Je možné rozjet anonymně webovku?

txt

Re:Je možné rozjet anonymně webovku?
« Odpověď #45 kdy: 04. 04. 2015, 19:12:37 »
K tématu diskuze, přípomínám, jak vyčmuchaly zakladatele nejmenovaného třžiště. Podle technických dotazů na stackoverflow pod ne zcela anonymním nickem.

OMG

« Odpověď #46 kdy: 04. 04. 2015, 20:18:21 »
Inteligent udela podvod za mega.

Tak nevim, ze by snad nakonec byli nasi politici inteligentni?

v porovnani s 88% populace CR jsou genialni...  ::)

« Odpověď #47 kdy: 05. 04. 2015, 10:39:13 »
...
Nebych bych tak optimistický, co se týče tvého názoru na Policii ČR. Nespoléhal bych na to, že nemají schopné IT, aby jsi se nedivil.
Jiz jsem mel tu cest s Policii CR nekolikrat a promin za nazor, ale setkal jsem se jenom s jednim inteligentnim clovekem u policie (asi z 50). Ja se tomu nedivim, me je to uplne jedno co tam mate za blbce.
No dovol, snad mne nepovažuješ za příslušníka tohoto stavu...  nemám tedy s Policií nic společného.
A jinak, protože tam mám hodně známých, tak jsem zjistil, že hodně dobře umí maskovat.
Ono projevit tam nějakou vědomost a inteligenci není úplně požadováno.

inteligentní a spoléhají, nasekají většinou tolik chyb, že je dříve či později chytí.
naprosty souhlas. Idiot jde do banky s pistoli a zada 10tis. Inteligent udela podvod za mega. Zatimco ten prvni nepremysli vubec nad tim jestli jej chyti nebo ne, ten druhy si udela aliby a spoustu kroku k tomu aby mu nic nedokazali. V obou pripadech je obrovska sance ze se dostanou do vezeni.
No nesouhlasím jen s tvým závěrem. U druhého případu, je šance na vězení velmi malá. Protože bude-li ten inteligent opravdu inteligentní, je schopen provést podvod tak, aby šance na jeho chycení byla minimální. Dokonce ten podvod lze udělat legálně. Stačí znát zákony.
Podívej se na takové pojišťovny.  :-)
--- léta jsem znal pouze Windows - pak jsem potkal Macbook - a chtěl jsem to taky -------
-- a tak mám Ubuntu ---------- Philips Freevents X52CZ Intel Core Duo CPU T2700 @ 2.33GHz x2, 2GB RAM,  500GB SSHD Seagate 8GB NAND,- Ubuntu 14.04LTS ---

Tomáš Roll

« Odpověď #48 kdy: 05. 04. 2015, 12:16:20 »
Stačí si ty zákony vytvořit, jako Babiš.

« Odpověď #49 kdy: 14. 04. 2015, 14:12:56 »
myslím že to jde, ale ne lehko :)

MilanK

« Odpověď #50 kdy: 14. 04. 2015, 18:20:17 »
Porovnali si zaznam lidi, kteri na toaletu sli a kteri z ni vysli a zjistili ze 1 manik tam sel pred loupezi a vysel po loupezi...
Takže vlastně těm kamerovým záznamům vděčil za neprůstřelné alibi, v době krádeže seděl na míse.

co_to

« Odpověď #51 kdy: 14. 04. 2015, 21:15:48 »
K těm vašim skvělým kamerám je především třeba se zamyslet nad tím, k  čemu je kamerový záznam... Když sem pošlu svou fotku, řeknete mi kdo jsem? Sry ale to už musíte být slavní, abyste proběhli TV v hlavních zprávách. A na nějaké to krimi, na to se dívá snad jen nějaký póvl, dost pochybuji že by mě tak našli...li
Trafiky nejsou vsude pod dohledem kamer. Navic clovek to muze dale komplikovat. Zalezi pouze na velikosti penezenky.

Kamery resi ksiltovka, kapuca, slunecni bryle a falesny plnovous.

OMG

« Odpověď #52 kdy: 15. 04. 2015, 08:14:29 »
Porovnali si zaznam lidi, kteri na toaletu sli a kteri z ni vysli a zjistili ze 1 manik tam sel pred loupezi a vysel po loupezi...
Takže vlastně těm kamerovým záznamům vděčil za neprůstřelné alibi, v době krádeže seděl na míse.
logicka uloha:
Otevre se nakupni centrum, na toalete je 0 lidi. Vejde muz v cervenem. Vyjde muz v cernem. Vejde muz v bilem. Vyjde muz v bilem. Vejde muz v cernem. Vyjde muz v cervenem. Prijde policie a na toalete neni muz v cernem. Kde je muz v cernem? ::)

MilanK

« Odpověď #53 kdy: 15. 04. 2015, 11:09:51 »
Jestli ona nebyla ještě zajímavější skutečnost, že maník ze záchoda vyšel, aniž by do něj byl dříve vešel :-)

Hmmm

« Odpověď #54 kdy: 15. 04. 2015, 13:24:52 »
K těm vašim skvělým kamerám je především třeba se zamyslet nad tím, k  čemu je kamerový záznam... Když sem pošlu svou fotku, řeknete mi kdo jsem? Sry ale to už musíte být slavní, abyste proběhli TV v hlavních zprávách. A na nějaké to krimi, na to se dívá snad jen nějaký póvl, dost pochybuji že by mě tak našli...li
Trafiky nejsou vsude pod dohledem kamer. Navic clovek to muze dale komplikovat. Zalezi pouze na velikosti penezenky.

V jednom bloku sa nainstalovali bezpecnostne kamery. Rodiny zvykli kociky nechavat na chodbe pred bytom. Raz prisiel jeden cigan a jeden kocik z piateho poschodia ukradol. Cigan ostal zachyteny na bezpecnostnej kamere. O par tyzdnov ho policia nasla a zatkla.

« Odpověď #55 kdy: 15. 04. 2015, 15:12:09 »
to nevím jeslti jde úplně anonymně

co_to

« Odpověď #56 kdy: 15. 04. 2015, 15:39:22 »
Lol, příklad cikána zloděje, který je každý den na služebně, jako důkaz... Ne, pokud nejsi fakt eso abys proběhl hlavním zpravodajstvím, tvá fotka je každému akorát tak na vytření zadnice... Pokud chceš oponovat, pošlu ti svou fotku a ty zde zveřejníš, kdo jdem.

V jednom bloku sa nainstalovali bezpecnostne kamery. Rodiny zvykli kociky nechavat na chodbe pred bytom. Raz prisiel jeden cigan a jeden kocik z piateho poschodia ukradol. Cigan ostal zachyteny na bezpecnostnej kamere. O par tyzdnov ho policia nasla a zatkla.

Unknown

« Odpověď #57 kdy: 15. 04. 2015, 20:16:37 »
zakon nerika co je spravne a co neni spravne
Zakon jenom rika co se nesmi delat pod pohruzkou nasili.

Namátkou:
Dle § 405 musíš věřit v určitou interpretaci určitých úseků dějin, jinak půjdeš za katr, protože tak je to správné.
Musíš být zdravotně pojištěn u státem posvěcené pojišťovny, jinak na tebe pošlou exekutora, protože tak je to správné.
Musíš posílat své děti do základní školy, jinak ti je seberou, protože tak je to správné.
atd. atd.

U prvniho si zamente "musis verit" za "nesmis vykrikovat opak" a u ostatnich "tak je to spravne" za "spolecnost se na tom dohodla" a jste doma.......

Tomáš Roll

« Odpověď #58 kdy: 16. 04. 2015, 20:26:41 »
Kdo je ta paní Společnost? Rád bych si s ní o tom promluvil.

CryptoGuru

« Odpověď #59 kdy: 16. 04. 2015, 22:37:58 »
to nevím jeslti jde úplně anonymně

Jde, jak bylo zmíněno, nejhorší je problém s platnou. Anonymní karta existuje, anonzmní SIM u nás zatím také a i přístroj se dá obstarat anonymě (nový i starý). Kamery v ochodě těžko deanonymizujou, jak tu někdo psal 2-3 stránky dozadu. Když se nic nestane záznam se přemaže a navíc, stejně je z těží poznat, co jsi si koupil - max. nějakou kartu, číslo karty neznámé a kdo ví, kolik lidí kartu má a koupí si ji za určitou dobu, nepoužiješ  ji hned, ale za 5-15 týdnů (a nejlépe nakoupíš v jiném městě). U klasické platební karty je o platbě z tvého účtu přesný záznam, ale kde kdz si před X týdnz koupil někdo kartu - prolézat všechny prodejny v ČR daleko dozadu, to je nemožné.