Sloučené PDF má různě velké stránky

Karlitos

Sloučené PDF má různě velké stránky
« kdy: 19. 03. 2015, 17:47:57 »
Dobý den,

potřeboval bych udělat zdánlivě triviální věc: mám asi 5-ti stránkový PDF dokument z naskenovaných stránek A4 a chtěl bych k němu připojit šestou stranu - taky A4 sken. Zkoušel jsem programy PDF chain a PDF shuffle a to spojení funguje, jenže ta připojená stránka se zobrazuje jinak veliká. Prostě si člověk skorluje tím PDF a najednou je šestá stránka výrazně menší, tex je menší ...

Nevím jestli je problém v různém dpi, každopádně jsem v obou výše zmíněných programech nenašel co s tím. Může mi někdo poradit ?
« Poslední změna: 19. 03. 2015, 23:23:45 od Petr Krčmář »

Tomáš Dvořák

Tomáš Dvořák

Tedy, zkusil bych postupy, které jsou tam, pokud to nepomůže, zkuste někam výsledné PDF pověsit, ať se na to můžeme podívat co je přesně špatně.

Karlitos

Hm ... PDF Chain je front-end pro pdftk. Zkusím ten ghost-script.

karel

Co zkusit LibreOffice, otevřít to v Draw, přidat další prázdnou stránku a nakopírovat to do ní -> export do pdf?

Karlitos

I když jse tomu nevěřil, tak LibreOffice můj problém vyřešil. Ne že by se mi to tedy líbilo jako nejelegantnější řešení ...

PDF mi LibreOffice otevřel v LibreOffice Draw, přidal sem tedy novou fólii a a tu novou stránku vložil ze schránky. To nové PDF bylo výrazně menší ale dalo se pak roztáhnout myší. Čekal jsm že ta stránka bude pak hrozně pixelovatá ale vůbec ... nechápu, ale díky za tip !