Notebook pro World of Tanks

Alice

Re:Notebook pro World of Tanks
« Odpověď #15 kdy: 08. 04. 2015, 08:49:01 »
OMG ... Notebook Lenovo B50 , 8G RAM , SSD Disk .  WOT - hraje úplně v pohodě pod PlayOnLinux .  Notebook mě stál 7tis + 1500,-SSD . Je to jediná hra, kterou kvůli syna na notebooku mám :-D , takže nemohu srovnat s jinými hrami.

Alice

« Odpověď #16 kdy: 08. 04. 2015, 08:52:53 »
Opravuji ... Notebook je Lenovo B590 .. jsem se překlepla.

flack

« Odpověď #17 kdy: 08. 04. 2015, 09:44:14 »
To uz Z580 ma chladnejsie "plechovejsie" telo. GeForce GT640M, Intel Core i5 3210 Ivy Bridge. Ak si tam das SSD a 8GB ram  staci nie?

dakedy sa u Vas v CR dal kupit notebook nakonfigurovany podla vlastneho vyberu VBI(verified by intel)...www.vbi.cz bohuzial stranka nefunguje?

flack

« Odpověď #18 kdy: 08. 04. 2015, 09:51:31 »
Opravuji ... Notebook je Lenovo B590 .. jsem se překlepla.

Len pre info Alice ten NB je B590 a Intel HD Graphics 4000??? A na tom uplne v pohode pod playOnLinux nejake WOT??? Sorry ale to Blbost:D ak si chce nieco zahrat tak rozhodne nie na Intel grafike. Bez dedikovanej grafiky o niecom takom nemoze byt ani rec.

Alice

« Odpověď #19 kdy: 08. 04. 2015, 11:03:36 »
"Len pro info"

Ty ten notebook máš, že tak jistojistě píšeš že to nejede na Lenovo B590 ?

Tak tady máš screen ... kecálku

http://alicekarch.sweb.cz/screen.jpg

flack

« Odpověď #20 kdy: 08. 04. 2015, 11:18:00 »
Staticky screen nema ziadnu vypovednu hodnotu. Te by mal  replay...  Ten screenshot nemeni nic na tom ze neverim ze ta hra ide v pohode.

Alice

« Odpověď #21 kdy: 08. 04. 2015, 11:24:23 »
LOL tohle jsem čekala , nebudu tady dávat 1000 screenu a natočené video z snímání obrazovky, aby nějaký flack uvěřil , hrej si na čem chceš , ale nepiš tady bludy. Páááá

co_to

« Odpověď #22 kdy: 08. 04. 2015, 11:33:01 »
Ono to neni o tom ze by Alice kecala... Vim presne jak to je, znam par takovych, kterym proste nevadi kdyz maji 30fps, nekde zlobi barvy, konkretne u tanku byvaji u hd textur jen takove jako bile pancire a o tech glitchich co to dela u stinu ani nemluvim... Nekdo proste tohle vsechno povazuje za ok  hratelne ackoli je to uplne pokrouceny pohled na realitu. A to ze tam obcas nevznikaji glitche u stinu, to tady Alice nemuze nikomu nakecat, je to bezne na vsech typech kart a ne jen u tanku. Ovsem pravda, Wot na 4000 asi moc lidi nezkouselo...

flack

« Odpověď #23 kdy: 08. 04. 2015, 11:49:07 »
Ja reagujem len na to co sa "tazatel" pytal. Chce notebook na ktorom si obcas nieco zahra. A pri celkovej palete notebookov notebooky s intel grafikou na hranie urcene niesu. Ano nieco to zvladne, ale je to skor zazrak aby som doporucil niekomu nejaku intel grafiku ked tu mame dedikovane grafiky ktore su urcene na podobne veci, mi prijde trocha na tomto foru nevhodne.  Za tie peniaze ktore chce do toho vlozit by som urcite nevolil notebook s intel grafikou.

Alica ak to ide klidne, ja som len rad, ale ak by som toto niekomu poradil a on mi v zapati povie, ze to vobec nesplnuje jeho ocakavania. To mi fakt za to nestoji. Okrem toho je to Vas notebook, klidne ho aj upeč.

A s co_to sa neda nic len suhlasit. V podstate povedal to k comu som mieril ja, len to bravurne popisal.  Ja som len kacelek

Alice

« Odpověď #24 kdy: 08. 04. 2015, 11:51:14 »
Samozřejmě, že je grafika nastavena ve hře na skoro nejmenší rozlišení  atd.. FPS je max 23 , reálně kolem 18 při hře v pohybu. A to stejně musím vypnout chrome neb pak to ještě blbne se zvukem. Ale hra prostě normálně jede. Nikomu nic nevnucuji, ani jsem netvrdila že je to v super kvalitě :) . Na tom notebooku si tu hru, ale normálně zahraješ.

noef

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 08. 04. 2015, 12:04:21 »
znam par takovych, kterym proste nevadi kdyz maji 30fps

hmm, na konzolich co vim je 30fps standard (natvrdo uzamcene) a kolik lidi na nich presto hraje. jestli to neni spis tim, ze mate statisticky velmi nevypovidajici okruh znamych.

casto se udava 30fps (nekdy dokonce i 24) prave jako mez hratelnosti. ale abych byl uprimny, tak jsem zazil jen malo her, ktere mi jely 30+ (na nejmensi detaily) i presto ze jsem splnoval (casto i nekolikanasobne prevysoval) minimalni pozadavky. z poslednich viniku mohu zminit treba Nosgoth - blizim se dvojnasobku vykonu predepsaneho hrou jako minimalni a stejne jsou caste poklesy fps z beznych 20-15 na nehratelnych 5 a mene... (vsimneme si, ze i "bezne" fps je hodne nizko.)

flack

« Odpověď #26 kdy: 08. 04. 2015, 12:10:50 »
Harvy prosim ta mozes mi povedat ci ti 18fps pri hre v pohybu staci?
Na tetris a singleplayer ano ale na multiplayer hru kde to v jednom momente hra 30 hracov...ale to su moje bludy.

To posledne nekomentujem.

Este by ma celkom zaujimalo kde sa da zohnat B590 za 7000kc? To skor ta B50 je v tej cenovej hladine.

co_to

« Odpověď #27 kdy: 08. 04. 2015, 12:29:14 »
U kazde hry se to lisi, ale ja se obecne cca pod 40fps muzu jit po pul hodine poblejt... K tomu abych si hru uzil, potrebuji idealne tak 60. 18 fps mi tedy osobne pripada, jakoby nekdo rychle otacel stranky v knize. To nepovazuji za pohodlne hrani. Hru si jdu zahrat,abych se odreagoval a ponoril se do neceho jineho. Abych si to neco uzil, chci 80 fps (ono to vnejtezsich bojich v dote stejne o 30klesne, super grafiku a krasne podrobne detaily. Jsem mimo, protoze normalnejsi je chtit si zahrat na hranici hratelnosti s 18 fps, nekdy me zabijiprptpze rozplizly stin atd? Sorry,ale tohle bymim nervum jen pridalo. Hry pod wine jsem uz vzdal obecne  protozenehodlam nikde prpvozovat Windows, zustal jsem u par stejne nejlepsichtitulu, jakoje Dota 2, Portal2, Civilizace, Trine a par dalsich. Uz vubectedy nechapu proc by vubec nekdo chtel hrat tanky, kdyz se vi ze naprosto vsichni cheatuji a vyvojari te srajdy jen mazou thready o tom ze fakt nejake cheaty existuji... Na to samo o sobe musi mit clovek nejakou poruchu,aby chtel tohle hrat.

co_to

« Odpověď #28 kdy: 08. 04. 2015, 12:35:19 »
Btw,Alice dokonale potvrdika ma slova... Ona proste vypne prohlizec, moc rychle se nehybe aby to nespadlo a v klidu normalne hraje hru na 18/fps... Ty vole, tohle je prpste vtipne. :)))

co_to

« Odpověď #29 kdy: 08. 04. 2015, 12:36:45 »
A sorry za ty preklepy, mobil a jina klavesnice...