 07. 04. 2015, 13:56:46 »
kdyz uz nejdrazsi model je smecko, co teprve lacinejsi :) za ~75.000Kc bych cekal vice nez:

Pokud jde o zvedání otevřeného notebooku za přední roh [...] používejte raději levý roh, neboť v pravém je umístěna optická mechanika a při zvedání v těchto místech nepříjemně zapraská.
[...]
Horší je to s víkem, jehož provedení působí lacině. Měkké plasty způsobují, že při položení adaptéru na zavřený počítač dojde k prohnutí plastu na vnější straně víka asi o centimetr dolů a při otevírání za roh se celé víko kroutí.
[...]
Notebook lze otevřít maximálně v úhlu pouhých 120°
[...]
Vzhledem k omezeným servisním možnostem pro notebooky Eurocom (resp. Clevo obecně) v ČR je potřeba počítat s tím, že v případě závady se může čekat, než nějaká komponenta ze zámoří přijde, což u složitějších oprav může znamenat zdržení. Dle vyjádření českého zastoupení, jsou v ČR drženy náhradní díly v podobě kompletních "záložních" notebooků.
[...]
rozložení klávesnice (chybí samostatné klávesy pro Home/End, odsunuté Fn)

viz: http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2015/eurocom-x8-clevo-p377sm-a-geforce-gtx-970m-sli
btw: neni moznost IPS LCD, pouze TN...

pupi1

« Odpověď #3 kdy: 07. 04. 2015, 14:43:54 »
ja rozmyslam o kupe M5 Pro v USA. zaujimalo by ma aj, ako je to so servisom.

« Odpověď #4 kdy: 07. 04. 2015, 15:08:50 »
ja rozmyslam o kupe M5 Pro v USA. zaujimalo by ma aj, ako je to so servisom.
Mě udivují lidi kteří nejsou líní utrácet čas s psaním do diskuzí dotazy na které pravděpodobně nedostanou odpověd protože kolik lidí takový notebook v čr má?

Ale jsou líní si otevřít web výrobce, zeptat se v obchodě a nebo zavolat podporu produktu:
http://www.eurocom.com/ec/support()ec

... i když někdy mi to připadá jako spíš potřeba pochlubit  se cizím lidem že jsou v usa.

pupi1

« Odpověď #5 kdy: 07. 04. 2015, 16:13:50 »
nikto sa tu nechvali nicim.

nobody

« Odpověď #6 kdy: 07. 04. 2015, 17:17:15 »
[...]otevřít web výrobce, zeptat se v obchodě a nebo zavolat podporu produktu:[...]

a opravdu si myslis ze web vyrobce, prodejce, nebo support ti rekne ze je to smejd ? :-D

pupi1

« Odpověď #7 kdy: 07. 04. 2015, 17:20:07 »
osobne si nemyslim, ze ide o smejd. Ide celkom o dobru kombinaciu pracovny/herny stroj. Ano, za tu cenu mozno kupit shity od MSI, Acer, Asus.
Inak zvazoval som aj dell nejaku radu Precision.

drk

« Odpověď #8 kdy: 07. 04. 2015, 18:07:07 »
Hmm s tím bych si dovolil nesouhlasit. Například GT a GX modely od MSi mají poslední dobou docela festovní provedení. I ty klouby jsou na nich asi tak 4x větší oproti clevu...

nobody

« Odpověď #9 kdy: 07. 04. 2015, 18:26:01 »
osobne si nemyslim, ze ide o smejd. Ide celkom o dobru kombinaciu pracovny/herny stroj. Ano, za tu cenu mozno kupit shity od MSI, Acer, Asus.
Inak zvazoval som aj dell nejaku radu Precision.

ty jsi to necetl ??

zvaz Thinkpad W,X nebo Precision, pokud ma jit o herni tak Alienware, radeji i repasy techto luxusu s 2r zarukou, nez neco vrzajici cemu se prohejba viko o 1cm a i pri otevirani :)

« Odpověď #10 kdy: 07. 04. 2015, 18:42:25 »
[...]otevřít web výrobce, zeptat se v obchodě a nebo zavolat podporu produktu:[...]

a opravdu si myslis ze web vyrobce, prodejce, nebo support ti rekne ze je to smejd ? :-
Jen že jeho otázka na jsem reagoval a kterou smazals a nahradil třema tečkama byla "zaujimalo by ma aj, ako je to so servisom.". Chápeš na co se ptal?

nobody

« Odpověď #11 kdy: 07. 04. 2015, 19:46:14 »
tak pokud resi dostupnost tak nechapu ze se na to ptal :) myslel sem ze resi rychlost, schopnost, zkusenosti... :)

pupi1

« Odpověď #12 kdy: 08. 04. 2015, 07:45:14 »
Mna zaujimali aj skusenosti a aj servis, ked sa to zakupi v usa. Na support som pisal, ale neodpisali. Inac Lenovo sa v tej cenovej kategorii neoplati vobec. Pri cene 1600€ mat len integrovanu graficku nejaku intelacku. To napr. dell v rade precision ponuka uz lepsie graficke karty

Trident

« Odpověď #14 kdy: 09. 04. 2015, 00:17:07 »

a opravdu si myslis ze web vyrobce, prodejce, nebo support ti rekne ze je to smejd ? :-D
Ja jsem zakaznikum na brigade rikal ktery produkt je smejd. Bylo mi lito treba pani ktera evidentne nebyla rekneme mentalne uplne na vysi a chtela dany produkt(ani chudinka asi nevedela proc), i kdyz ja uz vedel ze se ji za mesic pokazi a servis zamitne reklamaci z duvodu oxidace. Sice si na mne stezovala ze jsem ji rekl ze je to smejd, ale musel bych se hanbou propadnout. No nejsem asi idealni material pro VSE;)
Take mi bylo proti srsti prodavat smejd jen kvuli tomu abych ziskal bonusy.