Reklamní banner na Androidu

Jimm

Reklamní banner na Androidu
« kdy: 18. 02. 2015, 01:19:14 »
Ahoj,

tohle mi začalo dělat dnes. :)

peter

Re:Reklamní banner na Androidu
« Odpověď #1 kdy: 18. 02. 2015, 06:09:11 »
To je v poriadku. Užívateľia blokujú vtieravú reklamu, a tak reklama musí byť ešte vtieravejšia aby z toho tento portál niečo mal. Vzhľadom na to, že tomuto portálu nejde o financie (inak by mal už dávno spojazdnené predplatné), tak mi vychádza že tomuto portálu ide len o odplašenie čitateľov. Je to vidno hlavne na kvalite fóra.

Vertex

« Odpověď #2 kdy: 18. 02. 2015, 06:53:18 »
Pokial neprestanu tie reklamy vytazovat procesor nemam absolutne nijaky dovod ich prestat blokovat. Zamyslite sa sakra nad tym. Vidim to uplne jasne, ze ked som skusobne zrusil adblock tak ventilator na notebooku siel na plne otacky aj v pokoji, iba reklamy na pozadi sa hybali. Po odstraneni reklam opat vsetko v klude, male otacky. Ja sa mozem vykaslat na vase reklamy, ked ich robi nejaky picus vo Flashi. Zmierte sa s tym. To si radsej zaplatim to predplatne (ale to musite aj zmenit diskusne forum, minimalne moderatorov zaviest)

« Odpověď #3 kdy: 18. 02. 2015, 08:13:37 »
ja to stale vravim, textove reklamy mi absolutne nevadia, nejaky klikatelny obrazok na kraji tiez nie. Jedine co ma vytaca su tie reklamy cez pol monitora, a uplne najlepsie so zvukom. Kym toto nepochopia, tak adblock bude mat stale pracu.

« Odpověď #4 kdy: 18. 02. 2015, 08:15:24 »
Díky za nahlášení, je to samozřejmě chyba. Už jsem to nahlásil, snad to bude velmi rychle opraveno.

Užívateľia blokujú vtieravú reklamu, a tak reklama musí byť ešte vtieravejšia aby z toho tento portál niečo mal.

Ne, je to chyba.

Vzhľadom na to, že tomuto portálu nejde o financie (inak by mal už dávno spojazdnené predplatné), tak mi vychádza že tomuto portálu ide len o odplašenie čitateľov.

„Dávno“ bohužel závisí na mnoha okolnostech, ale v tuhle chvíli už je systém finanční podpory (neříkáme tomu předplatné) vymyšlený a probíhá vývoj. Dočkáte se.

Pokial neprestanu tie reklamy vytazovat procesor nemam absolutne nijaky dovod ich prestat blokovat. Zamyslite sa sakra nad tym.

My se nad tím můžeme zamýšlet, ale není nám to nic platné. Jak jsem tu několikrát psal, my reklamy nevytváříme, ty flashové objekty neprogramujeme a často ani nejdou přes nás. Souhlasím s tím, že Flash je problém, taky ho už nainstalovaný nemám. Jak postupně mizí z různých zařízení, tak začne mizet i z počítačů a až si toho zadavatelé reklamy všimnou, začnou používat jiné metody. Otázka je, jestli budou jemnější, ale spíš se obávám.

Peter

« Odpověď #5 kdy: 18. 02. 2015, 08:57:07 »
Mikroplatby tu boli zavedené pred takmer štrnástimi rokmi. Dôvod ich zrušenia nemá význam rozoberať, ale dôvod ich znovuobjavenia je dôvodom na oslavu.

http://www.root.cz/clanky/rootcz-zavadi-dobrovolne-mikroplatby/

Jimm

« Odpověď #6 kdy: 19. 02. 2015, 17:43:15 »
Jen chci nahlásit, že není žádná změna a na mobilu je tak root v tomto stavu VELICE špatně použitelný.  :)

m

« Odpověď #7 kdy: 19. 02. 2015, 19:15:43 »
Mimochodem mě se na desktopu zobrazují obrázku mimo stránku. Dělá vám to taky ?

m

« Odpověď #8 kdy: 19. 02. 2015, 19:16:23 »
Tedy na fóru myslím.

Jimm

« Odpověď #9 kdy: 19. 02. 2015, 19:32:41 »
To by asi chtělo spíš screen... Pokud myslíš přímo v tomhle threadu například, potom je to v pořádku, protože je to velikostí.

m

« Odpověď #10 kdy: 19. 02. 2015, 19:51:19 »
To by asi chtělo spíš screen... Pokud myslíš přímo v tomhle threadu například, potom je to v pořádku, protože je to velikostí.

Aha, já myslel, že se to přizpůsobí. Dík za objasnění. I tak mi to moc v pořádku nepřijde.

Jimm

« Odpověď #11 kdy: 19. 02. 2015, 20:06:35 »
Možná to není hezké, ale co se týká funkčnosti, tohle rozhodně není třeba řešit... Že reklama běhá přes celý display a nedá se klikat, to je něco jiného. :)

m

« Odpověď #12 kdy: 19. 02. 2015, 20:52:34 »
Možná to není hezké, ale co se týká funkčnosti, tohle rozhodně není třeba řešit... Že reklama běhá přes celý display a nedá se klikat, to je něco jiného. :)

No, počkej, až sem nějakej filuta dá fotku 5000x5000  Just sayin'.
Jinak ten problém s reklamou je samozřejmě důležitější. O tom žádná.

« Odpověď #13 kdy: 19. 02. 2015, 21:13:09 »
Vývojáři se na to vrhli hned včera a přišli na nějaký bug v Androidu, který způsobuje špatný výpočet pozice. Jak jsem pochopil, souvisí to se změnou scale při zoomování. Už mají navržené nějaké řešení, které je ale prý ošklivý hack a hledají lepší. Popohnal jsem je, ať co nejdřív (pokud možno zítra) nasadí alespoň nějaké řešení. Je to otravné. Díky za trpělivost.

« Odpověď #14 kdy: 19. 02. 2015, 21:25:32 »
Tak popohnání zabralo překvapivě rychle, právě byla nasazena nová verze, u které už to vidím správně. Reklama neodjíždí mimo ten pravý prostor vedle obsahu. Pokud byste ještě někdo měli podobný problém, určitě se ozvěte.