Promiň ten laptop má pouze takovou cenu, na kolik si jej uživatel cení. Pro někoho bude mít cenu šrotu, protože tam Win7 a hry fakt nepojedou, pro jiného bude 8tis směšné peníze, neboť si k tomu vezme zbytek služeb.
A ještě by mě zajímalo co jsou ty nadstandartní služby k bazarovému notebooku které přidáš protože to může uzavřít obchod 
Mám několik takových prodaných repase, kde bylo v ceně, např. dvouletá záruka funkčnosti, včetně doby případné opravy.
Tzn. v případě, že by se daný laptop pokazil kupující během 24 hodin by dostal buď zpět svůj opravený laptop (až na výjimky vad) zdarma, nebo kompletní náhradní laptop. včetně svých dat a programů.
Mám takové i dodané PC. Ať repas nebo nové. Neživí mne apriory prodej HW ale služeb spojených s užíváním těchto HW.
Takže máš možnost, koupíš si repasovaný laptop s dvouletou zárukou (30 dni na vyřízení) za 4-5 tisíc, a nebo si koupíš repasovaný laptop s dvouletou garancí funkčnosti (24 hodin na opravu či výměnu HW) za 8 tisíc.
Je to otázka priorit. Mám klienty co mají dva laptopy denně synchro právě proto aby měli náhradu v případě poškození.
Mám klienty co mají jeden laptop a ví, že náhradu mají u mě. Ještě se nestalo, aby museli využívat náhradní HW déle jak tři dny (pátek, sobota, neděle)
Ale všichni chápou záruku jen jako záruku. Existují i garance.... chybně nazývané zárukou.
A pro rýpaly. Ti klienti platí každý měsíc poplatek za tuto garanci. Je jim jedno co to je za stroj. Je zajímá funkčnost, když to nebude fungovat, pak neplatí opravy, mají to v ceně.
Takže ano, klidně laptop v "ceně" 4 tisíc (u renomovaného prodejce repasů) "prodám" za 8 tisíc pokud k tomu jsou služby. A není to nic supovského či nemorálního. Mám klienty co jsou uživatelé laptopů, a v podstatě na jejich užívání je jim jedno jestli to má i3, i5, i7 ... protože ten výkon nevyužijí, je zajímá, jestli když zmáčknou čudl na start, jestli to naběhne za cca 30sec a mohou pracovat ve svém wordu, ie, aplikačním SW.
A taky je zajímá, jestli je cena adekvátní.... a to musí být.
Chtít prodat notebook a cenu určovat podle sentimentálního vztahu .... kdybych řekl zákazníkovi že mu prodám notebook s hodnotou tři tisíce za šet protože je to můj mazlík, no tomu se zákazník tak leda vysměje.
Ano. možná. Když ten mazlík bude stejně výkonný a rychlý jako nový běžný šrot z hypersuper, a pokud k tomu máš dodané další služby v rámci obchodu, pak nevidím problém v ceně.