...
Nebych bych tak optimistický, co se týče tvého názoru na Policii ČR. Nespoléhal bych na to, že nemají schopné IT, aby jsi se nedivil.
Jiz jsem mel tu cest s Policii CR nekolikrat a promin za nazor, ale setkal jsem se jenom s jednim inteligentnim clovekem u policie (asi z 50). Ja se tomu nedivim, me je to uplne jedno co tam mate za blbce.
No dovol, snad mne nepovažuješ za příslušníka tohoto stavu... nemám tedy s Policií nic společného.
A jinak, protože tam mám hodně známých, tak jsem zjistil, že hodně dobře umí maskovat.
Ono projevit tam nějakou vědomost a inteligenci není úplně požadováno.
inteligentní a spoléhají, nasekají většinou tolik chyb, že je dříve či později chytí.
naprosty souhlas. Idiot jde do banky s pistoli a zada 10tis. Inteligent udela podvod za mega. Zatimco ten prvni nepremysli vubec nad tim jestli jej chyti nebo ne, ten druhy si udela aliby a spoustu kroku k tomu aby mu nic nedokazali. V obou pripadech je obrovska sance ze se dostanou do vezeni.
No nesouhlasím jen s tvým závěrem. U druhého případu, je šance na vězení velmi malá. Protože bude-li ten inteligent opravdu inteligentní, je schopen provést podvod tak, aby šance na jeho chycení byla minimální. Dokonce ten podvod lze udělat legálně. Stačí znát zákony.
Podívej se na takové pojišťovny. :-)