no problem moze byt transfer penazi na svk ucet , pretoze banky maju povinost hlasit pohyby na uctoch ked prevysia nejaku hodnotu (myslim 3k Eur ale ruku do ohna za to nedam, (ALm - antilaundering money ).
Otazne je nakolko su banky davaju povinnost s tym ohlasovanim (myslim ze to musia hlasit NBSke a ta potom robi nejake dalsie kroky.
Kazdopadne jedina vec ako to obist mi napada , co by aj financak na teba moc nemohol ,kebyze ti tie peniaze prichadzaju z uctu od nejakej sukromnej osoby a v momente kebyze sa chcu dopatrat toho preco dostavas peniaze a nedanis ich , tak im povies ,ze to je iba pozicka.Kedy ju splatis , to nevies.
Otazne je nakolko by sa potom v tom chceli rypat a patrat a ci by boli schopny zistit povod tych penazi . Kazdopadne kebyze sa im to podari ,mal by som dobry pocit z toho ze tam robia odbornici a odviedli dobru cinnost. HAHAHA
Druha vec je ta, preco nechces priznat dan ? vyhovorka na to ze ako to stat prezerie a ako vyzivi z tvojich kurva tazko zarobenich penazi familiu ciganov , ako sam fico si za to kupi rohlik a dalsi rohlik kupi pre pentu a dalsi pre J&T su mimo.
Ak si obcan sr , tak kurva bud obcan SR a zaplat dan z prijmu . chapem ze hruba vyplata je vascie cislo ako cisty prijem ,ale uz nie si decko aby si mal problem sa podelit s inym (so statom) ...
Ak mas s tym problem tak vymysli/zisti legalni sposob ako to obist. Danovy raj , rozne odpocitalne polozky atd atd, opytaj sa nejako danoveho poradcu ako to zoptimalizovat ,ako dat statu v legalnych meziach minimalnu cast z tvojho prijmu ,ale principialne neplatit dan je moralne zle.
Ja dufam ze som sa ta nedotkol , tak isto viem ze nieco hnile je v nasom state , ale presne ta hniloba vznika aj vdaka tomu, ze ludia respektuvju a vyzaduju zakon ked sa im to hodi ...
btw : byt tebou a mat to ako one time action tiez by som uvazoval rovnako ako statu z toho nic nedat :-)