Díky za nahlášení, je to samozřejmě chyba. Už jsem to nahlásil, snad to bude velmi rychle opraveno.
Užívateľia blokujú vtieravú reklamu, a tak reklama musí byť ešte vtieravejšia aby z toho tento portál niečo mal.
Ne, je to chyba.
Vzhľadom na to, že tomuto portálu nejde o financie (inak by mal už dávno spojazdnené predplatné), tak mi vychádza že tomuto portálu ide len o odplašenie čitateľov.
„Dávno“ bohužel závisí na mnoha okolnostech, ale v tuhle chvíli už je systém finanční podpory (neříkáme tomu předplatné) vymyšlený a probíhá vývoj. Dočkáte se.
Pokial neprestanu tie reklamy vytazovat procesor nemam absolutne nijaky dovod ich prestat blokovat. Zamyslite sa sakra nad tym.
My se nad tím můžeme zamýšlet, ale není nám to nic platné. Jak jsem tu několikrát psal, my reklamy nevytváříme, ty flashové objekty neprogramujeme a často ani nejdou přes nás. Souhlasím s tím, že Flash je problém, taky ho už nainstalovaný nemám. Jak postupně mizí z různých zařízení, tak začne mizet i z počítačů a až si toho zadavatelé reklamy všimnou, začnou používat jiné metody. Otázka je, jestli budou jemnější, ale spíš se obávám.